Gość: Lilianka IP: *.gen.twtelecom.net 26.08.03, 22:29 Czy istnieje jakiś sposób aby zabezpieczyć się przed podgladem na czacie ? Chodzi mi gł. o czat z portalu interi. Z góry dziękuje za opowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gray Re: prywatność na czatach 26.08.03, 23:05 co masz na myśli pisząc 'podglądanie'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzaly znikad Re: prywatność na czatach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.03, 23:10 gray napisał: > co masz na myśli pisząc 'podglądanie'? > pewnie chodzi o podglądanie przez ramię... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostry Re: prywatność na czatach IP: 217.153.81.* 27.08.03, 14:32 Cze tu _OSTRY_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilianka Re: prywatność na czatach IP: *.gen.twtelecom.net 30.08.03, 10:26 Chodzi mi o to czy istnieją jakieś progrmy ktore ukryją moje IP podczas rozmów na czacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: prywatność na czatach IP: 64.75.243.* 30.08.03, 11:47 grey to potrafi. On nie kontaktuje za szybko ale umie nie tylko ukrywac swoj IP a nawet podszywac sie pod czyjs. Zaraz ci powie ze musisz wyrzucic windows xp a zailstalowac lynux a pod nim to juz to mozna zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
virooz Re: prywatność na czatach 30.08.03, 11:56 Gość portalu: JP napisał(a): > grey to potrafi. > On nie kontaktuje za szybko ale umie nie tylko ukrywac swoj IP a nawet > podszywac sie pod czyjs. > Zaraz ci powie ze musisz wyrzucic windows xp a zailstalowac lynux a pod nim to > juz to mozna zrobic. JP prosze o dwie rzeczy: pierwsza zejdz z linuxa:) druga: na gray'u mozesz sobie dalej siedziec;) Odpowiedz Link Zgłoś