ste-feq 24.06.13, 14:14 Witam Ma może ktoś hosting w linuxpl.com ? Dzisiaj od rana domeny nie działają i nie można uzyskać żadnej informacji. Ma ktoś podobny problem ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 802.11n Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? IP: *.tpnet.pl 24.06.13, 14:46 SOA #1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzytkownik Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.13, 14:56 Mam konto pocztowe i tez mi nie działa na tym serwisie. Odpowiedz Link Zgłoś
ste-feq Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? 30.07.13, 09:24 Niestety ale awarie się zdarzają na linuxpl.com a nie ma w zamian za to żadnej rekompensaty. Odpowiedz Link Zgłoś
dywyn Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? 12.08.13, 23:46 Nie prościej napisać do BOK? Awarie serwerów zdarzają się wszędzie ale szybkie zgłoszenie oznacza najczęściej szybką reakcję na awarię. linuxpl.com to nie jest najlepszy serwer. Za to jest tani więc coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
hauerpower-krakow Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? 16.08.13, 13:13 po co na forum pytać, zadzwoń do nich i po sprawie, czasem jest update, czasem coś padnie, jak w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
lefonte15 Re: linuxpl.com - znowu awaria hosingu ? 06.11.14, 08:18 No ja to wgl myślę o rejestracji na linux.pl i nawet znalazłam informacje na jej temat w tym poście. Co sadzicie o tym ? Nie wydaje się wam, że jest zbyt cukierkowo ? Kurde a wgl nigdzie nie mogę znaleźć przykładowych informacji jak działa taki serwis jeśli chce zarejestrować wiekszą ilość domen. Może ktoś ma tam konto i rejestrował większą ilość domen i chciałby się podzielić swoimi sposrzeżeniami ?Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś