lamufinek
22.05.12, 14:37
Witam wszystkich uczestników forum tureckiej Polonii "Gazeta.pl".
Uznałem, że Państwa forum jest miejscem najodpowiedniejszym, by zamieścić moje ogłoszenie. Mianowicie- noszę się z zamiarem rozpoczęcia działalności gospodarczej polegającej na kompleksowej obsłudze prawnej, księgowej i doradczej polskich małych i średnich producentów zainteresowanych ekspansja eksportową na rynek Turcji. O ile posiadam zaplecze pozwalające mi na sporządzenie koniecznych umów i rozliczeń, reprezentowanie eksporterów przed agencja celną, czy wreszcie operowanie na giełdzie transportowej, o tyle brak mi przedstawiciela w Turcji- osoby, która poszukiwałaby tureckich odbiorców polskich produktów (zważywszy na skalę eksportu, mam tu na myśli hurtowników).
Tak więc, poszukuję dynamicznej, znającej lokalną kulturę i szeroko pojętą "sytuację", posiadającej łatwość w nawiązywaniu kontaktów osoby (wywodzącej się bądź to ze środowisk polonijnych, bądź też autochtonów), która zamieszkuje metropolię stambulską. Zadania mojego "tureckiego" współpracownika ograniczałyby się do odnalezienia odbiorcy produktów oraz weryfikacji wiarygodności danego odbiorcy (w znacznym uproszczeniu- rzucić okiem, czy hurtownik wygląda na "wypłacalnego").
Osoby zainteresowane ewentualną współpracą proszę o kontakt drogą mailową. (podkreślam, że poszukuję współpracowników, nie pracowników) Będę również wdzięczny wszystkim, którzy zechcieliby dokonać oceny, skomentować mój projekt- proszę o prowadzenie ewentualnej polemiki w obrębie forum.
Pozdrawiam serdecznie, Krzysiek z Krakowa