Gość: MERCEDES IP: *.chello.pl 22.09.02, 22:31 KTO NIE LUBI MERCEDESA???TO TAKIE ZAJEBISTE , LUKSUSOWE AUTO , JEST KTOŚ KTO TAK NIE UWAŻA , CO WOLICIE OD MERCEDESA?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: moo Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.dip.t-dialin.net 23.09.02, 03:16 Gość portalu: MERCEDES napisał(a): > KTO NIE LUBI MERCEDESA???TO TAKIE ZAJEBISTE , LUKSUSOWE AUTO , JEST KTOŚ KTO > TAK NIE UWAŻA , CO WOLICIE OD MERCEDESA?? Moim zdaniem mercedes to auto dla emeryta a nie mlodego Link Zgłoś
1jimmy1 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 17.01.03, 15:48 co ty qrwa wiesz o mercedesach? widziałeś kiedyś nowego CL albo SL? domyślam sie, że jeździsz zgniłym maluchem i nie widziałeś wspaniałej skórki na siedzeniach i tego kopa 500 koni (cl 600 albo 55 amg) Link Zgłoś
hans111 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 27.03.03, 09:48 a co, jeździsz takim? Bo chyba raczej 10 letnią E klasą, która przedtem miała znajomy jasnożółty kolor i korzystnie sprowadzona z Niemiec, co? 1jimmy1 napisał: > co ty qrwa wiesz o mercedesach? widziałeś kiedyś nowego CL albo SL? domyślam > sie, że jeździsz zgniłym maluchem i nie widziałeś wspaniałej skórki na > siedzeniach i tego kopa 500 koni (cl 600 albo 55 amg) Link Zgłoś
Gość: wrona Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.02, 00:55 to prawda ze mercedes to bardzo dobry, luksusowy, bezpieczny a takze mocny samochod. Oczywiscie sa slabe,starsze diesele ale sa tez 5 litrowe 8cylindrowe v-ki ktore wzbudzaja strach u kierowcy. Moj tato od lat naprawia auta specjalizujac sie w mercedesach a ja pomagajac mu czasem uwazam ze jest to jedno z najlepszych aut Link Zgłoś
Gość: 124 rulez Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:24 "slabe starsze diesle"???????? się nie zdziw, jak Cię wyprzedzi 300 D, na przykład. Link Zgłoś
Gość: hierro Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.09.02, 09:31 Merc to auto dla snobów, ja wolę osobiście BMW ma dużo lepsze osiągi a także parametry od Merca. Pozdr. Hierro Link Zgłoś
Gość: Greidy Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 13:01 To chyba nie wiesz jakie sa Mety!!! Link Zgłoś
Gość: is300 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.dyn.optonline.net 30.09.02, 02:43 Gość portalu: MERCEDES napisał(a): > KTO NIE LUBI MERCEDESA???TO TAKIE ZAJEBISTE , LUKSUSOWE AUTO , JEST KTOŚ KTO > TAK NIE UWAŻA , CO WOLICIE OD MERCEDESA?? Spoko auto ale tak jak juz ktosc powiedzial dla starszych, ma prestiz i wszystko ale nie dla mnie. Ja wole Lexusa, nie tego co moze jezdze teraz ale takie cosc jak GS430 by mi wystarczylo. Link Zgłoś
Gość: TDi Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.polbox.pl / *.wlop.ppp.polbox.pl 13.10.02, 23:48 ja tez osobiscie wole BMW bo merole sa prawie takie same Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.adslplus.ch 15.10.02, 20:55 Gość portalu: TDi napisał(a): > ja tez osobiscie wole BMW bo merole sa prawie takie same widocznie malo mercedesow w zyciu widziales:(((( BMW po 5 latach to juz padaczka a o mesku raczej tego nie powiesz. Wystarczy zobaczyc jak BMW traci po latach w tabelach EUROTAX'A. Ta sama cena wyjsciowa i po 5-6 latach po 10 nawet nie ma o czym dyskotowac. Link Zgłoś
Gość: DJR Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: 217.98.47.* 28.11.02, 13:41 Ja nie lubię. To przecież kwestia gustu. Link Zgłoś
vwdoka Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 28.11.02, 17:08 Ja nie luię Meredesa po 126. Wolę Lexusa. vwdoka Link Zgłoś
szroland Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 10.10.03, 09:43 a o co w ogóle chodzi, czy mi się podoba, czy dobrze się nim jeździ, czy o co? Link Zgłoś
Gość: Lulu Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.02, 20:01 Niemcy mowia.Mercedes to auto dla Politykow,taksowkarzy,bandytow i niebieskich ptakow. Ja osobiscie uwazam ze to jest auto dla jest klumpowate.Dla emerytow i rencistow.Do tego ta historia,Hitler,krew niewolnikow.Brrrr. Podaba mi sie Lotus Elise lub Elan pozdr Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: 62.167.174.* 30.11.02, 19:36 Gość portalu: Lulu napisał(a): > Niemcy mowia.Mercedes to auto dla Politykow,taksowkarzy,bandytow i niebieskich > ptakow. > Ja osobiscie uwazam ze to jest auto dla jest klumpowate.Dla emerytow i > rencistow.Do tego ta historia,Hitler,krew niewolnikow.Brrrr. > Podaba mi sie Lotus Elise lub Elan > pozdr Czy Ty jestes Niemcem? Czy wiesz, ze tym co napisales to mnie obraziles, chamie i pedale. Nie bedzeisz Polakow stawial na rowni z bandytami. A taksowkarz to co pies, smiec - cos gorszego? Zastanow sie co Ty wogole wypisujesz? Link Zgłoś
hans111 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 28.04.03, 14:25 Ojej, jaki delikacik, kolega poczuł się obrażony!!! czy ci sie to podoba czy nie mercedes w Polsce jest postrzegany własnie jako taksówka, albo auto bambra z bagaznikiem do wożenia ziemniaków albo świniaka. No, ewentualnie jako auto chłopców z miasta. Do której grupy byś siebie zaliczył? Niestety taryfiarz to nie jest zawód o najwyższym poważaniu społecznym, podobnie jak inne zawody, w których czeka sie na klientów... Hans Czy Ty jestes Niemcem? Czy wiesz, ze tym co napisales to mnie obraziles, chamie > > i pedale. Nie bedzeisz Polakow stawial na rowni z bandytami. > A taksowkarz to co pies, smiec - cos gorszego? > Zastanow sie co Ty wogole wypisujesz? > > Link Zgłoś
Gość: ja Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: proxy / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 13:24 ja Link Zgłoś
Gość: miki Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.katowice.tpnet.pl / *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.02, 13:27 wariat Link Zgłoś
Gość: zadek Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.acn.pl 06.12.02, 02:12 hm.. nienawidze mercedesow - to takie ociezale kloce. wole lexy, bmw, maserati, ferrari, porsche, audi Link Zgłoś
Gość: p.zurawski Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.02, 11:19 Jedyne mercedesy jakie toleruje to te ktore zostaly "poprawione" w niemieckim BRABUSIE(kto wie ten wie}Atak wogole to lubie SUBARU IMPREZE!!! Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.adslplus.ch 08.12.02, 02:37 Gość portalu: p.zurawski napisał(a): > Jedyne mercedesy jakie toleruje to te ktore zostaly "poprawione" w niemieckim > BRABUSIE(kto wie ten wie}Atak wogole to lubie SUBARU IMPREZE!!! A tak naprawde co impreza soba reprezentuje- bary mleczne. 265PS w wersi STI i spalanie w miescie 30 litrow przy dynamicznej jezdzie? Kiepiskie porownanie. Wymysl cos fajniejszego. A chociaz jezdziles tym samochodem czy tylko na folderze widziales? Ok zgadzam sie ze w tym segmencie cenowym to jest dobry ale nie porownuj do MB. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.adslplus.ch 08.12.02, 02:43 Gość portalu: zadek napisał(a): > hm.. nienawidze mercedesow - to takie ociezale kloce. wole lexy, bmw, maserati, > > ferrari, porsche, audi A ile tych ferrari , porsche i wlasnie maserati jezdzie w PL? Bo chyba o tym piszemy? Tuning w PL i samochody w PL? Ja znam tylko jedno maserati w PL to znaczy nowe nie zabytek z pocztku lat 80 tych, ktore wyglada jak fiat 132. Do jakich modelach MB piszesz kloce? No wykarz sie wiedza -= bo tak bla bla to wiesz ale w przedszkolu dzieci mowia. No kilka modeli - tylko nie z lamusa takich nie starszych niz 3 lata. Prosze zablysnij wiedza... pokaz ze nie jestes lamerem. Link Zgłoś
Gość: . Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:27 ... a jezdzisz bambrowozem, pedalcu Link Zgłoś
Gość: do pedalca Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.03, 00:16 a czym jezdzisz - punto czy uno? Link Zgłoś
Gość: lukas RE: Ja ich nie lubie IP: *.wan.pol.pl 10.01.03, 17:20 Przecież merole to ckłam może kiedyś były dobre ale teraz to tylko lecą na tradycji ich cena to juz wogule jest z kosmosu 20% ceny to tylko za marke sie płaci. Od meroli wole Volvo np S60R to jest fura ma najbardziej zaawansowane zawieszenie na świecie nawet E-klasa moze sie schowac ze swymi poduszeczkami powietrznymi. Bada droge 500 razy na sekunde idealne prowadzenie. Link Zgłoś
Gość: GTI Re: RE: Ja ich nie lubie IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 17:51 Mercedes to samochód dla bogatych emerytów. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: RE: Ja ich nie lubie IP: *.adslplus.ch 11.01.03, 18:30 Gość portalu: GTI napisał(a): > Mercedes to samochód dla bogatych emerytów. Bardzo bym chcial byc tym bogatym emerytem w MB a nie mlodym kierowca golfa GTI, ktory kojarzy mi sie od razu z paskami na spodniach i juma. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: RE: Ja ich nie lubie IP: *.adslplus.ch 12.01.03, 03:38 Gość portalu: GTI napisał(a): > Mercedes to samochód dla bogatych emerytów. to jeszcze raz na ten sam temat - jak sie nie ma kasy to juz sam pseudonim mowi za siebie czym sie podniecamy - za sprzetem dla co drugiego Turasa w Bundesie na zasilku. A jakie meski jezdza w PL po ulicach? Beczki i Sprintery od czasu do czasu trafi sie SEC 500 rocznik 81-84. No nie i S600 z przed 8 lat co to kazdy szanujacy sie biznesmen w Prisztinie posiada. A dlaczego ludzie w PL nie lubia merscedesow? Bo ich nie znaja. W Polsce weobrazenie o Mercedesach konczy sie na taksowkach z przebiegiem min 500 tys i klekoczaczych jak mlockarnie a nie o samochodach ktore maja po 450-550 PS. A niby gdzie mieliby ogladac te samochody? W salonach, na ulicach? Przeciez nikt do tego kraju o zdrowych zmyslach nie przyjedzie taka fura. To juz lepiej by ja o pierwsze drzewo roz... niz mialby miec do czynienia z miastowymi jak go przez okno wyciagaja na skrzyzowaniu pod czerwonym. Linkow do GTI nie bede polecal wystarczy do Slomczyna pojechac i juz szczyt marzen w zasiegu reki. Dobrze wyklepany, po dachowaniu, rozkrecony przed granica GTI. Swierzo wyciagniety z Renu po ostaniej powodzi. I niebieskie diody mozna zainstalowac i neonik i plytke CD powiesic - prawdziwy tuning przez duze T. Nawet zadne bio-gowno juz mu zaszkodzic nie moze. Co sie mialo juz rozpuscic to sie rozposcilo. A jak sie ma kase to sie jezdzi takimi samochodami. Tu sa linki do tych samochodow dla emerytow. pandp.hlgorner.co.uk/BRABUSSL55K8/WebPage8075.htmlhttp://pandp.hlgorner.co.uk/SPECIALOFFERS/WebPage7552.html www.brabus.de/download/brochure4.pdfhttp://www.brabus.de/download/brochure5.pdf www.brabus.de/download/brochure6.pdfhttp://www.brabus.de/download/brochure9.pdf i na koniec link do tego znienawidzonego, zaplutego, obrzydliwego Okolarnika E- klassy co to nim wszyscy taksowkarze smigaja po wspanialych drogach naszego kraju. www.brabus.de/download/brochure8.pdf Link Zgłoś
Gość: Marek czy S60R jest w sprzedazy? IP: *.adslplus.ch 11.01.03, 18:27 Gość portalu: lukas napisał(a): > Przecież merole to ckłam może kiedyś były dobre ale teraz to tylko lecą na > tradycji ich cena to juz wogule jest z kosmosu 20% ceny to tylko za marke sie > płaci. Od meroli wole Volvo np S60R to jest fura ma najbardziej zaawansowane > zawieszenie na świecie nawet E-klasa moze sie schowac ze swymi poduszeczkami > powietrznymi. Bada droge 500 razy na sekunde idealne prowadzenie. Jezeli juz piszesz o topowym volvo notabene najnowszy model to porownaj go z najnowszym modelem MB tez topowym a nie piszesz ogolniki. Prowadziles to volvo? Jezdziles? Czy tylko czytales? Napewno jest to dobry wozek ale czy S60R jest juz w sprzedazy? Ja bardzo lubie volvo i wciaz z pewna zazdroscia ogladam sie jak widze ladne V70 ale wiem, ze teraz wybralem cos co jest lepsze niz wymarzone V70. V70 to bardzo dobry samochod a juz versja ocean race z zeszlego roku to bajka- ale to sa topowe wersje. Moglem wybrac nowke V70 lub roczne E i wybralem roczne E gdyz nie bylo w czym porownywac. Relacja cenowa byla bardzo podobna ale odczucia diametrlnie rozne. Mysle ze tylko w ten sposob warto sie wypowiadac a nie przescigac sie w tym co sie przeczytalo w materialach marketingowych. Pamietaj tez, ze trzeba samochodem sie przejechac. Sa takie male niuanse, ktore jednak przesadzaja na jedna lub druga strone. Tak sie sklada, ze mialem mozliwosc prowadzic volvo V70 i jest bardzo dobro ale nie dorownuje zadnemu MB z ta sama moca. Bardzo dobre jest V70 XC lub AWD i tu zaden E-klasse dwunapedowy nie ma szans. Generalnie jednak S60 niewiele soba reprezentuje i jest najslabszym modelem - ni pies ni wydra. Tylko dlatego powstal model S60R by ratowac sprzedaz i wizerunek firmy. Dlatego opisalem ci moje wrazenia z jazdy V70 gdyz nigdy nie bralem S60 pod uwage gdyz normalny model jest raczej przecietny. Co do volvo - XC90 jest natomiast super. Jest lepszy niz X5 w funkcjonalnosci. Co prawda X5 z silnikiem 4,4 jest to bestja jednak wciaz jest to bardzo ciasny i maly samochod - ktory tak naprawde zostal zaadaptowany do offroad czego nie mozna powiedzic o XC90. Twoja wypowiedz na temat cen - to twoje osobiste wrazenie. Twoja wola mozesz - takie miec. Jednak to rynek ksztaltuje cene. Samochod jak i wszystko jest tyle warte ile ludzi sa gotowi zaplacic. Pamietaj jednak ze ceny samochodow uzywanych to juz nie marketing ale realia rynku. Volvo traci bardzo na wartosci. Polecam porownanie modeli np z przed 3-4 lat. Nawet nie masz pojecia jak sie mozesz zdziwic przy sprzedazy swojego kilkuletniego volvo. ach w midzyczasie znalazlem odpowiedz na pytanie - planowany na 2003. www.volvospy.com/spy/s60r/s60r.php a jak chcesz porownywac to poczytaj o seryjnym nie tuningowanym MERCEDES E 55 AMG AVANTAGE ktory juz jest na rynku od kilku lat. a tu nowy model z ca 476 PS jak juz tak bardzo chcesz cos porownywac o czym nie masz pojecia lub po prostu masz zle podejscie z zalozenia. www.mercedes-benz.com/amg/e/cars/serie_e55.htm . pozdr Marek Link Zgłoś
Gość: abc Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.crowley.pl 27.04.03, 23:22 Mercedes to jedno z najlepszych europejskich aut! i to pod kazdym wzgledem! Nie to co ten szajs VW dla amatorow stereotypow sprzed pol wieku ;) Link Zgłoś
Gość: links2 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.03, 18:25 ja nie lubie merców. nie dlatego że są złe (bo nie są), nie dlatego że jeżdżą nim często buraki (bo jeżdżą) ani taksówkarze (też). to rzecz gustu. mercedesy są takie jakieś bez charakteru, bez polotu, nieciekawe. lexusy - to samo, do tego technicznie nie mogą się równać z mercem a cena to chyba z kosmosu (np: GS 300). fajniejsze są auta może mniej perfekcyjne, za to... fajniejsze : - saab 9-5 - BMW 5 - renault vel satis - lancia phedra - alfa 166 - jaguar S-type - kiedyś dawno :) był citroen XM - było też maseratti quatroporte! - że nie wspomnę o bugatti royale he he he! ;) Link Zgłoś
Gość: sprzeciw:) Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 10:24 Gość portalu: links2 napisał(a): > ja nie lubie merców. > nie dlatego że są złe (bo nie są), nie dlatego że jeżdżą nim często buraki (bo > jeżdżą) ani taksówkarze (też). > to rzecz gustu. > mercedesy są takie jakieś bez charakteru, bez polotu, nieciekawe. > lexusy - to samo, do tego technicznie nie mogą się równać z mercem a cena to > chyba z kosmosu (np: GS 300). > fajniejsze są auta może mniej perfekcyjne, za to... fajniejsze : > - saab 9-5 > - BMW 5 > - renault vel satis > - lancia phedra > - alfa 166 > - jaguar S-type > - kiedyś dawno :) był citroen XM > - było też maseratti quatroporte! > - że nie wspomnę o bugatti royale he he he! ;) Nieciekawe???Stary a widziałes Nowego Merca CL 600?? JA mieszkam przy salonie Merca w Wawie i ostatnio miałem okazje sobie obejrzeć taki wozik z bliska..Stwierdzam ze ze taki wózek (500hp z podwójnym turbodoładowaniem:)) to bym życie oddał:)no i te kształty...:))) Link Zgłoś
Gość: links2 Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.03, 13:13 a widziałem! :) też mam blisko sloon merca :) i nie zrobił na mnie takiego wrażenia 500 KM budzi respekt ale ze tą cene to bym wolał coś innego na ferrari chyba nie starczy ale na 911 turbo na pewno! albo Z8! albo M5 (będzie nowy model też coś około 500 KM) albo maseratti GT coupe! albo... ponad 20 fabii ;) Link Zgłoś
plocman Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? 14.05.03, 09:48 NIE ROZUMIEM CO MA TAMTEN GOŚĆ DO 10 LETNIEJ E KLASY, Sam jestem posiadaczem 9 letniego Mercedesa E-250 w dieselu i mimo,że ma przejechane 200.000 to chodzi jak od nowości. Ale co może wiedzieć ktoś kto tylko widział Mercedesa a nim nie jeździł, i rzeczywiście, może Mercedes jest dla starszych ludzi, bo pracowali całe życie żeby móc na starość pojeździć super autem. Niemcy są krajem samochodów a tam mercedes ma większe poważanie niż bmw, niektórzy sobie kupią bmkę i myślą, że mają najlepszy samochód, śmiać mi się z nich chce, jeśli jeszcze gadają że mercedesy są do niczego. to zwyczajni lamerzy a nie znawcy Link Zgłoś
Gość: Pol-Am BMW!, BMW!! IP: 207.76.204.* 16.05.03, 19:39 Nie mam nic przeciwko Mercedesowi ale zdecydowanie wole BMW. Jesli mercedes to tylko SL600 (albo SL500). Mercedes jest zrobiany do wozenia sie (przyjemnosc dla pasazerow) a BMW jest to jezdzenia(przyjemnosc dla kierowcow). Nawet E55 pomimo ze jest szybki, mocny i zwinny - to ciagle nie to. Probowalismy w tym roku sprobowac Mercedesa (S500) ale po przejechaniu sie nim i BMW 740iL - przykoro mi ale decyzja byla jednoznaczna -BMW Cheers BMW M5 BMW 740iL BMW M-Roadster Link Zgłoś
Gość: jas Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.05.03, 18:09 ludzie co wy wiecie o mercedesach najlepszy byl model 123 lecz teraz troche za stary i nie ta technika ale te nowe nie dorastaja mu do piet jak niektorzy tu co sie wypowiadaja szczegolnie obrazliwie mialem duzo mietkow i to nowszych roznych klas Link Zgłoś
Gość: Redaktor Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.polixel.pl / 192.168.192.* 17.10.03, 15:16 tez kiedys mialem Merola 123. Super auto, ponadczasowy elegancki wygląd. Wady: to dynamika gorsza od malucha, model 200D, niestety koroduje ale to na skutek bardzo wielu stluczek i wypadkow ktore mial w przeszlosci. Inne auta po nadawalyby sie juz dawno do kasacji a Mercedes 123 zawsze nadawal sie do naprawy. Czesci do Meroli sa bardzo tanie, np szyba reflektora 70zl. Natomiast kompletnie mi sie nie podobaja te nowe Merole, np M-klasy za darmo bym nie chcial (jezdzilem takim). Beemki tez mi sie podobaja, ale niestety w Polsce opinia o wlascicielach tych wozow jest juz tak zakorzeniona ze niekupilbym takiej. Sam mialem przykre doswiadczenie z chamem, burakiem i dresem z granatowego Bmw 7. W jednym z postow ktos wymienil Citroena XM. I to jest chyba jedyny samochod do ktorego nikt nie ma zadnych uprzedzen ze to buraki i chamy nimi jerzdzą. Zwykle kierowcy hydraulikow to normalni i uprzejmi ludzie. Sam mam XMa:) Link Zgłoś
Gość: Wojtekk Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.trzebinia.net / *.trzebinia.net 17.10.03, 16:06 Nie powiem, że go nie lubie ale nie podobają mi się za bardzo oprócz dwóch modeli W140 i taki roadsterek SL ( najlepiej po 1992 i z silnikami od modelu 500 w zwyż), nie powiedziałbym, że to takie zajebiste auto. Luksusowe auto? owszem ale tylko te dobrze wyposażone bo większość tych co jeżdżą po naszych drogach przeważnie nie mają nic z wyposażenia, to czy wtedy ten Mercedes też jest taki zajebisty i luksusowy ? Od Mercedesa wolałbym Lexusa LS, Cadillaca Seville, kupując takie auto nawet w standardzie będzie bardziej luksusowy niż większośc tych Mercedesów. Link Zgłoś
Gość: JAGUAR Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 01:13 JAGUAR TO JEST DOPIERO FURA Z CHARAKTEREM, A NIE JAKIEŚ NIEMIECKIE GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: PolAm Mrecedes auto - dla pasazera, BMW- dla kierowcy IP: 207.76.204.* 31.10.03, 21:12 Wygoda taka sama ale osiagi i prowadzenie nie do porownania. Mercedes jest swietny aby sie "wozic" BMW aby go "prowadzic". Ostatnio zona potrzebowala nowe auto. Przez dligi czas tylko " chece Mercedesa - kolezanka ma i to najlepsze auto na swiecie". Poszlismy do Mercedesa - przejechalismy sie, opinia "calkiem niezle autko". Poszlismy do BMW - "to jest to". Pytam checesz jeszcze isc do Mercedesa - odp "no chyba zartujesz". Link Zgłoś
Gość: Ładolog Re: KTO NIE LUBI MERCEDESA?????? IP: *.telenergo.pl 19.11.03, 08:41 Natasza znaczy Łada jest lepsza!!! ja się na tym znam!!!! w togliatti robią 240 konną <fabryka,nawiasem mówiąc> Link Zgłoś