Gość: SuperKtoś IP: 213.76.184.* 24.06.13, 11:48 REWELACYJNY BENCHMARK Podobno zrobiony przez jakiegoś znanego kolesia! Rewelacja Muza i scenariusz wymiata Najfajniejszy benchmark jaki widziałem i słyszałem Czekam na pełną wersję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Revelka Re: ALLBenchmark Catzilla IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 11:10 Zrobiony przy współpracy Tomasza Bagińskiego tego od Wiedźmina i Katedry. Fajny benchmark Podajcie swoje wyniki to podam swoje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierun Re: ALLBenchmark Catzilla IP: 82.178.193.* 28.06.13, 13:22 Faktycznie Najfajniejszy z benchmarków jakie widziałem No kto ma przekroczone 20000 na tiger? chwalcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA ALLBenchmark Catzilla IP: *.fbx.proxad.net 10.07.13, 12:12 Nie spodziewałem się takiej jakości ale faktycznie polacy się rozwijają Nawet giery nieraz nam wyjdą Sam Bechmark naprawdę udany Fajny podkład muzyczny i jak i same kociaki niezłe Czekam na wersję pełną tylko mam nadzieje, że wyjdzie jak naj szybciej www.slideshare.net/MarekCiesla/allbenchmark-first-polish-3dmark-alternative Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: ALLBenchmark Catzilla IP: anonymous-tor-proxy 08.01.14, 15:55 extra nareszcie coś dobrego na rynku benchmarków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajne Re: ALLBenchmark Catzilla IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 11:32 Szkoda że się nie da grać tym kotem i rozwalać miasto :D Ja bym chciał gre w tym klimacie Dla mnie extra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: ALLBenchmark Catzilla IP: *.adsl.inetia.pl 22.01.14, 15:59 Trzeba petycję napisać żeby giere z tego robili to nie jest zły pomysł. Sam benchmark bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KabuN Re: ALLBenchmark Catzilla IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.14, 12:23 Ciekawe jak by wyglądał benchmark z psami zrobiony przez tą ekipę :D Tak ogólnie to się nie czepiam bo nie wypada. Bardzo fajny test ale wydaję się tylko, że dwa lata spóźniony. Ogólnie Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LubiM ALLBenchmark Catzilla IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.14, 13:06 Kumpel mi to puścił jak się upaliliśmy na maxa i dał max na głośnikach :D bardzo fajny teścik wam powiem Mało co nie obsrałem zbroi jak wszedł dubstep :D Polecam Odpowiedz Link Zgłoś