Dodaj do ulubionych

ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 23:19
Mam takie pytanie. Jak skonfigurować ZoneAlarm abym w programie DirectConnect mógł być w trybie active ???
IP mam publiczne, wyłączanie ZA na czas pracy DC nie jest możliwe bo ono działa 24h/d. Kerio odpada bo miałem z nim nieprzyjemne doswiadczenia :(
Jeśli byłby ktos tak miły i opisał krok po kroku jak skonfigurować ZA to będe bardzo wdzieczny. Moje próby na chybił trafił nie daja rezultatu. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: mój_nick Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 21:07
      No nie wierzę że nikt nie wie !!!!!

:-(
      • nudzisz_strasznie Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 02.08.04, 22:56
        poczekaj przyjdzie piecyk, on wie wszystko, tylko nieco później bywa, albo
        Kalinowski...
        • Gość: piecyk gazowy Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 23:28
          Sorry, Pani Kasiu. Czytałem tego posta i pojęcia nie mam. :-)
          • nudzisz_strasznie Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 03.08.04, 00:06
            okazuje się że nikt nie jest wszechwiedzący :)))
            • Gość: piecyk gazowy Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:10
              Tak Ci się tylko wydaje! ;-)

Pozdrowienia dla p. Sawickiego! ;-DDD
              • kasia-s Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 03.08.04, 00:23
                piecyku ty mnie przerażasz ;))
                • Gość: piecyk gazowy Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:31
                  OK, w takim razie dam Ci chwilę wytchnienia i pójdę już spać. ;-)

Dobranoc! :-)
                  • kasia-s Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 03.08.04, 00:32
                    to nie fair :P
                    • Gość: piecyk gazowy Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:41
                      Why? Padam z nóg!
                      • kasia-s Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 03.08.04, 00:47
                        wyslalam ci maila
                        • Gość: piecyk gazowy Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 01:03
                          Odpowiedziałem. :-)
                          • Gość: mo-nick Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:15
                            A ja dalej nic nie wiem :(

Ale pozdrawiam !!!
                            • kasia-s Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect 03.08.04, 19:25
                              ja też nic nie wiem, bo zapowiedzianej odpowiedzi nie dostałam :(
    • Gość: nowy norton Re: ZoneAlarm a wspólpraca z DirectConnect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 01:04
      A jak to zrobic (być active) pod Norrton Internet Security 2004.
      Wszytkie porty itp udostepniłem dla DC ale dalej nie działam jako active.

POMOCY !!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka