Dodaj do ulubionych

Problem z netem w Play!!!

03.10.08, 14:28
Sprawa wygląda tak, że po zainstalowaniu modemu netu nie ma. Zasięg jest,
wszystko jest zainstalowane i nic. Miał może ktoś taki problem? Wie może ktoś
jak sobie z tym poradzic? Dodam, że chodzi o neta na laptopie, który ma Vistę.
Dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Problem z netem w Play!!! IP: *.acn.waw.pl 03.10.08, 15:53
      Zainstalowanie to nie wszystko - trzeba go jeszcze skonfigurować.
      • Gość: marlon2006 Re: Problem z netem w Play!!! IP: *.lublin.mm.pl 03.10.08, 16:14
        Na stronie playa znalazłem instrukcje co zrobić jak net nie działa. Wszystko
        zrobiłem tak jak napisali i dalej nic. W związku z czym jak skonfigurować tego
        neta???
    • jap_1 Re: Problem z netem w Play!!! 03.10.08, 17:37
      Może to ci pomoże:
      web.playmobile.pl/pl/internet/prezentacja/index.html
      W którym momencie masz problem?
      • Gość: marlon2006 Re: Problem z netem w Play!!! IP: *.lublin.mm.pl 03.10.08, 17:49
        Wchodziłem na tą stronę i postępowałem zgodnie z instrukcją. Wszystko się
        instaluje niby ok. Z tym, że neta dalej nie ma, zadna strona nie wchodzi:/
        • Gość: marlon2006 Re: Problem z netem w Play!!! IP: *.lublin.mm.pl 03.10.08, 17:50
          Tak więc z samą instalacją problemu nie ma. Może trzeba ściągnąć jakieś
          sterowniki???
          • Gość: Paskuda ;) Re: Problem z netem w Play!!! IP: 89.108.223.* 22.10.08, 14:44
            Zainstalowalam modem zgodnie z instrukcja,instalacja przebiegła pomyślnie,ale
            nie moge się połączyć z netem :( co robić?
            • Gość: garmin Re: Problem z netem w Play!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 20:43
              generalnie sprawa z internetem w play wyglada nastepujaco:jezeli pokazuje ze
              macie zasieg,a strony sie nie otwieraja,jest to wina operatora.u mnie na
              poczatku dzialal rewelacyjnie, natomiast jest problem od lutego(neta mam od
              listopada 2008) do teraz,a pomimo kilkudziesieciu!!!sprawa zawisla,brak
              jakiejkolwiek pomocy w rozwiazaniu problematyki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka