gaszka 18.02.06, 00:18 Chcę zrobić kurs księgowości w płockim Baleksie na ul.Padlewskiego jednak nie jestem pewna co do jakości tego kursu. Bardzo proszę wypowiedzcie się na temat jakości przeprowadzanych tam szkoleń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iga Re: BALEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:24 Witam Faktycznie, jakość takich szkoleń w Płocku jest marna, a i instytucji przeprowadzających szkolenia też mało. Ja osobiście polecam Stowarzyszenie Księgowych Polskich w Nowym Rynku (tylko ich kursy są dość drogie, ale za to na całkiem dobrym poziomie), dużo dobrego słyszałam na temat ZDZ na 3 Maja. Ja kończyłam kurs w Wur-Polu, ale szczerze mówiąc nie jestem zadowolona i nie polecam szczególnie osobom, które nie mają doczynienia z danym tematem (no chyba, że trafiłam na wyjątkowo kiepskich wykładowców). Radzę ci się przyjżeć dokładnie wszystkim placówkom, bo jeśli chcesz się czegoś nauczyć, a nie mieć tylko papierek to musisz się troszkę natrudzić. Jeśli zaś chodzi o Balex to sama jestem ciekawa jaki oni prezentują poziom. Życzę powodzenia Pozdrawiam :) Ps. na plocmanie masz stronki różnych szkół, są tam też odnośniki do szkół oferujących szkolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: BALEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:44 Cześć. jeśli jeszcze nie wybrałaś się na szkolenie to może ci troche pomoge z wyborem :) Uczęszczałam na kurs samodzielna księgowa w Balexie. Kurs co prawda trwał ok. 6 m-cy ale miałam dużo godzin. Wykładowcy byli okey. Dużo ćwiczeń praktycznych, robiliśmy zadania, ćwiczyliśmy na drukach (dekaracje ZUS, US, KPiR)a przede wszystkim (podobało mi się najbardziej)nauka księgowania w programie Symfonia. Miałam ponad 40 godzin zajęć na komputerze z księgowania. Nie wiem jak oferta innych firm szkoleniowych ale ja byłam zadowolona z kursu. Na koniec dostałam fajne zaświadczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchełka Re: BALEX IP: *.localdomain / 80.51.234.* 24.03.06, 14:25 Hej. Jeśli szkolą tak jak na kierowców to odradzam. 2 miesiące kupe kasy zmarnowane. Nie nauczyli mnie wogóle jeździć co potwierdził instruktor z innego ośrodka, w którym dokupiłam sobie jazdy. Z mojej grupy do tej pory nie zdały na prawko 2 osoby bo szkoda im kasy na kolejne 20 godzin żeby uczyć się od początku (kurs był na początku 1999 r). Odpowiedz Link Zgłoś
aiw_lys Re: BALEX 30.03.06, 21:06 Pchełka jestem lepsza od CIebie bo kurs w Balexie kończylam cos kolo 1996/7 byl to kurs komputerowy, moze nie tak skrupulatnie jak księgowa Maja powiem co i jak, pamiętam tylko ze milo to wspominam. w każdym razie nie mialam problemu z kompem . ale co wiecej? kurcze wszystko sie zmienia i moze ktos wypowiedzialby sie oprocz Mai ze skonczonym nie tak dawno kursem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: BALEX IP: *.c157.petrotel.pl 31.03.06, 10:40 Możelepiej napiszcie ktoryz wykladowcow Balexu podobal sie wam a ktory nie. To ludzie decyduja o wsystkim a nie nazwa firmy. Odpowiedz Link Zgłoś