Dodaj do ulubionych

Microsoft odpowiada, WeWantLive walczy

04.03.10, 12:13
Mogliscie jeszcze wspomniec ze "oficjalna" odpowiedz amerykanskiego oddzialu MIcrosoftu zawierala rażące błędy gramatyczne na poziomie podstawówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Microsoft odpowiada, WeWantLive walczy IP: *.chello.pl 05.03.10, 19:17
      Gazeta przestań się podlizywać Mikroszytowi
    • Gość: Anioł Gniewu Re: Microsoft odpowiada, WeWantLive walczy IP: *.trans.net.pl 06.03.10, 15:00
      Tak jak się spodziewałem megakorporacja Microsoft kolejny raz plunęła w twarz wszystkim polskim użytkownikom xbox360. Abstrahując od możliwości zmanipulowania tekstu "pseudooficjalnej" odpowiedzi przez POLSKI ODDZIAŁ Microsoft,stanowisko M$ to namacalny dowód na arogancję i lekceważenie wobec ich klientów. Tak jak przypuszczałem, ustępstwa organizatorów KONTRAKCJI zostały uznane za wyraz słabości a czas jaki uzgodniono na odpowiedz miał na celu jedynie wygaszenie szumu medialnego który tworzył negatywny PR wokół firmy. W tej sytuacji różne "testymoniale" przydupników Microsoftu brzmią szczególnie żałośnie...
      Mam nadzieję, że branżowe media - w szczególności czasopisma PSX Extreme, NEO, jak również portale internetowe takie jak ten, darują sobie wreszcie żenujący serwilizm wobec Microsoftu i w ramach NIEZALEŻNEJ działalności dziennikarskiej będą konsekwentnie piętnować oszustwo, jakim jest sprzedaż wybrakowanej - pozbawionej opcji sieciowych konsoli i gier. Mam nadzieję, że w ramach tego protestu znikną recenzje NIEDOSTĘPNYCH dla Polaków gier z XBLA, a recenzja każdego innego tytułu zaopatrzona zostanie w adnotację TYLKO SINGLEPLAYER. Tak naprawdę ta sytuacja to doskonały test niezależności i rzetelności dziennikarskiej. Mam nadzieję, że z taką samą pryncypialnością i niezłomnością z jaką zwalczają "złodziejskie piractwo" podejmą walkę z obłudą i wykorzystywaniem uczciwych konsumentów przez giganta z Redmond!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka