Dodaj do ulubionych

kto do R A W D Y 05-17.08???

IP: 212.87.241.* 25.06.07, 13:07
Proponuję zawarcie nowych znajomości:)
Obserwuj wątek
    • Gość: madzialenasi Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.itsa.pl 25.06.07, 14:25
      Hej, my wybieramy się do Rawdy od 3 do 17 sierpnia. Zakwaterowanie mamy w
      pensjonacie Daniel :-)
    • Gość: lucka15@gazeta.pl Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 21:58
      cześć

jestem na etapie zastanawiania się nad wyjazdem do Bułgarii. Czy Ty już masz
      wszystko zaplanowane?

Efka
      • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 25.06.07, 22:04
        Hej. Dzięki za odzew:) Ja będę w pensjonacie Radka. Co do planowania, to po
        prostu wykupiłam wczasy i na tym na razie koniec, tzn. nie - mam zamiar dobrze
        się bawić!
        • Gość: lucka15@gazeta.pl Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 22:10
          i słusznie! :)

czym jedziesz?i z jakiego biura podróży korzystałąś? byłąś już kiedyś w
          Bułgarii?
          • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 26.06.07, 08:10
            Jadę autokarem z tramp travel
            • Gość: turysta Podbijam wątek IP: 212.87.241.* 29.06.07, 10:00
              Podbijam wątek. Zjakiego miasta wyjeżdżacie??

Byłam już kiedyś, było zajefajnie, opaliłam się na murzyna, ale radzę zażyć
              kąpieli słonecznych już przed wyjazdem, bo tam jest b. mocne słońce i naprawdę
              można się dobrze poparzyć.
              • Gość: piter Re: Podbijam wątek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 13:02
                ktos pisal ze ma zamiar dobrze sie bawic...jesli jedziesz do rawdy to nie
                pobawisz sie za bardzo:) chyba ze masz na mysli wypady do Słonecznego:) fakt
                slonce daje ostro!zupelnie inne niz nasze.mam ciemna karnacje i dobrze sie
                opalam ale po 3 godzinkach na sloncu skora z nosa schodzila mi przez 3 dni tak
                sie poparzylem
                • Gość: turysta Re: Podbijam wątek IP: 212.87.241.* 30.06.07, 10:50
                  planuje codzienne wypady, jeśli starczy mi sił. Wiem, że Rawda to wiocha. Tam
                  mam zamiar się żywić:)Co do słońca, byłam tam już parę lat temu i przed
                  poparzeniem uratowało mnie to, że opalałam się już w Polsce. Współlokatorka
                  spała niestety na stojąco
            • Gość: Anika Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.07.07, 10:18
              ja właśnie wczoraj wróciłam z Rawdy, było bardzo fajnie, rzeczywiście jeśli
              liczy się na to, że co krok dyskoteka to należy wybrać inne miejsce, w Rawdzie
              tego się nie znajdzie, ale jeśli to wypad rodzinny to super. Rzeczywiście
              należy uważać na słońce, strasznie grzeje. Jedzenie tylko w knajpkach, bardzo
              dobre, duży wybór i strasznie tanio. Polecam wypady do Neseber i do Słonecznego
              Brzegu miejskim autobusem, ale należy wziąć pod uwagę, że tam to już ceny dwa
              lub trzy razy większe, ale miejsca przepiękne i warto to zobaczyć. Jeśli mogę
              nie daj się namówić na wyjazd na bazar organizowany we czwartki do małej
              miejscowości - organizuje to Tramp z pod hotelu Elwiry, nic kompletnie tam nie
              ma pare straganów z chińskimi pierdołami, szkoda czasu i pieniędzy. Nas
              niestety nikt nie uprzedził i straciliśmy po 9 lewa za osobę za dowóz. Miłego
              pobytu i świetnego wypoczynku
              • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 03.07.07, 10:49
                czyli byłaś z tramp trawel? w jakich apartamentach mieszkałaś? Co do wycieczek
                zorganizowanych to się nie piszę, już się o tym naczytałam, poza tym nie lubię
                wlec się za grupą:)
              • Gość: manka Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 13:25
                Ja do Rawdy ale dopiero 23 lipca ... Sporo już wiem o tej miejscowości, ale
                jeszcze trzy pytania do Aniki. Czy plaże w Rawdzie są naprawdę takie okropne?,
                ile kosztuje serwis plażowy: parasol i 2 leżaki? i czy do Neseberu jeździ
                ciuchcia? Pozdrawiam
    • Gość: agapaj Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.cablelettra.pl 06.07.07, 12:44
      O to się spotkamy, my również wyjeżdżamy do Rawdy z tramp travel (Tychy)
      dokładnie w tym samym okresie.

• Gość: do agapaj/turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 07.07.07, 09:19
        my wsiadamy w Katowicach. Boję się trochę tej Rawdy, podobno nudnawo tam trochę.
        Jedziemy we dwoje i w sumie chcielibyśmy się z wieczora rozerwać... Trzeba
        będzie jeżdzić do SB
        • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 07.07.07, 09:25
          aha, to moje gg, w razie gdyby ktoś szukał towarzystwa na wspólne wypady do SB
          wieczorową porą:) 4343245
          • Gość: piter Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.07, 09:35
            w rawdzie sie nic nie pobawicie bo tam po prostu nic nie ma i tu nie ma coi sie
            licytowac takie sa fakty. nie marwtcie sie jednak do Słonecznego jest naprawde
            niedaleko autobusikiem mozna spokojnie skoczyc na imprezki i rano wrocic lub
            poznym wieczorem chyba tez. kto zapytal o lezaki i parasole - hahahaha!czy to
            pytanie dotyczylo sprzedtu na "plazy " w rawdzie? jak mozna cos takiego
            rozstawic na pasku piasku o dlugosci 50 metrow a szerokosci 2 metrow? absurd,
            tam plazy nie ma i musicie sie z tym pogodzic ale jak juz wspomnialem do SB jest
            niedaleko i tam plaze sa cudne
            • Gość: manka Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.efekt.net.pl 07.07.07, 18:42
              Oj Piter, coś bardzo nie lubisz Rawdy. Skrzywdził Cię tam ktoś? Wiem, że
              Słoneczny cieszy się większym wzięciem, ale są też tacy, którzy wolą odpoczywać
              inaczej... Moje pytanie ad serwisu plażowego dotyczyło właśnie Rawdy. Czy zna
              ktoś aktualne ceny?
              • Gość: taktak Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 10.07.07, 09:38
                Coś nikt się widzę do tej Rawdy nie wybiera...
                • Gość: piter Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:56
                  nikt sie nie wybiera bo kazdy wie co go tam czeka...po co wyjezdzac do rawdy
                  jak mozna wyjechac byle gdzie nad wisle i bedzie to samo:) nikt mnie tam nie
                  skrzywdzil czuje jednak potrzebe ostrzegania ludzi przed tym miejscem ktore z
                  miejscowoscia wypoczynkowa ma tyle wspolnego co polityka z uczciwoscia...
                  • Gość: do Pitera Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 13.07.07, 19:48
                    Piter, nie strasz! Jestem nastawiona co prawda na małą wiochę, ale z bazarkiem,
                    na którym kupię owoce i knajpkami, w których zjem tani obiad. Na piaszczystą
                    plażę powędruję kawałek w stronę SB lub jeśli nie będzie glonów, to zostanę na
                    tej w Rawdzie (jeśli się zmieszczę). Wieczorami mam zamiar balować w SB lub
                    gdzieś indziej I WSZYSTKO BĘDZIE OK, urlop jak się patrzy:) i nie strasz.
                    • Gość: piter Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 19:36
                      jesli masz zamiar bawic sie na SB to oczywiscie jak najbardziej bedzie wszystko
                      ok, tak samo jesli planujesz plazowac w SB. zakupy w rawdzie pieknie tanie w
                      porownaniu ze sklepami w SB, bardziej oplacalo sie wydac 6 leva na autobusy do
                      rawdy zeby zrobic zakupy niz kupowac w SB:) milych wakacji w bulgarii jest
                      naprawde super:)
    • Gość: q Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.07, 22:48
      Jesteśmy w Rawdzie 03-10.08.07. Hotel blest. Coś czuję, że całkiem sporo rodaków
      się tam pojawi. GG: 3382790.
      • Gość: piter Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.07, 09:33
        w rawdzie to chyba sami polacy sa:) w zagranicznych biurach po prostu nie
        proponuja tego syfu bo by klientow stracili, za granica trzymaja poziom:)
        • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 24.07.07, 08:04
          Jeszcze tylko 12 dni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: turysta Re: kto do R A W D Y 05-17.08??? IP: 212.87.241.* 04.08.07, 11:42
      to już dziś!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka