zuziknatropie 13.10.08, 14:03 bym sie pochwaliła, ale nie wiem czy wypada:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: takie tam 13.10.08, 15:43 jak sie pochwalisz to powiem czy wypadało. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: takie tam 13.10.08, 17:06 żaden psychol nic nie wyciął a jedynie dostawiono przecinek:) Pierwszy mój osobisty i w gazecie ogólnopolskiej wiec sie chwale:) troche niesmiało...tylko ci faceci jacys metroseksualni:( img401.imageshack.us/img401/2628/takietam2hk4.png Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: takie tam 13.10.08, 18:08 no bardzo ladnie dziecino, ze sobie dajesz rade. a czy z takim samym zaangazowaniem poradzilabys jak postapic z dluznikiem, ktory miga sie od zwrotu gotowki? peesik: zwrot "zaden psychol" jest w naszej rozmowie zupelnie niepotrzebny i moze te rozmowe sprowadzic na jakies manowce. mam prosbe: piszmy tylko to co wiaze sie z tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: takie tam 13.10.08, 19:11 moja działka to inwestycje, kredyty i ubezpieczenia - z windykacja niekoniecznie...moze powiedz temu dłuznikowi, ze ewentualnie moge i za niego sie zabrac - a jak przystojny to kto wie, kto wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: takie tam 13.10.08, 19:17 wszak kobieta jest jak pocisk: trafia w serce, dziurawi kieszeń, wychodzi bokiem! ... ******************************************************* Odpowiedz Link Zgłoś