Dodaj do ulubionych

Spiders Web: Smacznego telefoniku!

10.08.10, 14:05
Mądra analiza, ale można dodać jeszcze parę funkcjonalności - smartfony wraz z rosnącą szybkością procesorów mogą pozjadać Netbooki i Tablety. Mój telefon (HTC Hero) zjadł już funkcje klientów poczty z komputera, organizera, gazety, czytnika ebooków, tokena i klienta torrentów. Tylko czekać, aż operatorzy dostosują swoje oferty pod kątem smartfonów z androidem, a kolejne funkcje komputera zostaną pożarte.
Obserwuj wątek
    • kosmiczny_swir Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 14:07
      Ja majac akcje Garmina bym nie panikowal. Garmin zarabia kupe kasy na awionice i profesjonalnych systemach nawigacji.
    • przemekspider Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 14:19
      @jan.szulc - ależ pisaliśmy o tym wcześniej (że pożera netbooki i tablety) na Gazeta.pl Technologie.

Do tej pory nie mogę się pozbierać po tamtym komentarzach :)

technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,7955937,Spiders_Web__Koniec_ery_peceta.html
      • jan.szulc Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 16:42
        Ta, tyle że to był artykuł apple vs microsoft, a ja mówię o funkcjonalnościach
        komputer vs smartfon - ja widzę różnicę ;)
    • seerengie Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 15:32
      nie zapominajmy o radiu...
      od lat nie widziałem żeby ktoś z rodziny lub znajomych słuchał już zwykłego "wielkiego" radia, mamy go przecież w komórkach.
      Swoją drogą przydała by sie jeszcze jedna fajna funkcja w tel. komórkowych: transmiter fm
    • smutas Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 17:19
      @jan.szulc
    • smutas Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 17:22
      drobiazg...
      "Producenci odtwarzaczy MP3 z rozrzewnieniem wspominają tłuste lata na początku XX wieku"

• adis1999 Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 19:22
      a ekran się powiększa co widać w HTC HD 2
    • szukacz1983 Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 10.08.10, 20:11
      Mało kto potrzebuje osobnego kalkulatora? ja w życiu nie oddam mojego fx 991 :)
    • ewqa.ewqa Re: Spiders Web: Smacznego telefoniku! 11.08.10, 11:11
      A ja w zyciu nie oddam mojego smartfona. Coraz wiecej osob korzysta z bardziej zaawansowanych funkcji, bo i dlaczego nie? Multitasking, UMTS, dobry pakiet czy WiFi, Gps, aparat z autofocusem, tysiace aplikacji do wyboru
      .. I na dodatek ostatnimi czasy coraz rozsadniejsze ceny dla srednio wymagajacych uzytkownikow. Czego chciec jeszcze?;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka