mikolaj7 23.01.03, 18:41 link do wyszukiwarki jest (a raczej go nie ma:) odkad pamietam, moze by go zdjac albo naprawde podlaczyc wyszukiwarke?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj Re: Wyszukiwarka 23.01.03, 18:45 > link do wyszukiwarki jest (a raczej go nie ma:) odkad > pamietam, moze by go zdjac albo naprawde podlaczyc > wyszukiwarke?:)) Wyszukiwarka - mamy nadzieję - będzie. Niestety nie w najbliższym czasie. PS. To jest tylko miejsce na link a nie link :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven Re: Wyszukiwarka IP: wiktor:* / 192.168.2.* 24.01.03, 11:21 dj napisał: > > link do wyszukiwarki jest (a raczej go nie ma:) odkad > > pamietam, moze by go zdjac albo naprawde podlaczyc > > wyszukiwarke?:)) > > Wyszukiwarka - mamy nadzieję - będzie. Niestety nie w najbliższym czasie. > PS. To jest tylko miejsce na link a nie link :) to napisalem, ze 'raczej go nie ma' :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 01:22 dj napisał: > > link do wyszukiwarki jest (a raczej go nie ma:) odkad > > pamietam, moze by go zdjac albo naprawde podlaczyc > > wyszukiwarke?:)) > > Wyszukiwarka - mamy nadzieję - będzie. Niestety nie w najbliższym czasie. > PS. To jest tylko miejsce na link a nie link :) To po jakie licho jest takie cuś??? nie mozna w to miejsce np. zdjęcia admina forum wetknąć? :P Michał Odpowiedz Link Zgłoś
dj Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 02:13 mr.jedi napisał: > To po jakie licho jest takie cuś??? nie mozna w to miejsce np. zdjęcia admina > forum wetknąć? :P A którego wolisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sal Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 10:29 dj napisał: > A którego wolisz? :) Mnie, mnie! Wybierz mnie! Ja co prawda nie admin forum, ale tematycznie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 11:00 dj napisał: > mr.jedi napisał: > > > To po jakie licho jest takie cuś??? nie mozna w to miejsce np. zdjęcia adm > ina > > forum wetknąć? :P > > A którego wolisz? :) zeby nie faworyzować zadnego, to ja poproszem takie zbiorowe ;)))) wszyscy admini czata, i forum ;))) M. Odpowiedz Link Zgłoś
przemo.s Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 10:31 Mimo całej sympatii - może jednak jakąś kobietę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.jedi Re: Wyszukiwarka 03.02.03, 10:55 przemo.s napisał: > Mimo całej sympatii - może jednak jakąś kobietę :-) heh.. kobietę? a dj-a w całej okazałości byś nie chciał..? ;))) M. Odpowiedz Link Zgłoś