Gość: Onan Barbarzyńca IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 17:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amalczewski a u nas co? 11.06.03, 18:11 Próbowałem się ostatnio zorientować czy mogę sobie prywatnie zainstalować neostradę lub astercity. W obydwu przypadkach odpowiedź "na razie nie, skontaktujemy się jak już będzie można". Paradox polega na tym, że mieszkam przy Pl. Zbawiciela w Warszawie. Jak długo tepsa ma monopol w Polsce, tak długo nie będzie u nas żadnego internetu na zdrowych zasadach, ani przez gniazdko elektryczne, ani przez telefon, ani stałki. bulk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malko Re: a u nas co? IP: 80.50.28.* 15.06.03, 15:16 Polakom zachciało się internetu z gnazdka? A ziemie orać, krowy doić:)),żeby za 20 lat dobić do dzisiejszego poziomu Czech i Węgier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mów_mi_józek podbno jest program pilotażowy w krakowie IP: *.ha3.agh.edu.pl 15.06.03, 15:38 podobno "internet z gniazdka" działa w krakowie i chyba jeszcze kilku innych miastach w polsce - oczywiście ekslerymentalnie, ie wiem ilu ludzi dotyczy. może ktoś wie coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 64u Kiedy w koncu bedzie swobodny dostep do internetu ???? IP: 217.98.117.* 15.06.03, 15:57 Kiedy w koncu bedzie swobodny dostep do internetu ???? Odpowiedz Link Zgłoś