Dodaj do ulubionych

Problem z Internet Explorer

11.09.05, 17:24
Witam! Otóż jakoś w pamięci programu utknęły mi adresy stron (wpisuje
pierwsze litery adresu i zaraz mi sie podswietla), pomimo tego, że historia
jest czyta, tymczasowe pliki internetowe i cookie są też czyste, opróżniłem
nawet katalog TEMP, ale tak czy inaczej strony jakoś siedzą w pamięci :/
Wie ktoś może jak na to zaradzić?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: tina36 Re: Problem z Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 10:48
      może jest to na trwałe zapisane w rejestrach sprawdz na spokojnie
      • neder Re: Problem z Internet Explorer 12.09.05, 10:57
        > może jest to na trwałe zapisane w rejestrach sprawdz na spokojnie

a może byś powiedzial(a) jak sprawdzić na spokojnie w rejestrach? też bym się
        chętnie dowiedziala.
        • Gość: tina36 Re: Problem z Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:53
          Spokojnie,to znaczy spokojnie ,a jesli Ty jesteś nerwus(ka) to raczej nie
          sięgaj do tego typu spraw bo się jeszcze pomylisz i zepsujesz sobie system
          • neder Re: Problem z Internet Explorer 15.09.05, 00:09
            raczej sobie nie popsuję systemu. za to nadal nie wiem co i gdzie w rejestrach
            miałabym sprawdzić. Bo że spokojnie to chyba akurat najmniej ważna informacja.

pzdr
            • Gość: tina36 Re: Problem z Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:33
              Ty nic nie musisz w tych Rejestrach sprawdzać ..NADER...a jeśli naprawde
              potrzeba Tobie pomocy to poproś .....nie sztuka jest napisac ze tobie się chce
              zobaczyć itp....Nie, to nie złosliwosć z mojej strony,pozdrawiam i zamykam
              rozdział ,osoba zainteresowana widocznie znalazła rozwiązanie skoro nie
              odpowiada.....Nara......3maj sie ciepło
              • neder Re: Problem z Internet Explorer 15.09.05, 00:38
                > a jeśli naprawde
                > potrzeba Tobie pomocy to poproś nie sztuka jest napisac ze tobie się chce
                > zobaczyć itp..

no to właśnie od 3 postów proszę ;) chciałabym na serio się dowiedziec gdzie
                może to być 'na trwałe zapisane w rejestrach'. Proszę.
                • b00g13 Re: Problem z Internet Explorer 16.09.05, 15:12
                  oj bo się czepiasz Neder ;)
                  ona ma teczkę na IE i tam rejestrach rysikiem wyskrobane, i kwity na
                  prawdziwego.tebe, i donosy od Graya. więc to proste; sprawdź w rejestrach ;D
                  • neder Re: Problem z Internet Explorer 16.09.05, 19:38
                    pogrzebałes tym samym moje nadzieje na dowiedzenie się czegoś nowego ;P
            • Gość: tina36 Re: Problem z Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 00:35
              ups !!!! Neder.............pomyłka w nicku napisano NADAR pomyłka sorka
    • Gość: gosc Re: Problem z Internet Explorer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:15
      Właściwości - Zaawansowane - Użyj wbudowanego autouzupełniania (odznacz to czyli
      usuń "ptaszka")
      • Gość: Greg Re: Problem z Internet Explorer IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 12:46
        OK, ale ich cache chyba zostanie. Aby go wyczyścić: Narzędzia/Opcje
        internetowe/Zawartość/Autouzupełnianie i tam masz opcje ustawiające które
        pozycje z formularzy zapamiętywać oraz dwa przyciski do kasowania już
        zapamiętanych (formularze i hasła).
        • Gość: racja Re: Problem z Internet Explorer IP: *.chello.pl 16.09.05, 19:36
          racja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka