nutopia 22.01.07, 19:05 to ulubione ostatnio słowo mojej córki np krowa ma na dole takie białe jak nadmuchana rękawiczka gumowa. to jest własnie kokonik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: kokonik 22.01.07, 19:07 lepszy kokonik, niż coś innego gumowego tam... Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: kokonik 22.01.07, 20:01 nutopia napisała: np krowa ma na dole takie białe jak nadmuchana rękawiczka gumowa.. Nutopio,czy Ty jesteś świadoma tego,że to nie krowę widziała twoja córka..;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: kokonik 22.01.07, 20:26 lullu1 napisała: > nutopia napisała: > > np krowa ma na dole takie białe jak nadmuchana rękawiczka gumowa.. > > > Nutopio,czy Ty jesteś świadoma tego,że to nie krowę > widziała twoja córka..;) lulu wiadomosć specjalnie dla ciebie, jak mówiłam że coś wygląda jak rękawiczka to to myślałam o rękawiczce z pięcioma palcami:D > Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: kokonik 22.01.07, 20:41 No wiesz,dzieci czasami nie zawsze wiedzą,jak to powiedzieć rodzicom..o tym coś...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
spiacy_z_otwartymi_oczami Re: kokonik 22.01.07, 20:25 powiedz jej, że to się nazywa Cyc Odpowiedz Link Zgłoś