Gość: Ewelina IP: *.chello.pl 04.06.05, 15:58 Chcialabym pojechac na weekend na mazury aby odpoczac nad jeziorem, w lesie itd. Sa jacys chetni?? Jakies pomysly;))) Mieszkam w wawie i mam ok 34 latek ;))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: svolo Re: Wypad na weekend na mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:57 Zapraszamy do Zamku Morag na warmie ok 230 km od wawy trasa wawa-gdansk. W takim zamku jeszcze nie nocowalas. kontakt svolo@op.pl lub 0 89 757 42 98 Odpowiedz Link
Gość: Svolo Re: Wypad na weekend na mazury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:58 Zapomnialem dodac ze dookola mnostwo jezior i lasy.lasy lasy... Pzdr Odpowiedz Link
mandelieu Re: Wypad na weekend na mazury 07.06.05, 12:45 To tak jak ja. Na Mazurach spędzam co drugi weekend gdyż ostatnio zrobiłem sobie patent sternika. Myślę żeby w tym roku spędzić wiecej czasu na zdobywanie uprawnień gdyż na Mazurach jest zdecydowanie najtaniej a jednocześnie bardzo miło i przyjemnie można odpocząć. Jeśli chcesz zobaczyć to jak jest i chciałabyś podobnie, odpowiedz na priva: mandelieu@gazeta.pl Odpowiedz Link