02.12.11, 10:51
Nie mam pomysłu na Sylwestra.
Chętnie wyjechał bym gdziekolwiek.
Najlepiej z panią ok 40.
Ja mam 50 lat, wysoki, szczupły
Obserwuj wątek
    • betsy4 Re: Sylwester 03.12.11, 17:03
      mozesz do nas dołączyć, odezwij się podałam prywatny email na wątku a może sylwester .... na forum aktywni 50 +
    • iberia51 Re: Sylwester 04.12.11, 06:51
      Witaj, również nie mam pomysłu na Sylwestra. Chciałabym się dowiedzieć czy interesuje Cię Sylwester w dużym gronie, czy raczej kameralny? Góry, Mazury - jakie klimaty? Pozdrawiam.
      • abraaaham Re: Sylwester 05.12.11, 14:05
        Na pewno nie Mazury. Myślałem o zagranicy, tej ciepłej.
        • iberia51 Re: Sylwester 05.12.11, 19:30
          Ostatnimi czasy zachciało mi się przedłużyć lato. Pojechałam więc w maju na Majorkę a w październiku do Egiptu. Na Majorce było w porządku, ale w Egipcie słońce wschodziło o 6-ej, a o 18-ej było już ciemnawo. Czas uciech sylwestrowych jest krótki. Chyba nie myślisz o Tajlandii?
          • abraaaham Re: Sylwester 09.12.11, 14:25
            Kierunek jest mi obojętny. W Tajlandii nie byłem.

iberia51 napisała:

> Ostatnimi czasy zachciało mi się przedłużyć lato. Pojechałam więc w maju na Maj
            > orkę a w październiku do Egiptu. Na Majorce było w porządku, ale w Egipcie słoń
            > ce wschodziło o 6-ej, a o 18-ej było już ciemnawo. Czas uciech sylwestrowych je
            > st krótki. Chyba nie myślisz o Tajlandii?
    • africamaniac Re: Sylwester 10.12.11, 01:25
      Zabrzmiało całkiem matrymonialnie :))) OK, jestem kobietą, mam 40 i coś, jadę na Sylwestra do zaprzyjaźnionego hotelu (Merzouga, saharyjski rejon Maroka), mam wolne miejsce w patrolu. Co prawda jedzie nas trochę więcej - i dość przygodowo, ale zapraszam do dołączenia. Pozdr :)
      • abraaaham Re: Sylwester 12.12.11, 11:11
        dz. raczej nie
    • btw92 Re: Sylwester 12.12.11, 23:06
      Proszę Pana, czy Pan nie wie, że najlepszych ludzi poznaje się właśnie w magicznych miejscach w tak magicznych dniach roku? Ja właśnie poznałam tak swojego obecnego chłopaka. Pojechałam sama, a wróciłam z jego numerem telefonu i tak się zaczęła nasza znajomość. Tym magicznym miejscem jest ośrodek Start w Zakopanem, gdzie można spędzić 5 magicznych dni! :) W cenę pobytu wliczone są oczywiście noclegi, posiłki, magiczny kulig, imprezy regionalne i bal sylwestrowe. także wsiadaj Pan w pociąg i powodzenia:)
      Stronka ośrodka to www.start,zakopane.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka