Gość: cukerro IP: *.chello.pl 07.07.03, 17:23 Kupilam film na DVD i nie moge go obejrzec bo pokazuje mi sie komunikat- aby otworzyc plik potrzebny jest DVD playback Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolo Re: DVD playback IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.03, 19:05 player. mozesz sciagnac z kazaa lub emule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: DVD playback IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.07.03, 19:16 raczej ukrasc. na dvd nie ma odtwarzacza? najczesciej jakis jest chyba dolaczany. darmowy i bardzo ciekawy mozna zalesc: www.videolan.org/vlc/download-windows.html ale kto by sie tam przejmowal skoro mozna byc bezkarnym i krasc czyjas ciezka prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły ślimak Re: DVD playback IP: *.pila.gazeta.pl / *.pila.agora.pl 08.07.03, 23:49 Gość portalu: kell napisał(a): > raczej ukrasc. A Ty masz wszystko legalne, ani jednego filmu, ani jednej mp3, nai jed....? Ale fakt, jak możesz mieć darmowy dobry program to lepszy wróbel legal niż orzełek z paragrafem na szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kell Re: DVD playback IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 09.07.03, 07:21 nie podnieca mnie ogladanie zripowanych filmow w dosyc nedznej jakosci wiec uwierz lub nie, ale nie mam ani jednego. mp3 potrzebne tez nie sa skoro jest tyle ciekawych stacji radiowych nadajacych swietna muze (tez zreszta w mp3, legalnie z haraczem dla riaa), a jak na czyms mi zalezy to odloze na dvd. nie potrafisz docenic czyjejs pracy, w ogole to nie mamy o czum rozmawiac. pewnie, ze mozesz ukrasc, zawsze mozesz sobie wmowic, ze cos jest za drogie to tego nie kupie. problem w tym ze kazda cena jest wieksza i niekonkurencyjna z czyms co mozesz miec za darmo. no coz, to, ze wszyscy kradna nie znaczy, ze ja musze.. zreszta juz nie jeden raz ktos probowal tlumaczenia, ze wszyscy tak robili itd... poza tym masz wybor, sa legalne, darmowe programy (ba! na dvd jest z pewnoscia darmowy odtwarzacz), ale trzeba jeszcze chciec. Odpowiedz Link Zgłoś