kobieta_na_pasach 20.04.06, 13:56 GW postanawia zlikwidowac wszelkie fora, w tym najlepsze analno-oralne. ilu z was sie załamie i co z soba pocznie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vandikia Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:01 nie GW tylko agora jesli juz ja ide wtedy na tory. Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:04 vandikia napisała: > nie GW tylko agora jesli juz > ja ide wtedy na tory. nie wymadrzaj sie. to byl skrot myslowy) ja i tak odchodze, wiec mi to wisi.ale paru osob zal bedzie. Odpowiedz Link
vandikia Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:08 za tepa jestem na skroty a w "i tak odchodze", to ja "i tak nie wierze" Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:10 vandikia napisała: > za tepa jestem na skroty > a w "i tak odchodze", to ja "i tak nie wierze" twoja sprawa. mnie tez trudno uwierzyc,ze to zrobilam. Odpowiedz Link
nostradamus.pierwszy Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:06 Nic, siur założy własne i ściagnie wiekszosc stad Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:08 nostradamus.pierwszy napisał: > Nic, siur założy własne i ściagnie wiekszosc stad albo nie umiesz czytac albo ja czegos nie zrozumialam. Odpowiedz Link
nostradamus.pierwszy Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:16 Umiem czytac, ale mam pytanie. Czy to kwestia poziomu niektórych forów, czy są mało dochodowe? Zarowno jedno i drugie mozna zmienic zmieniajac niektórych ludzi, po co zamykac foro? Odpowiedz Link
kobieta_na_pasach Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:25 nostradamus.pierwszy napisał: > Umiem czytac, ale mam pytanie. Czy to kwestia poziomu niektórych forów, czy są > mało dochodowe? Zarowno jedno i drugie mozna zmienic zmieniajac niektórych > ludzi, po co zamykac foro? mialam na mysli kompletne uniemozliwienie ludziom kontaktowania sie poprzez GW. biorac pod uwage znajomosci, jakie ludzie nawiazali, ktore trwaja juz kilka lat i komunikuja sie miedzy soboa jedynie w ten sposob wiedzac tylko tyle, gdzie kto mieszka, albo i nawet nie tyle, to musi byc przykre. bo jesli nie to po co deklarowac sobie,ze sie lubi,ze nie moge bez was zyc, ze fajnie ze jestescie i takie tam. Odpowiedz Link
nostradamus.pierwszy Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:30 Ja siedze akurat na tym forum, bo technicznie jest najlepiej rozwiązane, podejrzewam, ze wiekszosc z tego powodu tu zaczela przebywac regularnie Odpowiedz Link
alpepe Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 14:11 ja nie, ale przyznam, że wirtualnych pyskówek mi będzie brakować. Odpowiedz Link
rosalba Zacznę hodować storczyki :)))) 20.04.06, 15:03 A właśnie. Mam nowego lokatora, chwaliłam się juź? )))) Odpowiedz Link
rosalba Re: Nie :))) 20.04.06, 15:14 Roślina ) w doniczce )))))))) muszę go podlewać dwa razy dziennie i czasami nawozić ) a, i koniecznie przycinać ))))) jest śliczny Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Zacznę hodować storczyki :)))) 20.04.06, 15:07 rosalba napisała: > A właśnie. Mam nowego lokatora, chwaliłam się juź? )))) nie mów szybko jakiego Odpowiedz Link
rosalba Re: Zacznę hodować storczyki :)))) 20.04.06, 15:13 no przeca piszę - wiąz drobnolistny )))) czekajta, trza ogłosić konkurs na imię dla krzaka Odpowiedz Link
juleczka4 Re: taka wizja (calkiem realna) 20.04.06, 15:19 Dżias ta nazwa mi nic a nic nie mówi ) Pokaż jak to wygląda?? Odpowiedz Link
aguszak Re: Wygląda tak: 20.04.06, 15:27 drzewko szcęścia, to fikus benjamina inaczej zwany Odpowiedz Link