e._ 25.08.02, 20:50 B.proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję adresów kawiarenek internetowych w Genewie, jeśli można to z cenami itp. Ogromnie będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam. e. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
android Re: GENEWA - kawiarenki internetowe. Kto wie??? 25.08.02, 21:23 e._ napisała: > B.proszę o pomoc. Pilnie potrzebuję adresów kawiarenek internetowych w > Genewie, jeśli można to z cenami itp. > Ogromnie będę wdzięczna za pomoc. > Pozdrawiam. > e. Proponuje zaopatrzyc sie w notes i dlugopis i udac sie do ksiegarni (np. Empik) a nastepnie zerknac w przewodnik Pascala po Szwajcarji i spisac adresy kawiarni oraz ceny w nich obowiazujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: GENEWA - kawiarenki internetowe. Kto wie??? IP: *.chello.pl 25.08.02, 21:25 Bardzo dowcipne ale skoro kobieta prosi pilnie o pomoc to chyba nie bardzo będzie miała czas na odsiewanie danych aktualnych i tych sprzed pół roku. Niestety, o Genewie nie wiem więcej niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona spróbuj poszukać w googlach IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.08.02, 22:04 może tutaj: www.google.com/search?hl=pl&ie=UTF-8&oe=utf-8&q=%22internet+cafe%22+geneve&btnG=Szukaj+z+Google Pascal też ma :) przewodnik.onet.pl/1253,2171,1064018,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: spróbuj poszukać w googlach 26.08.02, 07:15 Serdeczne dzięki. Ogromnie mi pomogłaś, bo to co w Pascalu znalazłam sama to nie o to chodziło. Ale teraz mam! Pozdrawiam. e. Odpowiedz Link Zgłoś