charlesg 16.01.12, 15:08 ostatnio głosno jest o przechowywaniu danych w "chmurze" Co o tym sadzicie, ktoś korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: przechowywanie danych IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.12, 16:03 Ja korzystam z szafy. Odpowiedz Link Zgłoś
juriusz_huszkedres Re: przechowywanie danych 16.01.12, 17:03 No pewnie. Pełno jest takich serwisów teraz, ja na przykład korzystam z dropboxa, a np. Netia ma to chyba za darmo w ofercie internetowej. Nie mówiąc już o tym, że nie trzeba np. plików muzycznych ściągać na dysk, żeby je otworzyć. Jednym słowem wygoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotep Re: przechowywanie danych IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.01.12, 14:49 Ten netiowski dżinks zwie się tak naprawdę f-secure online backup. kupiłem niedawno do archiwizacji i bardzo mi się przydaje, wszystkie firmowe dokumenty kopiują się do konta na cloudzie bez mojego udziału i mam spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drezyner Re: przechowywanie danych IP: *.centertel.pl 17.01.12, 11:35 Przechowywanie w chmurze jest coraz popularniejsze, podobnie jak praca na dokumentach. Cloud storage i cloud computing to dwie bardzo rozwojowe dziedziny. Sam używam w domu dropboxa, a w pracy mam pakiet biurowy zoho, zarządzanie projektami i crm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 802.11n Re: przechowywanie danych IP: *.multimo.pl 17.01.12, 18:37 Chmura nie służy do przechowywania danych. Przechowywanie danych ma swoją nazwę - hosting. Odpowiedz Link Zgłoś
charlesg Re: przechowywanie danych 23.01.12, 13:13 wybacz za złe sformułowanie: przesyłanei danych Odpowiedz Link Zgłoś
ewela_28 Re: przechowywanie danych 19.02.12, 21:52 Powierzyliśmy dane firmie, które profesjonalnie się tym zajmuje. Pingi bardzo krótkie. Bardzo wydajne, w porównaniu do vps dość drogie. Programiści z www.takecloud.pl na pewno chętnie pomogą w doborze i instalacji odpowiedniego systemu. Polecam. Bezpieczeństwo i szybkość to podstawa. ----------------- odzież sklep internetowy | dentysta siedlce | projektowanie stron siedlce | markowa odzież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosendo Re: przechowywanie danych IP: *.xd-dynamic.ctbcnetsuper.com.br 31.05.12, 15:38 Film Druhny (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś