Dodaj do ulubionych

Internet Lte Sferia

30.03.16, 20:41
Czy są tu osoby, które korzystają z internetu w Sferii? Zastanawiam się nad podpisaniem umowy z nimi jednak na forum przeczytałam wiele negatywnych opinii sugerujących że to oszuści itp. Są to posty z lat 2008-2012 i zastanawiam się czy coś się zmieniło od tego czasu. Niestety nie mam możliwości podłączenia innego internetu lte.
Obserwuj wątek
    • paulinax82 Re: Internet Lte Sferia 30.03.16, 22:14
      a ja moge polecic pakiet-lte.pl/ mozesz tam odebrac darmowy pakiet testowy i sprawdzic jak sie sprawuje dany internet
    • manhu Re: Internet Lte Sferia 31.03.16, 13:15
      bharvey napisał(a):
      > Czy są tu osoby, które korzystają z internetu w Sferii?
      Pewnie są, ale nie odpowiedzą, mało kto tu zagląda, ponadto ilość opinii na innych forach też zerowa. Jeśli już coś znajdziesz to o CP czy Plusie - to jest na temat, bo oni korzystają ze Sferii z marnym skutkiem.

Sferia oferuje swoje LTE w przestarzałej technologii SISO i mają max download 19 Mb/s (podczas gdy normalnie w Plus i CP jest 150 Mb/s). Te wartości są dzielone na MASĘ osób, dodatkowo 800 MHz ma większy zasięg, co oznacza, że szybkości są skandalicznie niskie, zwykle 1 Mb/s i mniej (choć w środku nocy może i zrobisz blisko 19).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka