Dodaj do ulubionych

internet bezprzewodowy

25.03.07, 13:00
Witam,
chc zalozyc intenet bezprzewodowy.Poradzcie prosze z jakiej firmy? Predkosc
musi byc dobra poniweaz moja praca zwiazana jest z internetem, poza tym od
czasu do czasu sciagam filmiki.
Dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • jap_1 Re: internet bezprzewodowy 25.03.07, 20:20
      Nie ma takiej firmy, która by oferowała internet bezprzewodowy w całej Polsce.
      Wyjątkiem są sieci komórkowe, ale też parametry są bardzo różne w zależności od
      lokalizacji. Czasem nie do zaakceptowania. Nie piszesz, gdzie mieszkasz, to
      szukaj tu:
      bez-kabli.pl/
      • photoo Re: internet bezprzewodowy 26.03.07, 21:14
        dokladnie jak przedmówca pisze, musisz napisac o co Ci najbardziej chodzi. ja
        moge Ci polecic iplus, sam mam w lapsie swoim i śmiga ze hej:) ale słyszałem że
        zmienia się szybkosc w zależności od miasta w ktorym jestes-największe miasta
        maja najlepiej-ja w Lodzi mam super:) ciągle połączony jestem;) pzdr
    • roney5 Re: internet bezprzewodowy 26.03.07, 23:57
      hej, u mnie w pracy najpopularniejszy jest iplus www.iplus.pl/ bardzo
      dobra oferta, bez limitu transferu i mozna sobie trzymac kontakt z pracownikami,
      znajomymi cały czas:) pozdro
      • andzia353 Re: internet bezprzewodowy 27.03.07, 09:05
        jak ja się orientowałam w iplusie, to mówili mi że jest limit transferu danych
        (przynajmniej w ofercie IPlus prywatnie)
        Poniewaz trochę nie jestem zorientowana - to może ktoś mi popdpowie na ile mi
        starczy transfer 1 GB? internetu chce używac głownie do przeglądania stron,
        korzystania z konta w banku, z komunikatora GG, czasami chciałabym ściągnąć
        plik muzyczny, rzadziej film. Z gier wogóle nie mam zamiaru skorzystać.

• djo4 Re: internet bezprzewodowy 27.03.07, 13:17
          ja mam iPlusa i jestem zadowolony.
          polecam bez-kabli.pl
          tam moze sie wiele dowiedziec jak neta przyspieszyc tzn. optymalizacja
          przegladarki, program do kompresji danych.
        • roney5 Re: internet bezprzewodowy 27.03.07, 16:58
          Hej:)

z iplusem jest tak, że na swojej stronce napisał że przy abonamencie 60 zł
          *Dla zapewnienia powszechnej dostępności oraz wysokiej jakości działania sieci,
          Polkomtel S.A. zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych
          transmisji danych po przekroczeniu w jednym okresie rozliczeniowym 1 GB
          wysłanych i odebranych danych.

a przy 110 zł

**Dla zapewnienia powszechnej dostępności oraz wysokiej jakości działania sieci,
          Polkomtel S.A. zastrzega sobie możliwość zmiany parametrów technicznych
          transmisji danych po przekroczeniu w jednym okresie rozliczeniowym 3,33 GB
          wysłanych i odebranych danych.

www.iplus.pl/cennik_indywidualni.html

wiec nie jest napisane że na pewno zmniejszy, ja narazie nie miałem obniżanych
          prędkości, korzystam z gg, udzielam się na forach, pisze mejle do klientów i
          znajomych. też nie gram:) a muzę sciągam rzadko wiec jest dla mnie ok. Forum
          proponowane powyżej jest super, tez polecam zaglądnięcie:)
        • nikolasss Re: internet bezprzewodowy 29.03.07, 17:00
          hej, tak szukając sobie też informacji na temat iPlus znalazlem na bez-kabli.pl
          (bardzo dobre forum) co się stanie jak Ci limit się przekroczy - po prostu
          możesz dokupić sobie MB
          iplus.pl/materialy/promocje/regulamin_promocji_iplus_extra.pdf a jego
          cena zostanie sopisana do Twojego rachunku fajna sprawa, tez się chyba na iplus
          zdecyduję, bezprzewodowy net to fajna rzecz)

pzdr
    • mikolaj.stawrogin Re: internet bezprzewodowy 03.04.07, 14:33
      Po prostu przeprowadź się blisko jakiegos supermarketu, który ma HotSpot i masz
      darmowy internet.

Jutro w życiu Warszawy ma być mapa darmowego interentu w Warszawie.
    • Gość: miglans Re: internet bezprzewodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 11:45
      iplus sobie radzi najlepiej, do stronek, maila, gg wystarczy ci w zupelnosci 1GB
      limitu, gdybys przekroczyla, przy sciaganiu z neta filmikow mozesz sobie zawsze
      dokupic jakies limity wiec nei ma problemu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka