Dodaj do ulubionych

Do moderatorów

09.11.06, 10:08
Biorąc pod uwagę szczególną staranność z jaką moderatorzy podchodzą do tego, aby forum było apolityczne np. poprzez kasowanie wątków związanych z wyborami mam postolat do moderatorów.

Jeżeli kolega Kownacki zostanie radnym powiatowym, to powinien jednak zrezygnować z moderowania tego forum.

Dla przejrzystości zasad i unikania podejrzeń.
Obserwuj wątek
    • pawelkownacki Re: Do moderatorów 09.11.06, 15:08
      mysle, ze to dla mnie żaden problem zrezygnować. Ale chyba łatwiej było mi
      zostać moderatorem niz zostanie radnym:.
      Na wszystko przyjdzie czas po wyborach.
      • kampfschwimmer Re: Do moderatorów 15.11.06, 09:38
        No to chyba już czas zrezygnować...
        • pawelkownacki Re: Do moderatorów 15.11.06, 09:56
          ojej co taki w goracej wodzie kapany...
          A moze choc jakies gratulacje:)??
          • kampfschwimmer Re: Do moderatorów 15.11.06, 10:04
            Sorry, ale popieram inną opcję polityczną niż reprezentuje kolega.
            • wujek47 Re: Do moderatorów 15.11.06, 11:57
              Moje gratulacje dla wszystkich którzy wygrali wybory , bez względu na
              przynależność polityczną.
            • polokokt Re: Do moderatorów 15.11.06, 12:07
              i sie zaczyna, kurde, programy maja wrecz identyczne ale dla zasady powie "nie" :)

A kto przejmie ten zaszczytny stolek admina? jakas ankieta, glosowanie?

Pozdrawiam
            • pawelkownacki Re: Do moderatorów 15.11.06, 13:15
              ok mozesz popierać, ale ja rownież gratuluje osobom z innych opcji i nie obrażam
              się na wyborców PS, PiS, NMNS w końcu jestem też ich radnym wiec nie obraz sie
              ale Twoim również.
              Opcja nie ma tu żadnego znaczenia, znaczenie mają ludzie.
              Proszę o zgłaszanie kandydatów na moderatorów - myślę, że mamy wprawe w
              wybieraniu :)
              • psychomaszyna Re: Do moderatorów 15.11.06, 14:07
                Jako kandydatkę na moderatora proponuję aganiok32
                • machiavelli2 Re: Do moderatorów 15.11.06, 14:54
                  Czyli aganiok32 ma już dwa głosy:)
                  • zakkahletz Re: Do moderatorów 15.11.06, 14:55
                    Trzy.
              • psychomaszyna Re: Do moderatorów 15.11.06, 15:05
                Oki, odpowiem trochę asertywnie.

To, że popieram inną opcję nie oznacza braku szacunku dla kogoś.
                I nie oznacza, że muszę się cieszyć z wygranej przeciwneego ugrupowania.
    • aganiok32 Re: Do moderatorów 15.11.06, 18:02
      dziękuję za poparcie, ale rezygnuję dobrowolnie z kandydowania.
      A może autor wątku ;-)
      • pawelkownacki Re: Do moderatorów 15.11.06, 18:33
        najpierw moze dowiedzmy sie kto to, raz jest walczacym, kiedy indziej
        psychomaszyna :)
        • polokokt Re: Do moderatorów 15.11.06, 18:53
          tak tak, jakiś życiorys, podanie, trzy zdjęcia żeby było wiadomo kto to i czy
          spełnia kryteria do piastowania takiej zaszczytnej funkcji :)

Pozdrawiam
          • pawelkownacki Re: Do moderatorów 15.11.06, 18:58
            zdjecia zbedne..ale 5zl za oplate skarbowa sie przyda..
            A na powaznie - to mysle, ze jesli naprawde uwazacie, ze mam na wszelki wypadek
            powiedziec pass...to powiem i jesli e-legionowo pociagnie na razie wszystko sam
            to zbedny jest nastepca. A moze w praniu objawi sie nam jakis nowy moderator.
            • polokokt Re: Do moderatorów 15.11.06, 19:34
              szczerze... to chyba to że moderatorem forum jest ktoś kto jest jakoś tam
              zamieszany w politykę, może przeszkadzać tylko innym politykom. Normalnym
              ludziom polityka zwisa i powiewa. A Ciebie akurat uważam za społecznika. A
              jakbyś wykorzystywał funkcje admina do działań politycznych to zawsze można
              zapakować Cię na taczkę i wywieść :) Moim zdaniem nadgorliwość gorsza od
              faszyzmu, jak to ktoś mi kiedyś powiedział.
              Pozdrawiam
        • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 15.11.06, 22:13
          chcialam zapytac na jakiej podstawie sa usuwane niektore tematy z tego forum ?
          czy szkodza komus tematy dotyczace lokali godnych polecenia ? bo taki temat
          zostal usuniety...
    • magda_kielczyk Re: Do moderatorów 15.11.06, 19:06
      Moim zdaniem kompletnie to bez sensu. Niech Pawel sobie nadal moderuje, jak sie
      okaze stronniczy w jakiejkolwiek kwestii (i mam na mysli stronnicze moderowanie
      a nie wyrazanie pogladow do czego kazdy z nas na chyba prawo) to wtedy trzeba
      wrocic do sprawy.
      Trosze zdrowego rozsadku i zimny kompres na czolo polecam.
      Pozdrawiam
      Magda K
      • polokokt Re: Do moderatorów 15.11.06, 19:38
        o dokładnie, zgadzam się w całej rozciągłości. Do tej pory Paweł (że tak sobie
        pozwolę na Ty) jakoś nie wykorzystywał funkcji moderatora do załatwiania swoich
        prywatnych spraw (bądź co bądź też jakoś tam politycznej/społęcznej funkcji na
        naszym terenie) także uważam, że to działania niepodparte żadnymi przesłankami.
        Ot, takie dla idei. Poza tym to nie jest oficjalne forum legionowa tylko jakiejś
        tam grupy ludzi z legionowa.
        Pozdrawiam
        • psychomaszyna Re: Do moderatorów 15.11.06, 19:47
          Uważam, że wystarczy sam Przemek.

Ale Paweł powinien zrezygnować - tak wypada.

Jeśli będzie potrzeba kiedyś, w przyszłości, będzie można wybrać drugiego
          moderatora.
          • e-legionowo Re: Do moderatorów 15.11.06, 21:35
            > Uważam, że wystarczy sam Przemek.
            no no niezle :)

> Ale Paweł powinien zrezygnować - tak wypada.
            tak wypada powiedziala "dwojka" do "piatki" wpadajac do automatu na cole :)))

troche Pawla poznalem przez ten czas moderacji i uwazam ze nawet jesli jest teraz radnym to niczego nie zmienia, przejrzalem z ciekawosci watki ktore do tej pory zostaly usuniete i nie zauwazylem zadnej stronniczosci w Jego poczynaniach, tak jak ktos wczesniej napisal prezentuje od postawe typowo społecznikowska przez DUZE S a nie w "".
            • psychomaszyna Re: Do moderatorów 15.11.06, 21:46
              Wyraziłem swoje osobiste zdanie. Kopać się z koniem nie będę.

Jednakże teraz może powstać niezręczna sytuacja, że usuwając jakikolwiek wątek
              narazicie się na podejrzenie, że robicie to stronniczo. A różnie z tym
              wycinaniem wątków było - raz lepiej, raz gorzej - przykładów nie sposób podać,
              bo wycięte.

Wasza wola - nam pozostaje obserwować, ale wątki z ewentualna krytyką też mogą
              być wycięte...

Zobaczymy co życie przyniesie.
              • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 15.11.06, 22:14
                chcialam zapytac na jakiej podstawie sa usuwane niektore tematy z tego forum ?
                czy szkodza komus tematy dotyczace lokali godnych polecenia ? bo taki temat
                zostal usuniety...

• j.kubicki1 Re: Do moderatorów 16.11.06, 00:31
                  Radnym jest... to fakt dostał mandat od mieszkańców dwóch gmin. Czy przez to
                  może być gorszym moderatorem? Nie.
                  Trudno mi uwierzyć w to , że będzie załatwiał na Forum swoje prywatne sprawy,
                  bo nigdy tego nie robił.
                  Nie rozumiem gdzie jest problem. Odsunąć człowieka, bo cieszy się zaufaniem
                  innych ludzi? Też nie.
                  Janusz Kubicki
                  • psychomaszyna Re: Do moderatorów 16.11.06, 00:36
                    Poparcie dla kolegi z drużyny?
                    • e-legionowo Re: Do moderatorów 16.11.06, 09:18
                      psychomaszyna napisał:

> Poparcie dla kolegi z drużyny?

no powazna afera, wielkosci prawie takiej jak ostatnie afery IV RP ;P
                    • pawelkownacki Re: Do moderatorów 16.11.06, 09:28
                      Psychomaszyno nie chodzi o to, że złapałem Pana Boga za nogi i trzymam sie
                      stolka moderatora, tylko o to raczej o logikę Twojego rozumowania. Skoro jest
                      radnym i moderatorem to napewno będzie chciał coś ukręcić, ugrać. Tak jakby
                      bycie radnym już bezpośrednio warunkowało uwikłanie się w jakieś podejrzane
                      sprawy, o ktorych czujny użytkownik forum zechce opinię publiczną poinformować a
                      ja jako uwikłany będę próbował taką informację usunąć.
                      Nie gorączkuj się, nigdzie nie jestem przyspawany jak trzeba będzie to spokojnie
                      oddam się do dyspozycji Forumowiczów (nie Twojej).
                      • psychomaszyna Re: Do moderatorów 16.11.06, 10:02
                        End of Thread
                  • machiavelli2 Re: Do moderatorów 16.11.06, 11:00
                    Ja myślę, że problem leży gdzie indziej.
                    Oczywiście można być radnym, moderatorem, pracować zarobkowo i robić tysiące
                    innych rzeczy. Tylko czy będzie się wtedy dobrym we wszystkim?
                    Przejrzenie wątków i treści każdego posta zajmuje wiele czasu. A żeby to zrobić
                    dobrze - należy czytać nie tylko wszystko - ale też uważnie.
                    Funkcja radnego - jak mniemam tez wymaga czasu i zaangażowania.
                    Czy jeno nie będzie kosztem drugiego?
                    • polokokt Re: Do moderatorów 16.11.06, 13:19
                      ale przecież wielu legionowskich radnych to businessmani posiadający swoje firmy
                      którzy na czas pełnienia funkcji radnego nie zarzucają swoich spraw finansowych
                      :) A funkcję tą traktują jako coś dodatkowego. W sumie to tylko cztery sesje
                      rady miasta (akurat tu przykład miasta) w miesiącu i udział w jakiś mniejszych
                      komisjach. Więc skoro ludzie potrafią być radnym i businessmanem to myślę, że
                      spokojnie można poświęcić wieczorkiem te pół godziny na przeczytanie forum (w
                      końcu tych wątków nie powstaje aż tak dużo, a i moderatorów jest dwóch).
                      inna sprawa, to czy mamy prawo decydować o tym co ktoś ma robić w swoim wolnym
                      czasie? Ot, ja decyduje , że Paweł to moim zdaniem nie będzie miał czasu więc
                      pozbawiamy Go :) trochę chyba przegięcie. Może niech sam zadecyduje. To że jest
                      radnym nie oznacza że mamy wchodzić z butami w Jego prywatne życie, bo zapewne
                      funkcja moderatora forum to raczej coś podchodzące pod hobby niż obowiązek zawodowy.
                      Pozdrawiam
                • e-legionowo Re: Do moderatorów 16.11.06, 09:25
                  > chcialam zapytac na jakiej podstawie sa usuwane niektore tematy z tego forum ?
                  > czy szkodza komus tematy dotyczace lokali godnych polecenia ? bo taki temat
                  > zostal usuniety...

posty sa usuwane zazwyczaj na podstawie lamania regulaminu forum GW w tym m.in.:
                  - podejrzenia o spam
                  - zakazu reklamowania
                  - zakazu umieszczania ogloszen zarobkowych
                  - tresci niecenzuralnych

co do wspomnianego watka, przejrzalem archiwum forum az do lipca i nie znalazlem zadnego usunietego watka o tej tematyce, jesli jest to szczegolnie wazny watek prosze o podanie w jakim okresie byl utworzony ?
                  • polokokt Re: Do moderatorów 16.11.06, 09:31
                    może komuś się pomyliło, bo na orum Nowego Bukowca jest taki wątek aktualnie
                    prowadzony o polecanych lokalach, może o tamten wątek chodzi....?
                    Pozdrawiam
                    • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:08
                      w takim razie jak nie mozna reklamowac lokali i innych rzeczy to na jakiej
                      podstawie Pan Paweł Kownacki reklamował swoja strone internetową przed wyborami
                      a innych usuwa
                      Widze ze Pan Kownacki czuje cie mocny bo został radnym Legionowa
                      • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:35
                        co do Sienkiewicza - prosze za bardzo tego tematu nie rozstrzasac zawsze konczy
                        sie to ostra klotnia - ok ktos podal ten namiar prosze udac sie na meeting z
                        wlascicielami.
                        • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:41
                          to jest tzw. stopka lub podpis, umozliwia to forum i automatycznie jest dopisywane do kazdego postu jaki sie umieszcza, jakbys nie zauwazyla nie on jeden ma podpisy, takze z odnosnikami do roznych stron
                          • machiavelli2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 15:20
                            Jak rozumiem w stpce można umieścić adres internetowy. Pośrednio zatem to
                            reklama. Nie można bronić z góry straconej sprawy tylko przez lojalność do kumpla:))
                            pozro
                            • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 15:29
                              machiavelli2 napisał:

> Jak rozumiem w stpce można umieścić adres internetowy. Pośrednio zatem to
                              > reklama. Nie można bronić z góry straconej sprawy tylko przez lojalność do kump
                              > la:))
                              > pozro

wiec napisz do admina forum ze Pawel reklamuje swoja strone internetowa w podpisie, niech sie do tego ustosunkuje

ja przestaje juz odpowiadac na takie posty bo jak ktos sie wypowiada a nie czyta tego co zostalo napisane wczesniej to jaki sens daleszej polemiki, dla przypomnienia zakazane jest reklamowanie dotyczace spraw komercyjnych

czy slowo kumpel jest odpowiednie, nie uwazam, jest to poprostu znajomy ktorego poznalem na tym forum a dopiero po jakims czasie spotkalem na zywo, zadowolony?
                      • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:39
                        proponuje troche luzu, nie my ustalamy zasady funkcjonowania forum, jest to forum Gazeta Wyborczej i jesli cos Ci sie nie podoba proponuje zglosic sie do administratorow GW
                        ja z Pawlem pelnimy tylko funkcje spolecznych moderatorow, jesli masz jakies zastrzezenia mozna zglosic to jak wyzej do pracownikow GW czyli administratorow

dla mniej zorientowanych podjae linki:
                        Regulamin forum forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617538.html
                        Netykieta forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html

zakaz reklamowania dotyczy spraw komercyjnych a nie stron niekomercyjnych dotyczacych kandydatow, z tego co widzialem Pawel mial adres swojej strony w stopce podpisu, widze ze masz straszne zale tylko do Pawla a z tego co widzialem conajmniej 5 innych kandydatow publikowalo swoje lub swoich ugrupowan

ps. zeby nie bylo niedomowien i bezsensownych oskarzen, to ja nie Pawel skasowalem nastepny Twoj post w ktorym KRZYCZYSZ i powtarzasz zawartosc posta na ktory teraz odpowiadam
                        • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 13:18
                          dziwne znowu zostały usuniete posty
                          ciekawe tko to usówa ?
                          moze ktos sieboi o swoją reputacje Panie kownacki
                          zobaczcie jago posty nie sa usowane ale jak tylko ktos mu pojedzie i powie
                          prawde to mometalnie postów nie ma
                          poco prowadzic forum jak sie na wzajem w dupe włazi
                  • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:29
                    ZAKAZ REKLAMOWANIA DOBRE
                    SZKODA ZE KOWNACKI POTRAFI USUNAC INNYCH Z FORUM BO MU SIE NIE PODOBA A SAM
                    SIEBIE REKLAMUJE I JESZCZE BESZCZELNIE PODAJE STRONE WWW KOGO OBCHODZI JEGO
                    STRONA CZŁOWIEKU POMYSL CO PISZESZ I CO ROBISZ ? JESTES SMIESZNY
    • aniaad2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:41
      COS JEST NIE TAK NA TYM FORUM
      PRZED CHWILA BYŁ POST NA TEMAT PANA PAWŁA KOWNACKIEGO NIBY RADNEGO ZE NIE
      WOLNO SIEBIE REKLAMOWAC NA FORUM A KOWNACKI TO ROBI A DZIWNYM PRZYPADKIEM POST
      ZARAZ ZNIKNAŁ CIEKAWE KTO KASUJE TAKIE RZECZY MOZE SAM KOWNACKI? :)
      • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:45
        tu sie nie KRZYCZY, proponuje przeczytac moje dwa wczesniejsze posty i dopiero wtedy tworzyc nastepne posty, kolejna osoba wystepujaca pod dwoma nickami :))
      • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:48
        napisałam do pana kownackiego bo on jest moderatorem tego forum usuwa tematy
        innym a sam reklamuje siebe nawet na tematach nie związanych z polityka. a jak
        cos zobaczy na swój temat to odrazu dziwnie jest to skasowane
        niech kazdy sie wypowie na ten temat a nie go kasujecie
        ciągle kownacki pisze ze jest nie wiadomo kim a jak cos onim ktos napisze to
        odrazu jest skasowane
        • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:55
          dwa nicki a pierwsza osoba jest Kownacki który jak ktos mu pojedzie to pisze z
          innego niku zeby było widac ze ktos jest za nim a tak naprawde nikt!!!!
          najpierw robi sobie kampanie wyborczą potem sobie sami dziekują ......smieszni
          jestescie
          • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:04
            dziecko idz do szkoly, mama nie mowila ze na wagary nie wolno chodzic ??

www.wybory2006.pkw.gov.pl/kbw/wynikiRadaPowiatu.html?jdn=140800
            Kownacki Paweł głosów 596

no ale Państwowa Komisja Wyborcza kłamie i też są smieszni bo są z nami w zmowie :)))
        • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 11:58
          jaa.... normalnie czy ja mam jakies problemy z przekazaniem informacji czy ktos nie potrafi czytac??

czesc postu po ---
          • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:03
            NIE LUBICIE TEGO CO SIE OWAS PISZE A INNYM BYSCIE BUPE OBSMAROWALI TAK

STAROSTWO POWIATOWE POZDRAWIAM
          • aniaad2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:07
            masz racie i widze ze sie podpisałas niech widzą co sie dzieje jak sie pisze na
            innych a o sobie samym sie kasuje ( KOWNACKI)
            • polokokt Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:08
              nie dość że rozdwojenie jaźni to jeszcze ciężkie dni, trudny przypadek do
              leczenia :)
              Pozdrawiam
              • aniaad2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:12
                pozdrawiamy kolegów kownackiego bo juz nie wystrzymuja i pisza wiadomo trzeba
                pomuc koledze jak pisza na niego
                • polokokt Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:15
                  i jeszcze urojenia, przypadek nieuleczalny. Ale internet ma to do siebie ze
                  zniesie każdego oszołoma.
                  Pozdrawiam

PS
                  Myślę, że już pora przelogować się na "gwiazdeczke245"

PS2
                  Nie sympatyzuje z żadną opcją polityczną
                  • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:22
                    wkoncu napiszczie ile macie w kont załozonych na siebie
                    pomietajcie mądzyc sie kazdy potrafi jak siedzi na stołku ale tak szybko w
                    niego skoczyliscie ze jeszcze szybciej spadniecie
                    boli to ze sie prawde pisze i dla tego kasujecie te posty ale nie ja pierwsza
                    zaczełam pisac ze kownacki powinien odejszc prawda?????????????
                    • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:24
                      narazie zygac mi sie chce na wasze forum i na was tylko chłopaki zebyscie sie
                      tam razem no wiecie ....
                • keechaczu Proszę o uwagę! 17.11.06, 17:15
                  Czy moge prosić o uwagę! W końcu napisalem, że rezygnuje wiec nie wiem o co chodzi?
                  Prosze e-legionowo zostawić w spokoju i oświadczam, że nie mam zamiaru kasować
                  ponizszej stopki - proszę przeczytać watek m.in. o stronach radnych.
                  pozdrawiam i mimo wszystko proszę uszanować mnie i to co do tej pory zrobilem.
              • aniaad2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:14
                ?
            • aniaad2 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:10
              od dawna obserwuje te forum i jezeli cos sie pokaze na temat kownackiego i jego
              znajomych jest skasowane nic dziwnego przeciez on tam macza palce przeciez był
              by głup[i jak by nie kasował a ma taką mozliwosc
              jednak boi sie o reputacje bo w innym przypadku napewno by nie skasoał postu
    • gwiazdeczka245 Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:18
      widocznie kownacki bierze pieniądze za forum za radnego i z tego co wiem to w
      gminie wieliszew tez kase bieze nic dziwnego ze tak sie trzyma stołka KASA nic
      wiecej

widze ze sie podpisujecie ja tez mam teraz tego dosc i sie ujawnie
      starostwo powiatowe
      • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 12:26
        funkcja moderatora jest spoleczna funkcja nie bierze sie za to kasy, trzeba czytac to co sie pisze
    • aganiok32 Re: Do moderatorów 17.11.06, 13:03
      a ja uważam, że skoro fakt moderowania przez Pawła tego forum może budzić u
      niektórych wątpliwości co do niezależności tego forum, to Paweł powinien
      zrezygnować z moderowania. Jeszcze do nie dawna uważałam, że jest to
      niepotrzebne, do czasu kiedy e-legionowo usunął dziś kilka postów....
      • psychomaszyna Re: Do moderatorów 17.11.06, 13:46
        No coż, jeżeli takie akcje będą się powtarzały (vide usunięcie kilka
        nieobraźliwych postów o wyborach samorządowych) to trzeba będzie założyć wątek w
        celu przegłosowania zmiany moderatorów

aganiok32 napisała:

> a ja uważam, że skoro fakt moderowania przez Pawła tego forum może budzić u
        > niektórych wątpliwości co do niezależności tego forum, to Paweł powinien
        > zrezygnować z moderowania. Jeszcze do nie dawna uważałam, że jest to
        > niepotrzebne, do czasu kiedy e-legionowo usunął dziś kilka postów....
        >
        • keechaczu od zainteresowanego 17.11.06, 14:11
          Trochę mi przykro, że ocenia się mnie z góry ustaloną miarą. Ale przykrości
          przykrościami, ale dla spokoju na forum dziękuję za pełnienie funkcji moderatora
          i mam nadzieje, że e-legionowo dasz sobie rade i może wkrotce pojawi się jakis
          moj następca.
          pozdrawiam i dziękuje
          wasz a nie tylko sympatyków pewnej opcji radny powiatowy :)
        • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 14:20
          chcecie miec takie gowniane posty na forum ??
          prosze bardzo
          • e-legionowo Re: Do moderatorów 17.11.06, 14:23
            e-legionowo napisał:

> chcecie miec takie gowniane posty na forum ??
            > prosze bardzo

i zeby nie bylo ze jestem w jakikolwiek sposob stronniczy poszedl mail do administratora gazety z prosba o moderowanie tego watku, jesli cokolwiek zniknie z tego watku bedzie to juz nie moja robota
            • psychomaszyna Re: Do moderatorów 17.11.06, 14:54
              To był dobry ruch.
      • keechaczu o Gwiazdeczce 17.11.06, 14:16
        wlasnie przeczytalem to co napisała o mnie Gwiazdeczka - jest mi naprawde
        przyjemnie. Może lepiej, że to przeczytałem po wygłoszeniu deklaracji o
        rezygnacji, przynajmniej zrezygnowałem bez zbędnych emocji.
        Czekam na jej dalsze rewelacje - dobrze wiedziec, że ktos mnie bardzo lubi.
        pozdrawiam
        • gwiazdeczka245 Re: o Gwiazdeczce 17.11.06, 21:28
          no i sie wydało Pan kownacki był pod dwoma nikami i jak ktos mu jechał to sie
          bronił jak gdyby nie on ( keechaczu) a gdy nie dawał sobie rady to usuwał posty
          taki jest wielki cwaniak
          nie lubie cie bo jestes przemądrzałym gnojem który po znajomosciach i włazeniu
          w dupe dostał sie na stołek!!!!!!!!!!
          gdyby nie rola moderatora musiał bys to wszystko przeczytac i inni którzy biorą
          udział w forum ale ty masz jedyny twuj plus bo ty mozesz to usuwac i nic wiecej
          nie potrafisz zapamietaj to
          • madziulec Co za paranoja ;-)))) 17.11.06, 21:56
            Czytam sobie ten watek i czytam.
            Po pierwsze jako specjalnie nie zauwazylam, by w watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=51819718&wv.x=2&v=2&s=0 niejaki P. Kownacki rozpisywal sie szczegolnie nt. zalet swojej osoby.
            Co wiecej - czytajac forum od dosc dlugiego czasu nawet nei wiedzialam, iz osoba ta kandyduje ;-) Moze i jestem kompletnym lamerem / lamerka, ale rzadko raczej zwracam uwage na aktywne linki i z zalozenia na nie nie klikam (tak jak moj aktywny link do wampirzo-wilkolaczej gry ;-0).

Wydaje mi sie, ze niektorzy przesadzaja, bo nei jest to nigdzie w ZADNYCH przepisach okreslone, iz radny nie moze pelnic SPOLECZNIE zadnej funkcji, a tym bardziej funkcji moderatora spolecznego forum miasta, w ktorym mieszka. Uwazam wrecz, iz liczy mu sie to na plus, gdyz widac, ze nie sa mu obce sprawy tego oto miasta, stara sie z tym miastem zzyc itp.

Ludziom, ktorzy sie denerwuja polecam napicie sie meliski i jednak nie wieszanie psow na wszystkich.
            Pawlowi zas gratuluje wygrania.
            I tyle.
            • gwiazdeczka245 Re: Co za paranoja ;-)))) 17.11.06, 22:37
              wszystko by bylo ok gdyby rola moderatora nie byla naduzywana... temat
              zamieszczony ktory przeszkadzał ( nie bede do tego wracac ten kto usunal wie o
              co chodzi )bez niczego dalo sie usunac choc nienaruszal zadnej z zasad, niebylo
              w nim ani reklamy ani oferty pracy poprostu pochwala !!! natomiast P. K
              twierdzi ze reklama jest zakazana. dla mnie reklama bylo umieszczenie na
              roznych postach niezwiazanych z tematem strony www.pawelkownacki.pl i to przed
              wyborami !!! wiec pytam czy to nie jest reklama , tym bardziej ze to jest
              moderator ? niech sobie kazdy na ten sam odpowie i P.K w szczegolnosci. bo
              pisanie o zakazie reklamy mija sie w jego przypadku z celem... i do tego
              usuwanie dzisiaj postów... to dopiero szczyt wszystkiego... myslac ze jest
              radnym dotycza go tylko pochwały ? tego mamy dosc juz w jednym poscie....
              ciekawe czy ta wypowiedz tez usuna ?
              • pawelkownacki Re: Co za paranoja ;-)))) 17.11.06, 23:09
                nie lubie cie bo jestes przemądrzałym gnojem który po znajomosciach i włazeniu
                w dupe dostał sie na stołek!!!!!!!!!!
                ---
                napisz Slonko do moderatora glownego czyli do prywatyzacja
                prywatyzacja@gazeta.pl i zglos naduzywanie funkcji moderatora przeze mnie.
                A cytat powyzej ... "coz poznasz...po slowach jego".
              • polokokt Re: Co za paranoja ;-)))) 17.11.06, 23:51
                ja chcialem zauwazyc tylko jeden malusienki szczegol. To nie jest oficjalne
                forum legionowa. To jest forum grupy ludzi z tego miasta, jest ono praktycznie
                prywatne (pomijajac ze wlascicielem oficjalnie jest Agora). Tak wiec powyzsze
                roszczenia sa byc moze OK (choc sie z nimi nie zgadzam, ale akceptuje ze ktos
                moze miec inny poglad) ale do forum oficjalnego (umieszczonego na stronie
                legionowa, ktorego jeszcze nie ma). Natomiast ingerowanie w forum typowo
                kolezenskie uwazam za przesadne. Nikt nikogo nie zmusza aby uczestniczyl w tym
                forum, a jak komus sie cos nie podoba to tez moze sobie pojsc. Droga wolna. A
                tak to pretensja do garbatego ze ma proste dzieci. Kiedys po kolezensku
                (forumowuym kolezensku, bo ja w zyciu na oczy Go nie widzialem, ani tez
                specjalnie nie znam z opisów) Pawel sam sie zglosil/zostal wybrany na moderatora
                i nie widze powodow aby nim nadal nie byl.
                Jest tez opcja, ze jak komus tu sie nie podoba, to zawsze moze zalozyc swoje
                forum "Legionowo2" i tam zapraszac ludzi. Zapewniam ze jesli faktycznie ludziom
                przeszkadza rzekoma prywata prowadzona tutaj a tam bedzie super, to sie przeniosa.
                Pozdrawiam
                • zakkahletz Szkoda, że... 17.11.06, 23:58
                  ... Krzyś Kononowicz z bratem Cześkiem pojechali do Adama, bo by zrobili z Wami
                  porządek! Ale na szczęście ja jestem na miejscu i jak będą ciągle takie kłótnie,
                  to policję i straż miejską wyprowadzę na ulicę i nie będzie NICZEGO.
                • psychomaszyna Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 06:32
                  A tu jedna pomyłka w założeniach - są na forum.gazeta.pl zamkinięte fora, do
                  których dostęp jest po "zapisaniu się" i dopuszczeniu przez moderatora.

Myślę, że forum Legionowo nigdy takie nie będzie, bo w momencie gdyby stało się
                  forum zamkniętym to od razu powstałoby kilka konkurencyjnych.

Forum towarzyskie to Cafe Legionowo (pozdrawiam uczestników tego forum :-) ).
                  • polokokt Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 13:35
                    ale jakby nie było, nie jest to forum oficjalne legionowa, tylko forum stworzone
                    dla Legionowa przez Gazeta.pl. Jeśli się komuś nie podoba, to niech sobie zmieni
                    na inne.
                    Pozdrawiam
              • e-legionowo Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 00:21
                tak czytanie ze zrozumieniem to podstawa jakiejkolwiek dyskusji na forum, widac po postach ze nie posiadlas tej umiejetnosci wiec to bedzie moja ostatnia odpowiedz na twoje posty, bo nie zamierzam juz wiecej znizac sie do twojego poziomu.

1. Obowiazuje zakaz reklamy KOMERCYJNEJ, tak ciezko to przyjac do wiadomosci ?
                2. O zakazie reklamowania pisalem ja nie Pawel, widac nie dosc ze nie czytasz postow na forum to jeszcze myslisz osoby
                3. Posty dzisiejsze usuwalem ja bez jakiegokolwiek porozumienia z Pawlem
                4. Watek o ktorym zapewne piszesz (dotyczylo "Sienkiewicza") byl czesciowo usuniety z tych samych powodow z jakich usuwalem dzisiejsze posty z powodu obrazania wspolrozmowcow, w/g netykiety jest to zabronione
                5. masz jakiekolwiek zale napisz do admina forum zeby przywrocil tamte watki a mnie i Pawla zdjal z funkcji moderatorow, jesli skarga bedzie podstawna wtedy napewno to zostanie zrobione
                6. proponuje wziasc korepetycje z j.polskiego ortografia poraza nawet mnie laika

a tym samym dla mnie eot

• psychomaszyna Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 06:27
                  Panowie, tylko nie udawajcie, że jesteście tacy święci, bo były przykłady, kiedy
                  na forum wycięliście posty, kiedy ktoś z Wami dyskutował na forum.

Myślę, że Aganiok32 może coś na ten temat powiedzieć, a ja też jak bym sięgnał
                  pamięcią, to by się znalazło.

Większość rozsądnych użytkowników forum wie co netykieta i się do niej stosuje.
                  ale warto co jakiś czas puścić posta z FAQ, albo dać go w nagłowku, co kiedyś
                  postulowałem.
                  • e-legionowo Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 08:02
                    psychomaszyna napisał:

> Panowie, tylko nie udawajcie, że jesteście tacy święci, bo były przykłady, kied
                    > y
                    > na forum wycięliście posty, kiedy ktoś z Wami dyskutował na forum.
                    > Myślę, że Aganiok32 może coś na ten temat powiedzieć, a ja też jak bym sięgnał
                    > pamięcią, to by się znalazło.
                    nawet nie staram sie byc swietym bo jak ktos przywdziewa nie swoje laszki to potem wn ich glupio wyglad

wtedy tez watkiem zainteresowal sie admnistrator forum, z jakim wynikiem?
                    bo cholera nie pamietam .... a no jakos nie dopatrzyl sie zlego moderowania ??

> Większość rozsądnych użytkowników forum wie co netykieta i się do niej stosuje.
                    > ale warto co jakiś czas puścić posta z FAQ, albo dać go w nagłowku, co kiedyś
                    > postulowałem.
                    po co dublowac cos co jest dostepne z poziomu kazdego forum gazety??
                    lewe menu zjezdzasz do samego dolu i jak byk wisi Ntykieta i regulamin, osoby ktore nie chca sie z nim zapoznac i tak sie nie zapoznaja bo uwazaja ze moga wszystko skoro forum jest teoretycznie anonimowe
                  • keechaczu Re: Co za paranoja ;-)))) 18.11.06, 09:41
                    Nie wiem Psychomaszyno, czy robisz to celowo, ale widze, ze mimo mojej
                    rezygnacji wciaz podkrecasz atmosfere.
                    Proszę o EOT
              • madziulec Gwiazdeczko ;-) 18.11.06, 00:33
                Ja w swoim podpisie reklamuje moje forum. Forum, ktore stworzylam. Na forum z kolei jest link do strony - strony za ktora placi jeden z forumowiczow, a wiec mozna powiedziec komercyjnej.
                Mimo ze jest to zarowno forum, ktore ma pomagac rodzicom dzieci chorych, tak i strona o podobnej tematyce prawdopodobnie wg Twoich kryteriow w ogole nie powinna w moim podpisie istniec.
                A jednak dzieki temu, ze istnieje - pomogla juz setkom ludzi.

Moze to cos innego. Ale jesli dzieki podpisowi w poscie Pawla ktos mial okazje zapoznac sie z jego programem, poznac jego poglady - to co w tym zlego????
    • aganiok32 Ludzie kochani Paweł zrezygnował i dajcie 18.11.06, 10:44
      już sobie spokój. PO co ciągnąć ten temat w nieskończoność. Jak sądzę Paweł
      będzie miał co robić i bez moderowania forum, pozdrawiam i luzik :-)
      • pawelkownacki Re: Ludzie kochani Paweł zrezygnował i dajcie 18.11.06, 12:06
        :) Dziekuje
        pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka