Gość: marzenie IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 04.08.04, 18:47 Szukam dobrej duszy, ktora przygarnie mnie na kilka dni w sierpniu. Szukam miejsca blisko wody, może być bez wygód. Mieszkam na Śląsku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ok Re: wyjazd IP: *.astro.uni.wroc.pl 04.08.04, 21:29 Napisz proszę jeszcze parę słów o sobie... Odpowiedz Link
Gość: marzenie Re: wyjazd IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 04.08.04, 21:48 Jestem kobietą po przejściach,Marzę o cichym i spokojnym miejscu, gdzie przemyślę co dalej z moim życiem i trochę odpocznę.Lubię wodę,las,zachody słońca i siedzenie przy ogniu.Jestem niepoprawną romantyczką.Chodzi o 3-4 dni w sierpniu,bo wtedy wyjeżdżają moje dzieci. Odpowiedz Link
Gość: tom Re: wyjazd IP: 195.94.210.* 06.08.04, 10:11 Może podasz jakis namiar na siebie? Pzdr Odpowiedz Link
Gość: marzenie Re: wyjazd IP: *.interpc.pl / *.interpc.pl 06.08.04, 22:25 Dzięki za reakcję. Myślałam że nikt nie odpowie na takie banalne i mało ciekawe ogłoszenie. Kontakt: marzenie77@poczta.onet.pl Odpowiedz Link