nerhaa 16.08.07, 10:14 iThink.pl faktycznie przeznaczenie - dla 13-latków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noname711 tandeta IP: *.dsl.data.net.uk 16.08.07, 12:03 widzialem stronke... nie dosc ze mi sie nie podoba jej uklad, to nie ma w niej nic co by mnie zatrzymalo przed wylaczeniem jej w przeciagu 5 minut. Przeklikalem glowne ikony i lipa jest straszna. Nie wiem co tak fascynujacego ma byc w takiej tandecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamerek Co wychodzi z Pino.pl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.07, 12:18 siedze po 16 godzin na dobe w necie a o pino.pl czytam po raz pierwszy co najlepiej swiadczy o jego popularnosci a jeszcze bardziej o profesjonalizmie jego autorow P.S.moje skromne serwisiki maja po 3000 odslon na dobe Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Co wychodzi z Pino.pl? 16.08.07, 14:59 Ale to jakas bieda. Wchodze i nie wiem jaki jest kierunek dzialania tego "portalu". Buziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
tranquil Re: Co wychodzi z Pino.pl? 16.08.07, 20:16 > O tym, jak niewielu internautów kojarzy Pino.pl > jako osobny portal, może świadczyć, że ten adres > odwiedza zaledwie 26 tys. użytkowników miesięcznie. Ta wypowiedź najlepiej na razie świadczy o tym, że pomysł "czapki" na razie nie wypala. Grupa ma dużą oglądalność, ale sam portal to na razie plankton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psz Co wychodzi z Pino.pl? IP: 193.222.135.* 20.08.07, 14:52 "- Ciekawy jest pomysł z jednym "paszportem". Ta idea jest teraz na topie tego, co dzieje się na Zachodzie - ocenia jeden z naszych rozmówców. - Ludzie mają coraz więcej problemów z loginami i hasłami do dziesiątków serwisów, zatem pomysł uniwersalnego logowania jest super. Ale zobaczymy, jak im wyjdzie." Jest już coś takiego, nie podlegające kontroli żadnej konkretnej firmy, otwarte i powszechnie na świecie przyjęte, a co najważniejsze o zasięgu globalnym: OpenID pl.wikipedia.org/wiki/OpenID Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOKA Re: Co wychodzi z Pino.pl? IP: *.gprs.plus.pl 21.02.08, 04:25 Myślę, ze teraz opinie byłyby zupełnie inne, rozwinęli się, co świadczy o tym, że sama na nich trafiłam, spodobali sie i używam, a wspominany wcześniej PASZPORT jest dużym ułatwieniem. Nie sądziłam, że sięgną aż tak daleko, ale wzięli się za tv, co też im wychodzi coraz lepiej.. przynajmniej dobrze sie zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś