puterko00 01.02.08, 17:02 Pyatnie bardzije do uzytkowników iPlusa w Ciechanowie - korzysta z bezprzewodowego internetu iPLUS ? jak z zasiegiem? pytam bo własnie nastawiłem sie aby go kupić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.iplus Re: zasięg w Ciechanowie 04.02.08, 17:59 Hej, nie korzystałem jeszcze z iPlusa w Ciechanowie:), ale proponuję żebyś najpierw zapoznał się ze szczegółową mapką zasięgu iPlusa. iplus.pl/indywidualni-zasieg.html Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
puterko00 Re: zasięg w Ciechanowie 05.02.08, 17:06 Pytam ponieważ ktos przegladajacy to forum powie jak to wyglada ze strony użytkownika iPlusa własnie w tym miescie.Na mapce widze ze nie powinno byc problemu z zasięgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lila-3 Re: zasięg w Ciechanowie 24.02.08, 11:32 Mam pytanie, czy już się zdecydowałeś/aś na podpisanie umowy z Plusem. Pytam, ponieważ szukam osoby, która byłaby chętna na zmianę, cesję umowy ze mną. Ja chcę zrezygnować, ponieważ internet w mojej miejscowości słabo chodzi. Aby nie płacić kary muszę znaleźć osobę chętną na internet. Dam możliwość sprawdzenia modemu, abyś nie musiał/a kupować "kota w worku". Myślę, że nie będziesz musiał/a opłacać wstępnych opłat typu aktywacja itp. ponieważ już jest wszystko opłacone. Odpowiedz Link Zgłoś