Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:06 Nie polecam tego programu, ani jego wydawcy. W razie problemów z programem - można liczyć tylko na siebie, zero kontaktu z firmą - telefony wyłączone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wydawca Re: Bizmaster IP: *.bb.sky.com 21.06.13, 22:28 Jako jedna z niewielu firm oferujemy BEZPŁATNĄ pomoc techniczną do programu. Jest nam przykro, że to okazało się dla Pani/Pana niewystarczające. Odpowiedz Link Zgłoś
jarven77 Re: Bizmaster 01.10.14, 19:56 Mnie się ten program spisuje dosyć dobrze. Bardzo szybki i co jest ważne obsługa z klawiatury. Używam od 1,5 roku i nie miałem większych problemów. Jedynie trochę niezadowolony jestem z braku dokumentów RW i PW. Dziwne to, bo są to dość istotne dokumenty, szczególnie w przypadku gdy mamy do czynienia z towarami ulegającymi przeterminowaniu. Inny program mi proponowali ale niestety po teście okazał się dla mnie porażką, dlatego po teście tej wersji raczej na pewno zostane na obecnym programie. Odpowiedz Link Zgłoś