Dodaj do ulubionych

TRIADA klientów okrada

IP: *.pkobp.pl 19.10.01, 13:28
Ostrzeżenie dla potencjalnych klientów BP TRIADA !
Wykupiłam wycieczkę do COSTA BRAVA.Spodziewałam się warunków zgodnych z
katalogiem firmy.Niestety zamiast w hotelu **, 16 osób zostało zakwaterowanych w
hotelu klasy turystycznej ,w mieścine rybackiej St Paul de Mare.Plaża brudna bez
toalet,pryszniców i możliwości wypożyczenia parasola,lub leżaka.Dojście do niej
przez tory kolejowe-jeden przejazd strzeżony.Do cywilizowanego kąpieliska 5km.
dojście drogą szybkiego ruchu,lub też dojazd pociągiem.Jedzenie niesmaczne i
nieświeże.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zocha Re: TRIADA klientów okrada IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 17:00
      A za ile tą imprezę kupiła? Może to była oferta last minute, promocyjna, bez
      podania miejscowości i nazwy hotelu. Czasami sprawdza się powiedzenie " co
      tanie - to drogie".
      • Gość: Ewa Re: TRIADA klientów okrada IP: 194.133.20.* 20.11.01, 12:18
        Nie po raz pierwszy słyszę o kiepskim standardzie wycieczek (zakwaterowania)
        Triady. Przykład: wycieczka do paryza gdzie na posilki nalezalo dochodzic 0,5 h
        piechotą.
        Fakt, wyjazdy są tanie ale czy warto?
        Ewa
        • Gość: macek Re: TRIADA klientów okrada IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 01:56
          Piszesz:
          "Przykład: wycieczka do paryza gdzie na posilki nalezalo dochodzic 0,5 h"
          To nie do końca tak. Czasami lepiej przejść się pół godziny (przynajmniej zwiedza
          się Paryż) niż dojeżdżać godzinę. Wiem, co mówię, bo sam prowadzę czasami takie
          wycieczki. A tak naprawdę wszystko zależy od pilota. Moi ludzie nie chodzą
          Pozdrowienia

• Gość: Tomek czy ktos to potwierdzi ? IP: 212.160.138.* 10.01.02, 14:18
      Bardzo bym prosił o potwierdzenie lub zaprzeczenie tych negatywnych opinii,
      ponieważ dostałem Voucher od firmy i nie wiem, czy go komus sprzedac, czy
      pojechac z tą firmą. Jezeli sprzedac to ile powinienem opuscic. Mam 2 vouchery
      po 1000 zl.
      • Gość: macek Re: czy ktos to potwierdzi ? IP: 212.33.78.* 11.01.02, 14:17
        Być może nie jestem obiektywny, ale moje doświadczenia z Triadą są naprawdę
        dobre. Wszystko zależy od dokładnego czytania oferty, a nie kupowania na hura
        najtańszej wycieczki. Nie wiem, jaki kierunek i termin Cię interesuje. Tu
        obdradzam szczyt sezonu, wtedy naprawdę trudno o dobre warunki za przyzwoitą
        cenę, ale dotyczy to wszystkich biur podróży z całego świata. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka