niunia-pl 21.11.08, 14:52 Szukam pilnie zaufanej wróżki. Informacje poproszę przesyłać na niunia-pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to.ja.kas Re: Wróżka 02.12.08, 09:49 Zdziwiłbyś się ile osób wierzy. Ja się boję takich rzeczy...co może oznaczać, że też wierzę . Odpowiedz Link
naretta Re: Wróżka 03.12.08, 23:33 Tia, słyszałam o jednym takim nieboraku, co to wróżka mu powiedziała, że dnia tego i tego wpadnie pod samochód i zginie. Bidok chciał przechytrzyć przeznaczenie i w ów feralny dzień nie wyszedł z domu - zmarł tam na zawał serca... Siła sugestii jest wielka! Odpowiedz Link
niunia-pl Re: Wróżka 09.12.08, 17:57 A ja byłam kiedyś raz u wróżki. Nie ma co się ich bać, bo prawdziwa wróżka ma obowiązek nie informować o złych rzeczach, a w momencie kiedy zobaczy coś złego, to próbować odsunąć to zdarzenie od tej osoby. Mi przepowiedziała z tych złych, że mam uważać podczas prowadzenia samochodu. Zapomniałam później o tym, ale dziewięć miesięcy później miałam dwa takie przypadki w odstępie zaledwie dwóch tygodni... Odpowiedz Link