Gość: gogol IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 19:24 Jak mam ustawic serwis pocztowy potrzebuje komus przeslac zdjecia i nie ida ,wyswietla ze mam zle skonfigurowan ,jakies pop ,pop 3, stmp.b.Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacek19 Re: przesylka 09.09.02, 20:01 Jesli wysylasz list z zalacznikiem badz jaki kolwiek list przez jakiegos klienta poczty e-mail np. Outlock Express to koniecznie muspisz podac adresy pop3 i smtp serwera pocztowego. natomiast jezeli sprawdzasz poczte przez strone www(webmail) to nie potrzebujesz znac serwerow smtp i pop3.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogol Re: przesylka IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 20:18 ale skad je wziazc np.yahoo i netscape,gazeta jak bys mi to wyjasnil bylbym bardzo wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo_to_ja Re: przesylka 09.09.02, 21:06 Takie rzeczy zawsze są w opcjach jak czytasz uważnie jak konta pocztowe zakładasz to powinieneś to wiedzieć. Poszukaj najpierw w opcjach swojej skrzynki pocztowej. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: przesylka IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.09.02, 23:02 Gość portalu: gogol napisał(a): > ale skad je wziazc np.yahoo i netscape,gazeta Potrzebna jest tylko stronka z opisem koniguracji odpowiedniego programu pocztowego. A więc yahoo help.yahoo.com/help/us/mail/pop/ A dla Gazety włacz pomoc i też znajdziesz taki opis. Odpowiedz Link Zgłoś