18.07.03, 13:23
Szukam osoby towarzyszącej (dziwczyny) na sierpień
podróż autostopem gdzieś na południowy-zachód Europy
Obserwuj wątek
    • promising Re: sierpień 18.07.03, 22:48
      No co tak licho nie ma chętnych ???
    • Gość: hope Re: sierpień IP: 158.66.150.* 23.07.03, 09:02
      pisze, zebys sie bardzo nie zalamal, jak znowu nic nie zobaczysz. a swoja
      droga, moze dasz wiecej szczegolow i tym zachecisz potencjalne kandydatki na
      wyjazd. ja juz cos takiego mam za soba, ale zawsze znajda sie jakies nowe
      zakatki do odwiedzenia...
      • Gość: hope Re: sierpień IP: 158.66.150.* 28.07.03, 12:01
        hej tam!!!
        jeszcze żyjesz? ja mogłabym Ci pomóc, jeśli nadal masz ochotę na ten sierpień
        • Gość: hope Re: sierpień IP: 158.66.150.* 28.07.03, 13:05
          nie rozumiem cie totalnie. ty szukasz, ja sie oferuje jako towarzystwo. jak nie
          chcesz to napisz i przestane sie narzucac....
        • Gość: szalony_borowik Re: sierpień IP: *.ds1.agh.edu.pl 28.07.03, 23:39
          witam hope!
          chce sie wybrac na poczatku sierpnia stopem do Wloch, szczegolnie chetnie
          zwiedze Toskanie (przynajmniej 3 dni), a potem gdzies uderzyc na poludnie
          Wloch na jakas plaze. jesli reflektujesz to pisz na traveller2003@interia.pl
          pozdrawiam serdecznie
          • Gość: sunny_bunny Re: sierpień IP: 158.66.120.* 29.07.03, 13:21
            czesc borowiku, pisalam na podany adres, ale mi zwraca...
            oto tu:
            hej, hej
            dzieki ze mnie wylapales z netu, bo promising jakis niemrawy...
            mozesz wiecej cos napisac, ale tym razem o sobie.
            ja bym mogla jechac tam gdzie chcesz, choc chyba zdajesz sobie sprawe, ze
            wlochy sa okropnym miejscem na stop, ktory oficjalnie jest tam zabroniony, ale
            mnie sie jakos udawalo. toskania - super, po lekturkach mayles, czytales??? do
            tego sam narod, kraj, jedzenie, chyba niezle zestawienie, nie?
            totalnie sie nie znamy, tearz przynajmniej wiesz, jak mam na imie, do tego
            dodam, ze po tegorocznych urodzinach stracilam szanse na wszelkie znizki
            gdziekolwiek jade... stad stop wydaje sie sensowny, jakoze malo jestem rozwazna
            w swoim zyciu i do tego ja i inni juz przywykli... niemniej jednak wolalabym
            choc troche znac osobe, z ktora bede jezdzial razem, nie mowiac juz o spaniu w
            namiotach czy tp. jestes z wwy? jak tak, to by bylo wygodniej sie spotkac i
            zadecydowac, czy jedziemy, czy nie.
            daj odpowiedz szybka, pliz
            kasia

katarzynadolowiec@hotmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka