paddy2 30.07.06, 21:24 zaprosze atrakcyjna, szczupla, wesola dziewczyne (niekoniecznie blondynke) ze slaska lub okolic na tygodniowe wakacje. mam 31 lat, jestem wysokim brunetem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrotkaa2006 Re: wakacje dla blondynki-slask 31.07.06, 09:22 Ok jestem zain6teresowana i spełniam warunki pisz na: stokrotkaa2006@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
iberia30 Re: wakacje dla blondynki-slask 31.07.06, 18:16 coz za akt desperacji ;-))), naprawde musisz placic za towarzystwo?wspolczuje. Odpowiedz Link
bono-30 Re: wakacje dla blondynki-slask 01.08.06, 10:37 Iberia , ja Ci współczuje głupoty i zawiści Odpowiedz Link
iberia30 Re: wakacje dla blondynki-slask 01.08.06, 19:34 bono-30 napisał: > Iberia , ja Ci współczuje głupoty i zawiści mozesz wyjasnic czego mam rzekomo zawiscic?Nie potrzebuje sponsora zeby pojechac na urlop w cieple kraje, jak rowniez nie musze placic za towarzystwo.Zatem? Odpowiedz Link
bono-30 Re: wakacje dla blondynki-slask 01.08.06, 21:03 Rozumiem , że co do głupoty nie masz wątpliwości a jeśli chodzi o zawiść to oferta nei była skierowana do Ciebie . Pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji w jeszcze wspanialszym towarzystwie. Odpowiedz Link
iberia30 Re: wakacje dla blondynki-slask 02.08.06, 09:26 bono-30 napisał: > Rozumiem , że co do głupoty nie masz wątpliwości tak, co do twojej, oczywiscie, ze nie. Daruj sobie ocene mnie, i kretynskie wycieczki osobiste bo chyba nie to bylo meritum watku. >a jeśli chodzi o zawiść to oferta nei była skierowana do Ciebie . co nie znaczy, ze nie moge napisac tego co mysle, bo chyba taka jest idea forum. Prawda w oczy kole jak ktos musi placic za towarzystwo. > Pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji w jeszcze wspanialszym towarzystwie. Nie ma takiej potrzeby, byly i beda na pewno, niech cie o to glowa nie boli. Zegnam. Odpowiedz Link