18.02.06, 00:18
Chcę zrobić kurs księgowości w płockim Baleksie na ul.Padlewskiego jednak nie
jestem pewna co do jakości tego kursu. Bardzo proszę wypowiedzcie się na temat
jakości przeprowadzanych tam szkoleń.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: BALEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:24
      Witam
      Faktycznie, jakość takich szkoleń w Płocku jest marna, a i instytucji
      przeprowadzających szkolenia też mało. Ja osobiście polecam Stowarzyszenie
      Księgowych Polskich w Nowym Rynku (tylko ich kursy są dość drogie, ale za to na
      całkiem dobrym poziomie), dużo dobrego słyszałam na temat ZDZ na 3 Maja. Ja
      kończyłam kurs w Wur-Polu, ale szczerze mówiąc nie jestem zadowolona i nie
      polecam szczególnie osobom, które nie mają doczynienia z danym tematem (no
      chyba, że trafiłam na wyjątkowo kiepskich wykładowców). Radzę ci się przyjżeć
      dokładnie wszystkim placówkom, bo jeśli chcesz się czegoś nauczyć, a nie mieć
      tylko papierek to musisz się troszkę natrudzić. Jeśli zaś chodzi o Balex to
      sama jestem ciekawa jaki oni prezentują poziom.
      Życzę powodzenia
      Pozdrawiam :)
      Ps. na plocmanie masz stronki różnych szkół, są tam też odnośniki do szkół
      oferujących szkolenia.
    • Gość: Maja Re: BALEX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 11:44
      Cześć. jeśli jeszcze nie wybrałaś się na szkolenie to może ci troche pomoge z
      wyborem :) Uczęszczałam na kurs samodzielna księgowa w Balexie. Kurs co prawda
      trwał ok. 6 m-cy ale miałam dużo godzin. Wykładowcy byli okey. Dużo ćwiczeń
      praktycznych, robiliśmy zadania, ćwiczyliśmy na drukach (dekaracje ZUS, US,
      KPiR)a przede wszystkim (podobało mi się najbardziej)nauka księgowania w
      programie Symfonia. Miałam ponad 40 godzin zajęć na komputerze z księgowania.
      Nie wiem jak oferta innych firm szkoleniowych ale ja byłam zadowolona z kursu.
      Na koniec dostałam fajne zaświadczenie. Pozdrawiam
    • Gość: pchełka Re: BALEX IP: *.localdomain / 80.51.234.* 24.03.06, 14:25
      Hej. Jeśli szkolą tak jak na kierowców to odradzam. 2 miesiące kupe kasy
      zmarnowane. Nie nauczyli mnie wogóle jeździć co potwierdził instruktor z innego
      ośrodka, w którym dokupiłam sobie jazdy. Z mojej grupy do tej pory nie zdały na
      prawko 2 osoby bo szkoda im kasy na kolejne 20 godzin żeby uczyć się od
      początku (kurs był na początku 1999 r).
      • aiw_lys Re: BALEX 30.03.06, 21:06
        Pchełka jestem lepsza od CIebie bo kurs w Balexie kończylam cos kolo 1996/7 byl
        to kurs komputerowy, moze nie tak skrupulatnie jak księgowa Maja powiem co i
        jak, pamiętam tylko ze milo to wspominam. w każdym razie nie mialam problemu z
        kompem
        . ale co wiecej? kurcze wszystko sie zmienia i moze ktos wypowiedzialby sie
        oprocz Mai ze skonczonym nie tak dawno kursem.
    • Gość: mix Re: BALEX IP: *.c157.petrotel.pl 31.03.06, 10:40
      Możelepiej napiszcie ktoryz wykladowcow Balexu podobal sie wam a ktory nie. To
      ludzie decyduja o wsystkim a nie nazwa firmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka