Dodaj do ulubionych

Call of Duty: World at War Patch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 22:06
"Call of Duty: World at War to przede wszystkim akcja w dżungli, a co za tym idzie celem wielu misji są nielegalne fabryki narkotyków, siatki terrorystyczne, itd. " :D-Jedyne na co mnie w tym momencie stać...
Obserwuj wątek
    • Gość: V Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:32
      "Call of Duty: World at War to przede wszystkim akcja w dżungli, a co za tym idzie celem wielu misji są nielegalne fabryki narkotyków, siatki terrorystyczne, itd."
      opiszę moje odczucia co do tego jednym słowem: PADŁEM XD
    • Gość: Gamer30 Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.elektrosat.pl 17.12.09, 00:36
      fabryki narkotykow i terrorysci? To nie BAD BOYS 2!! tylko Druga wojna swiatowa - gratuluje niewiedzy!
    • Gość: Hary_GD Re: Call of Duty: World at War Patch IP: 80.51.167.* 17.12.09, 10:50
      ale babol z tymi narkotykami :D
    • Gość: dead man Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 17:29
      LOL to druga wojna swiatowa akcja dzieje sie na pacyfiku a nie jakies narkotyki i terrorysci
    • Gość: Gość Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 15:25
      Lol ten patch ma wage 1,17 GB!O żal
    • Gość: Xargoth Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 07:53
      Moim zdaniem Gosc i gość v powinnie troche pograc potem sie wypowiadac....
      "Lol ten patch ma wage 1,17 GB!O żal" to słowo żal naprawde jest takie Fajnie taj fajnie sie je mówi ?? nie rozumiem tego to jest poprostu żałosne.... ze żal przekładacie na słowne przecinki i tak dalej.... ciekawe czy jak bedzie modny autobus to bedziecie dzieciaki w podobny sposub to mowic.... lol...
    • Gość: SiTo Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.tychy.vectranet.pl 06.07.10, 08:07
      Na jakim patchu gra najwięcej osób ???
    • Gość: SiTo Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.tychy.vectranet.pl 06.07.10, 08:13
      No to co, że patch ma wagę 1,17GB ? Mi się to ściągnęło w 20min.
    • Gość: noob Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:12
      Xargoth skoro grałeś, to wiesz, że żadnych pierdół typu terro czy narkotyki w WoW po prostu nie ma... Więc chyba niepotrzebnie skomentowałeś dwóch pierwszych.
    • Gość: Darekkkkkk Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.sarmacka.net 13.08.10, 15:29
      Jakie siatki narkotykowe,jezuuu... to jest druga wojna tam zabijasz niemcow i japończyków ,a nie ze walczysz z jakimiś terrorystami....
    • Gość: bob Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.11, 18:25
      20min.?? Jaja sobie robisz? Ten serw ma jakieś zjeb... ograniczenie i leci 200kb/s!!! W życiu nie pójdzie w 20 min.
    • Gość: bux Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.internetia.net.pl 06.03.11, 15:29
      mi poszło w 36 min
    • Gość: Wołczan Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.11, 15:45
      gość:bob, to ty masz ograniczenia nie serwer. :D
    • Gość: ja Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 16:57
      Pozostały czas: 2 godziny 42 minuty - a ściąga z tej strony bardzo szybko (mój max transfer)
    • Gość: art Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.11, 01:18
      Ja całego nie ściągałem, bo nie potrzebuję, ale prędkość sprawdziłem z ciekawości. Miałbym całość w niecałe 15 min. gdyby mi w tym czasie nie przyspieszyło. Na pewno by sie nie opóźniło, bo szybkość transferu cały czas mi wzrastała. Jak przerwałem było 1.5 MB/s czyli kilkanaście Mb/s.
    • Gość: Gość Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 19:02
      jezeli ktos ma internet 2mb to jego sciaganie bedzie trwalo ok.
      2024kb:8=250kb/s
      1mb=4sec.
      1210mb=80min
      1 godz. 20min
      proste nie?
    • Gość: Souler Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 15:04
      Nie takie proste, bo u mnie są takie spakdi prędkości po trzynastej, że ło matko. Teraz pisze, że będzie za trzy godziny.
    • Gość: Gość Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.11, 10:52
      hahaahaha terroryści i narkotyki w drugiej wojnie światowej haahahah pro.
    • Gość: .... Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 18:51
      Kurwa jak się was czyta to się ku... nie chce wierzyć że takie debile są na tym świecie.
    • Gość: Lampard Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.elk.mm.pl 17.10.11, 17:42
      Ja zainstalowałem wszystkie patche od 1.1 do 1.7 ale co jest, że nie ma wiecej map w nazi zombie ?? tego patcha instalowałem. Czy to wina tego, że 1.7 zainstalowałem to mapy znikły ?
    • Gość: Marine Re: Call of Duty: World at War Patch IP: 46.7.153.* 14.03.12, 15:25
      Jak tak sobie czytam te komentarze , to myślę sobie ile z tych osób zna angielski , i wie jakie ma zadane misje , a nie tylko zabija tych co trzeba i zabiera to co trzeba. Tak , w okresie drugiej wojny światowej były narkotyki , był nawet spory handel nimi , siatki terrorystyczne to nic innego jak po prostu nasi oponenci. Trochę polotu ... Błaznujecie tylko na tych forach.
    • Gość: japier Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.mielec.mm.pl 13.04.12, 07:56
      u mnie pozstaly czas 14 godzin ni wyjebiscie ja pie... ale mam zjebanego neta
    • Gość: gość Re: Call of Duty: World at War Patch IP: 82.160.207.* 16.09.12, 10:22
      fajna gra lepsza niż call of duty 1, call of duty united ofensive i call of duty 2
    • Gość: mr.kalwa Re: Call of Duty: World at War Patch IP: *.wroclaw.mm.pl 14.11.12, 20:15
      mi sciąga sie w 52 minuty:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka