gosia.kontra1 17.06.05, 13:45 znajoma chce założyc internet bezprzewodowy, bo chyba tylko tak opcja jej pozostaje, bo nie ma kablówki ani tel stacjonarnego. Jaka firmę byście doradzili, aby była nie za droga i skuteczna. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obcy Re: internet bezprzewodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:52 Bardzo dobra i tania jest firma Netsprint. Odpowiedz Link Zgłoś
szosti Re: internet bezprzewodowy?? 17.06.05, 21:24 ja osobiście odradzam internet bezprzewodowy. Jest bardzo podatny na zmiany pogody, no i czasem podczas ulewy moze sie zdarzyc ze nei ma internetu Odpowiedz Link Zgłoś
b00g13 Re: internet bezprzewodowy?? 21.06.05, 14:19 jest tak samo podatny na zmiany pogody jak zwykłe radio. Czy zdażyło ci się przestać odbierać trójkę podczas burzy? mam radiówkę od trzech lat i jedynym problemem "naturalnym" było jak dotąd drzewo sąsiada które pozwoliło sobie zaowocować między mną a nadajnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
photoart mam bezprzewodówkę 20.06.05, 18:56 nie narzekam ale fakt faktem, że mieszkam kilkaset metrów od nadajnika. Burza i deszcz nie wpływają na pracę. Nawiasem, w czasie burzy wolę wyłączyć kompa niż sprawdzać czy mam wtedy sygnał czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: mam bezprzewodówkę IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:06 Potwierdzam dobrą jakość bezprzewodowca. Sam takiego używam i wszystko działa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: mam bezprzewodówkę 20.06.05, 21:30 jakiej firmy? ile kosztuje założenia i jakie sa miesięczne opłaty? z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Re: mam bezprzewodówkę 20.06.05, 22:13 opłata od 35 zł/mies. na początek musiałem zapłacić za odbiornik z instalacją 300 zł ale jeżeli do roku zrezygnuję z łącza dostaję częściowy zwrot kasy a po roku użytkowania zatrzymuję odbiornik na stałe. Jeżeli wyjeżdżam na jakiś czas, mogę zawiesić na ten okres odbiór sygnału. Ponowna aktywacja jest bezpłatna. Firma na początek dała mi tydzień bezpłatnego użytkowania w ramach testu Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: mam bezprzewodówkę 21.06.05, 08:23 dzięki za info, proszę tylko o namiary na firmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: mam bezprzewodówkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:57 Napiszcie mi proszę czy tylko mnie ten wątek wydaje się chaotyczno - idiotyczny czy znajoma tej logicznej inaczej po wybraniu najlepszej oferty przeprowadzi się aby być w zasięgu tej firmy którą wybrała, czy liczy na nieograniczony zasięg, bo jeśli tak to dobra i tania firma jest w Nowosybirsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pompon Re: mam bezprzewodówkę IP: *.dsl.pipex.com 21.06.05, 15:11 :-D dobre. tez tak sobie czytam wypowiedzi i zastanawia mnie, ze nikt Gosi nie naprowadzil. Otoz Gosiu, internet udostepniany droga radiowa to nie to samo co program radiowy z radioodbiornika. Nawet jesli dana firma dziala w jakims miescie, nie oznacza, ze w kazdej dzielnicy tego miasta bedziesz mogla skorzystac z jej uslug, a co dopiero na terenie calego kraju. Podaj przynajmniej gdzie mieszkasz, moze odezwie sie ktos mieszkajacy w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: mam bezprzewodówkę 21.06.05, 21:50 okolice W-wy, ale juz namiary podał(a) jerseya Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: mam bezprzewodówkę 21.06.05, 21:52 nie każdy musi znać sie na internecie bezprzewodowym, skoro nie masz nic do powiedzenia poza złośliwościami, to po co w ogóle piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarsieja Re: internet bezprzewodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:40 www.telefony-satelitarne.prx.pl/internet_radiowy.html może tu coś dla siebie znajdzie Twoja koleżanka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.kontra1 Re: internet bezprzewodowy?? 21.06.05, 21:48 dziekuję bardzo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: internet bezprzewodowy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:20 gosia.kontra1 napisała - nie każdy musi znać sie na internecie bezprzewodowym, skoro nie masz nic do powiedzenia poza złośliwościami, to po co w ogóle piszesz? To straszne, zadam pytanie na twoim poziomie - czy ktoś może podać adres dobrego sklepu (nie każdy musi znać się na sklepach). Odpowiedz Link Zgłoś