Dodaj do ulubionych

internet w lublinie

07.12.05, 20:15
gdzie jest niedrogi internet w lublinie, mam na mysli dostwacow internetu, z
pewnych wzgledow neostrada odpada, a mieszkam w miejscu gdzie dookola sa same
stare kamienice, zero osiedli. pomozcie prosze, potrzebuje netu a nie wiem
skad.
Obserwuj wątek
    • Gość: gelt Re: internet w lublinie IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 09.12.05, 11:06
      nikt nic....?
      • Gość: marcin_ktos Re: internet w lublinie IP: *.pronet.lublin.pl 09.12.05, 14:36
        Znajomy mieszka na śródmieściu, wszędzie stare kamienice, Chello mu nie chcieli
        o ile pamietam założyć. Jedynym dostawcą była niestety Neostrada.

W Lublinie działa w różnych miejscach Pronet, i to jest dobra oferta.
    • Gość: orion Re: internet w lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 16:51
      jest też radjówka z czechowa ale nie może ci nic zasłaniać widoku w kierunku budynku tepsy( np. z okna a najlepiej z dachu)
      • Gość: gelt Re: internet w lublinie IP: 217.96.7.* 11.12.05, 17:37
        a gdzie mozna ta radiowke zalatwic? jakis nr tel? adres?
    • tajemnica.poliszynela Re: internet w lublinie 12.12.05, 12:35

www.it-net.pl
      Najtaniej w mieście.
    • dizel8 Re: internet w lublinie 13.12.05, 16:00
      poszukaj tu: tnij.pl/wdd
      Z własnego doświadczenia wiem,że tak jak moi przedmówcy pisali warto założyć w
      it-necie lub w pronecie.W pronecie kończą wprowadzanie stałych adresów ip.W
      it-necie od stycznia przyspieszają łącza.Chello też w miare dobrze chodzi.Staraj
      się trzymać zdala od Resetnetu bo jakość ich usług jest słaba,szkoda nerwów
    • mateuszmatkowiak Re: internet w lublinie 22.12.17, 11:35
      Nasz lokalny dostawca ostatnio poszerzył ofertę i uatrakcyjnił ceny. Możesz u niego spróbować - Enetrpol. Ja już u nich trzymam internet od 8 lat i jestem bardzo zadowolony. Zmiana modemu na lepszy 2x bez żadnych problemów.
    • bonkerss Re: internet w lublinie 27.02.18, 17:55
      Właśnie zastanawiałem się nad podobną kwestią. Dzięki za ofertę i propozycje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka