Gość: Bersi IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 27.07.03, 02:43 Ma ktos ochote wybrac sie "troszke" dalej niz Europa? Jade w listopadzie?? Towarzystwo wskazane piszcie!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dillian Re: Nowa Zelandia.. 27.07.03, 12:22 Witaj. Jesteś Babką czy Facetem? Ile dni, ile pieniążków? Mam 29 lat..Pozdrawiam Cię.. Odpowiedz Link
Gość: Aga Re: Nowa Zelandia IP: *.krz.eden.com.pl / 172.20.6.* 30.07.03, 15:46 Chętnie bym się wybrała ale potrzebuję więcej info. Na jak długo, ile pieniędzy. I w ogóle jak wyobrażasz sobie całą wyprawę. Co chciałbyś zobaczyć, itp. Odpowiedz Link
Gość: Bersi Re: Nowa Zelandia IP: *.cheetah.dialup.pol.co.uk 03.08.03, 02:27 hej mam niestety ostatnio problemy z moim serwerem i wylacza mi ta strone po jakis 5 minutach wiec nie odpowiem ci na te pytania,ale!! napisz do mnie na Berson@78yahoo.com a napewno udziele ci wdszystkich dlszych odpowiedzi.Wszystko mam juz mniej wiecej zaplanowane takze jestem zorganizowany na ta wyprawe!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: Bahia Re: Nowa Zelandia IP: *.orcon.net.nz 03.08.03, 06:51 Polecam: www.purenz.com Odpowiedz Link
Gość: bersi Re: Nowa Zelandia IP: *.cougar.dialup.pol.co.uk 04.08.03, 02:37 Dzieki, bylem juz chyba na kazdej stronie o NZ!! tej rowniez!! ale dziekuje bardzo za odzew Odpowiedz Link
Gość: Kaja Re: Nowa Zelandia IP: *.icpnet.pl 05.08.03, 16:51 Gość portalu: Bersi napisał(a): > hej mam niestety ostatnio problemy z moim serwerem i wylacza mi ta strone po > jakis 5 minutach wiec nie odpowiem ci na te pytania,ale!! napisz do mnie na > Berson@78yahoo.com a napewno udziele ci wdszystkich dlszych > odpowiedzi.Wszystko mam juz mniej wiecej zaplanowane takze jestem > zorganizowany na ta wyprawe!! > Pozdrawiam Chcialam tez poprosc o szczegoly, ale ten adres jest zly bo odbija maile. Odpowiedz Link
Gość: Dillian Witajcie Podróżnicy.. IP: 217.153.94.* 05.08.03, 20:08 Bersi, ten wyjazd przypuszczam do tanich należeć nie będzie .. opowiedz o swoich planach .. ile osób chcesz zabrać? czy wymagasz fluent English? Pisz dużo ,rozpisz się.. Odpowiedz Link
Gość: Bersi Re: Witajcie Podróżnicy.. IP: *.elephant.dialup.pol.co.uk 05.08.03, 23:30 Hej Dillian Oczywiscie tanie to bardzo nie bedzie ale staram sie jak njbardziej zminimalizowac koszty, Sluchaj pisz do mnie na adres podany wyzej bo mnie z jakiegos powodu po 3 minutach wywala z tej strony takze wiecej niemoge sie rozpisac. Berson78@yahoo.com Odpowiedz Link
Gość: Bersi Re: Nowa Zelandia IP: *.elephant.dialup.pol.co.uk 05.08.03, 23:24 Jasne ze zly:-) Przepraszam, poprawny Berson78@yahoo.com Napiszcie. Odpowiedz Link
Gość: dillian New Zeland IP: 217.153.94.* 09.08.03, 19:58 Bersi napisałem imejla.. nie wiem tylko czy dojdzie. Pozdrawiam Podróżników.. Odpowiedz Link
Gość: czesiek1 Re: Nowa Zelandia IP: *.adsl.xtra.co.nz 07.08.03, 22:41 Moze ta strona wam ulatwi - sa tam ceny i ciekawe opisy podroznikow: www.nzadventure.w.pl/ Odpowiedz Link
Gość: Peter Re: Nowa Zelandia IP: *.adsl-wns.paradise.net.nz 08.08.03, 00:19 No to ja jeszcze dodam www.vnz.co.nz Odpowiedz Link