joka17 18.01.07, 11:17 Potrzebuje bardzo pilnie prostą stronę internetową zrobioną w programie Edhtlm. Nie mam zielonego pojęcia jaj to się robi a potrzebuje ja na zaliczenie i inf. moz być bardzo prymitywna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heart_of_ice Re: prosze o pomoc 18.01.07, 11:56 ale prosba polega na czym? zeby ci wytlumaczyc, jak zrobic, czy mamy ci zrobic? Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka17 Re: prosze o pomoc IP: 213.199.214.* 18.01.07, 12:08 Abś w prosty sposób wytumaczł jak to się robi albo jak masz juz zrobiony taka malutką stronkę to żebys ją uzyczył. Ja wiem że to głupia prozba ale ja naprawde nie znam sie na komputerach a tym bardziej na tworzeniu stron internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka17 Re: prosze o pomoc IP: 213.199.214.* 18.01.07, 12:14 żebys wytumaczył jak to się robi w prosty sposób albo jak masz taka malutką stronkę juz zrobioną to użyczył. Ja wiem że to głupia proxba ale ja naprawdę sie na tym nie znam. próbowałam znaleść w internecie odpowiedz na pytane jak to się robi ale nic nai zrozumiałam Odpowiedz Link Zgłoś
szarykot Re: prosze o pomoc 18.01.07, 12:25 A to nie tobie podawałem linki do kursów HTML? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka17 Re: prosze o pomoc IP: 213.199.214.* 18.01.07, 17:59 Spróbowałam i jakoś mi wychodzi nie jest to takie trune tyko nie wim jak wstawic orazek na sronę która tworze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joka17 Re: prosze o pomoc IP: 213.199.214.* 18.01.07, 18:20 wstawiłam orazek a teraza mam problem z tym aby moja stona składała się z kilku podstron i tym razem sama sobie nie poradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: prosze o pomoc IP: *.tpnet.pl 18.01.07, 18:50 Załóżmy że strona ma mieć 4 podstrony. Robisz na stronie menu: 1. podstrona 2. podstrona 3. podstrona 4. podstrona Oczywiście zamiast tego wymyśl odpowiednie nazywy (to tylko przykład), np. O stronie, O firmie, Cennik itp. - zależy, o czym robisz stronę. Zapisujesz dokument. Potem zapisujesz ten sam dokument kilka razy pod różnymi nazwami jako np. 1podstrona.html 2podstrona.html 3podstrona.html 4podstrona.html Teraz masz 4 identyczne dokumenty. W pierwszym dokumencie (1podstrona.html) w menu: 1. podstrona 2. podstrona 3. podstrona 4. podstrona robisz odpowiednio linki do stron: 1podstrona.html 2podstrona.html 3podstrona.html 4podstrona.html Potem kopiujesz te "olinkowane" menu do pozostałych dokumentów w zamian "nieolinkowanego: i zapisujesz zmiany. W ten sposób będziesz miała 4 podstrony z działającymi linkami. Teraz tylko na każdej z podstron zmieniasz ich treść, wstawiasz inne obrazki itp. Odpowiedz Link Zgłoś