jacek.jankowski 22.11.05, 11:23 Witam, Możecie mi przybliżyć trochę samą ideę network marketingu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: Network Marketing 22.11.05, 12:26 Najpierw poczytaj co na ten temat tu napisano,,a póżniej poproś o bliższe informacje właściciela forum,z pewnością jest ekspertem w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Network Marketing 23.11.05, 13:40 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26313 No cóż gxpert jest chyba bardzo zajęty,zapraszam w takim razie na to forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 03.12.05, 00:45 Ano... byłem zajęty. Ale teraz jest ciut lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert A propos idei network marketingu... 11.12.05, 18:40 Cóż, network marketing jest działaniem przeciwnym do powszechnie znanego rozwiązania "systemowego": nauka, wykształcenie, praca na etacie za określone pieniądze. Network marketing posiada całą gamę zalet w odróżnieniu od typowego rozwiązania jakim jest praca najemna na zasadzie umowy o pracę. Przede wszystkim do zalet network marketingu należą takie przesłanki: 1. Praca w nienormowanym czasie pracy, samodzielne decydowanie o ilości poświecanego czasu i idące za tym zaangażowanie. 2. Możliwość samodzielnego ustalenia oczekiwanego poziomu dochodów. Oczywiście nie z dnia na dzień ale w okresie np. kilku miesięcy. 3. Samodzielny dobór osób do współpracy. 4. Brak zależności hierarchicznej (brak szefa). 5. Dobrowolny wybór produktu do dystrybucji i budowania własnej sieci. 6. Nieistotne jest posiadane wykształcenie. 7. Najczęściej możliwość otrzymania wsparcia i szkoleń ze strony firmy z którą podejmujemy współpracę. 8. Wsparcie ze strony osoby bezpośrednio zapraszającej do współpracy (najczęściej nazywa się kogoś takiego sponsorem, choć w mojej opinii to niedorzeczne). 9. Możliwość wypracowania sobie dochodu pasywnego (emerytalnego) 10. Możliwość wypoczynku (urlopu) zgodnie z własną wolą i potrzebami. Nie trzeba planować urlopu na rok z góry i martwić się o zabezpieczenie finansowe. To narazie tyle. Oczywiście argumentów za networkiem jest znacznie więcej. Ale poczekam na kolejne zdania w dyskusji. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 11:49 Ja się zgadzam.Tylko zadający pytanie nie zadał sobie nawet tyle trudu,aby faktycznie posłuchać na ten temat,,a to nie rokuje dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 21:44 Też tak sądzę Vitalio, to "puste" pytanie. Ale bardzo ciekawe, przecież wiele osób nadal nie rozumie i nie zna zalet przyzwoitego network marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 21:48 No to o co pytał?/ a może czyta? Podejrzany jakiś. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 22:00 :) No tak, podejrzany. Ale miło, że Ty zaglądasz tutaj i coś zawsze od siebie zostawisz. Troszkę brakowało mi w ostatnim czasie naszych polemik. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 22:24 Bo też nie bywałeś tu zbyt często i nie było z kim polemizować.. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 22:48 Mam nadzieję, że mi to wybaczysz? Dziś wróciłem ze szkolenia. W sobotę jestem w Gdyni... w hotelu Gdynia... gdybyś była mnie ciekawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 23:03 Hmmm,że spytam,,prywatnie czy służbowo przybywasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: A propos idei network marketingu... 12.12.05, 23:08 W zasadzie prywatnie... od niedzieli pracuję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mlm40 Re: Network Marketing 25.02.06, 12:14 Faktycznie Jacek Jankowski jakoś nie bardzo interesował się swoim pytaniem. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 25.02.06, 15:20 W istocie a temat prosi się o rozwinięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 01.03.06, 14:13 Piszcie drodzy, piszcie. Ja przekazałem kilku osobom link na te fora na gazecie i miałem sporo podziękowań. Wielu ludzi tylko czyta... nie ma woli pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
romek744 Re: Network Marketing 01.03.06, 17:35 A to jest gxpert taki fetysz, popatrzeć, popatrzeć i położyć się spać, hehe. romek Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 23.03.06, 18:53 A niech śpią. Przez sen networku się nie da zrobić. To normalna, zaplanowana praca. Sen to odpoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
mlm40 Re: Network Marketing 01.05.06, 20:43 Może gxpert uruchomi stosowny watek tu albo na amsonline? Niekoniecznie na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 07.05.06, 21:02 Tylko dla kogo? Tam nikt nie zagląda mimo reklamy w NETWORK magazynie. To porażające... ba! traumatyczne doświadczenie. Myślicie, że stracę wiarę w sens tego wszystkiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 06.06.06, 21:53 G2:: Jeszcze nie straciłem :-( G2:: Odpowiedz Link Zgłoś
gxpert Re: Network Marketing 08.06.06, 21:47 Parafrazując komunikat wojenny: na wschodzie spokój, na zachodzie bez zmian. Wojska okopały się na swoich pozycjach i trwają w bezruchu. Odpowiedz Link Zgłoś