IP: 213.17.170.* 28.02.05, 08:19
Witam mam pytanie,moja dziewczyna siedzi często na czatach,nie wiem czy kogoś
nie ma,jaki program nalezy zastosować żebym widział co ona pisała w danym
dniu,czytałem kiedyś o takim programiku ale nie pamiętam gdzie,prosiłbym o
nazwę i link,jesli można,a czytałem też że jest programik co można podejżeć
co się dzieje w domu,podłączyc go do kamery internetowej,jak on
działa,zapisuje jakis plik na dysku,proszę o pomoc,pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: targa Re: szpiegi IP: *.80-202-253.nextgentel.com 28.02.05, 09:16
      Wejdz do niej po cichu i popatrz przez ramie, co i z kim pisze. Wlamywanie sie
      komus na kompa jest przestepstwem.
      A powaznie to jaki sens ma znajomosc z dziewczyna ktorej nie ufasz.
      • Gość: mn Re: szpiegi IP: 213.17.170.* 28.02.05, 09:37
        nie włamuje sie nikomu bo to mój komp,a dziewczyne warto sprawdzac,nawet jak
        rozmawia np z kolezanką,własciwie to nie twoj interes,jak nie znasz odpowiedzi
        na moje pytanie to po co sie udzielasz
    • Gość: Wisi Re: szpiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:08
      Jest taki fajny darmowy programik "Myspy" , polecam naprawde jest dobry.
      • Gość: neder Re: szpiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 19:31
        1. kup sobie kamerę (tylko wiesz, taka nie za drogą - w końcu po kija wydawać
        kasę na dziewczynę, która Cię najprawdopodobniej zdradza)

2.znajdź jakieś fajne miejsce w pomieszczeniu w którym stoi komputer i ukryj
        tam kamerę, może to być na szafie, w pluszowym misiu (co? nie posiadasz?), albo
        najlepiej poproś ją, żeby ją sama trzymała skierowaną na ekran w trakcie
        rozmowy na czacie (przecież nie zauważy - głupia jest skoro woli komputerowych
        kolegów od Ciebie)

3. gotowe

PS. i nie pytaj się dlaczego się udzielam jak nie znam odpowiedzi na Twoje
        pytanie bo jesteś po prostu głupi, żeby nie powiedzieć żałosny.

PS. załóż kolejny wątek na forum "frajerzy"
        • Gość: mn Re: szpiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:29
          Pewnie jestes małolatem który codziennie siedzi przd kompem i trzepie sie jak
          uda mu sie kogos obrazić,no ale cóż sąludzie normalni i tacy jak ty czyli
          NIEDOROBIENI,nie mam do ciebie zalu tylko do twojego ojaca,bo przeciez to on
          spieprzył robote,a gdyby tylko uzywał prezerwatyw,nie byłoby kolejnego palanta
          na tej ziemi.
          • Gość: neder Re: szpiegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:39
            po pierwsze - jestem matolką a nie matołem... i nie takim znów
            małolatem /małolatką)

po drugie - udało mi się Ciebie obrazić? nawet nie probowałam - prawda w czy
            kole?

po trzecie - to co napisałam jest prawdą. piszesz, że są ludzie normalni na tym
            świecie - uważasz, że do nich należysz? no tak - szpiegowanie swojej dziewczyny
            to typowy przykład normalnego świata (według mnie są inne sposoby na Twój
            problem, no ale normalnym trza być, prawda?)

po czwarte - nie znam swojego ojca, więc się go niestety spytam czy rozmyślnie
            nie zzłożył prezerwatywy, czy tylko przypadkiem spieprzył tę robotę. Wybaczysz
            mi?

coś jeszcze?
          • Gość: neder co do pierwszego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 21:41
            miało być "małolatką (jeśli juz) a nie małolatem" - a wyszedł matoł... źle
            przeczytałam bo czuję złe fluidy. Ale jestem przekonana, że to również
            wspaniałomyślnie mi wybaczysz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka