Gość: Wójek zaradny IP: *.infocoig.pl 09.10.08, 22:56 Kolejna partia towaru zalega w magazynach? Trzeba sprzedać jako nową markę. W końcu MyPhone lepiej brzmi niż CECT. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rybak Tanie komórki z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 14:45 Nie kojarze tego mob60, wiec pewnie podobnie bedzie z tymi myphonami i malo kto bedzie wiedzial ze istnieja chyba ze wejda do oferty jakiegos operatora. Ja teraz mam nowego W910i z ofert w mixplusie razem z nowa taryfa i jestem happy. Co zaoferuje myphone zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tanie komórki z Polski IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 20:12 kiedyś był szum wokół polskich płyt głównych, do tego produkowanych w Polsce, ponoć miały być dużo lepsze niż te z Tajwanu. I co? Nigdy nie natrafiłem na ofertę ich sprzedaży w żadnym sklepie. Chyba to się nazywało SONO czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: Tanie komórki z Polski IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 23:27 > kiedyś był szum wokół polskich płyt głównych, do tego produkowanych w Polsce, > ponoć miały być dużo lepsze niż te z Tajwanu. Ale np takie GoodRam'y jakoś sobie na rynku dają rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jugi Re: Tanie komórki z Polski IP: *.escom.net.pl 10.10.08, 16:33 Tanie komórki z Polski mogą mieć dobre wzięcie w czasie kryzysu. Nam zdecydowanie pomagają takie tanie taryfy jakie na przykład są w MixPlusie. Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Wiedza polskich i czeskich specjalistów 23.10.08, 18:07 Nie, dziękuję. Wolę moja starą Nokię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocek Tanie komórki z Polski IP: *.chello.pl 17.10.08, 18:00 Ja byłbym zainteresowany nabyciem MyPhona 8830TV ma on ciekawe rozwiązania , przystępną cenę ale musiał bym go zobaczyć w realu i troche się nim pobawić i wtedy ewentualnie bym się zdecydował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Tanie komórki z Polski IP: *.chello.pl 23.10.08, 20:51 To kup sobie Noklę N95. To ten sam telefon w obudowie udającej Nokię N95. Akurat polscy specjaliści coś tutaj grzebali. Wszystkie telefony to tylko rebrandowane Chińskie podróby markowych komórek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whos Tanie komórki z Polski IP: *.magma-net.pl 22.10.08, 18:26 Boże chroń konsumentów przed nowym cudownym produktem TelForceOne. Oby tylko nie spłonął w trakcie użytkowania, co zdarzało się ładowarkom sieciowym, bądź nie rozładowywał się jak akumulatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beskidnik Tanie komórki z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 17:17 Producent daje 12 miesięcy gwarancji, ale polskie prawo nakłada na sprzedawcę 24 miesięczny okres, w którym klient może zgłaszać zastrzeżenia co do działania produktu z tytułu tzw. niezgodności z umową! Żadna gwarancja nie może tego prawa znieść albo skrócić! Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Tanie komórki z Polski 23.10.08, 17:36 moze one i tanie ale jednak z CHIN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Tanie komórki z Polski IP: *.pronet.lublin.pl 23.10.08, 17:57 wszystko jest z chin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tanie komórki z Polski IP: 80.55.145.* 23.10.08, 19:38 > Producent daje 12 miesięcy gwarancji, ale polskie prawo nakłada na sprzedawcę 2 > 4 > miesięczny okres, w którym klient może zgłaszać zastrzeżenia co do działania > produktu z tytułu tzw. niezgodności z umową! Żadna gwarancja nie może tego praw > a > znieść albo skrócić! gwarancje producent moze dac jaka chce i obwarowac jakimi chce warunkami. odpowiedzialnosc sprzedawcy z tytulu niezgodnosci z umowa to inna bajka. i mimo ze producent daje rok gwarancji, to do sprzedawcy mozesz uderzac przez dwa lata:) inna sprawa czy udowodnisz, ze wada istniala w chwili zakupu;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Tanie komórki z Polski IP: 212.32.66.* 23.10.08, 21:15 Na Ebayu w Uk mozna kupic te komorki za polowe tych cen. Wszystkie sa importowane z Chin. Najbardziej "wypasiony" model kosztuje 99 funtow z przesylka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Tanie komórki z Polski IP: 212.32.66.* 23.10.08, 21:20 cgi.ebay.co.uk/3-0-TV-DUAL-SIM-BAND-CAMERA-FM-MOBILE-PHONE-2GB-GIFT_W0QQitemZ370099975994QQcmdZViewItem? hash=item370099975994&_trkparms=72%3A1300%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65% 3A12%7C240%3A1308&_trksid=p3286.c0.m14 Zobaczcie sami 58 funt * 4.7 za pounda =272 pln za najbardziej wypasiony model Odpowiedz Link Zgłoś
kotdachowy Re: Tanie komórki z Polski 23.10.08, 22:47 A ja chetnie kupie, pod warunkiem, ze zarobia na mnie polskie firmy. Musimy zaczac wiecej kupowac polskich produktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Tanie komórki z Polski IP: *.zamosc.mm.pl 23.10.08, 23:25 Witam Stałem się dzisiaj połowicznie tylko szczęśliwym posiadaczem telefonu myPhone 8830TV Oto moje pierwsze spostrzeżenia. - obsługa dwóch kart SIM jednocześnie, Działa, ale nie do końca to jest to Samsung D880 DUOZ ma to lepiej rozwiązane. Gdy rozmawiamy przez jeden nr to jak ktoś dzwoni na drugi dostaje komunikat ze abonent niedostępny i ma wyłączony telefon. W Samsungu natomiast 2 nr normalnie dzwoni przy rozmowie z 1. - Obsługuje formaty: Audio: MP3, midi, wav, amr To się zgadza Video: 3GP, MP4, AVI / full-screen AVI i MP4 - Bzdura komunikat plik uszkodzony ten sam plik bez problemu odtwarzany jest zarówno na komputerze jak i na telefonie z Windows Mobile 3GP- działa ale strasznie się "muli" ten sam plik na Samsungu D880 i Z720 odtwarza się z prawidłową szybkością - Odbiór TVP1/TVP2/POLSAT/TVN/TV4/PULS, (analogowa telewizja w komórce, ale korba:) Działa wyśmienicie nawet nie koniecznie trzeba wyciągać antenę. Przy okazji dowiedziałem się że aby nasze stacje odbierały prawidłowo, to w regionach musi być ustawione CHINA :) - Posiada funkcje rozpoznawania tekstu, Jakoś mojego pisma nie chce rozpoznać:( - dotykowy wyświetlacz 3.0", No cóż to prawda, że duży, ale badziewny. Pomimo kalibracji bardzo niedokładny i przy pisaniu ręcznym jak i na klawiaturze ekranowej trzeba mocno dociskać. - Micro Karta - 256MB, Posiada 2 sloty na karty microSD ale w każdą można włożyć max 1GB i trzeba telefon przełączać między tymi kartami beznadziejne rozwiązanie. - Bluetooth, Działa, ale np przesłanie kontaktów do telefonu po kilku wizytówkach przestało działać i tworzą się jakieś dziwne pliki na karcie pamięci. - latarka. Gdzie??? bo nie zauważyłem - polskie menu No jedynie w 50% reszta po angielsku, Ponad to, piszą że to telefon dla wymagających.... A ja chciałem zsynchronizować telefon z Outlokiem. Akurat zakupiłem telefon bez załączonej płyty no i nigdzie nie mogę znaleźć oprogramowania. Poprosiłem o pomoc w myPhone to odesłali mnie na drzewo i kazali czekać do 15 listopada. A do tego czasu telefon będzie dla mnie bezużyteczny. Bo nie uśmiecha mi się wklepywanie w zupełnie nie intuicyjnej klawiaturze ekranowej wklepywanie 400 kontaktów. Książka telefoniczna również jest lekko okrojona, zamiast Imienia i nazwiska jest pole na nazwę ograniczone do 30 znaków. Menu bardzo nie intuicyjne i nielogiczne i za dużo trzeba klikać (potwierdzenia ostrzeżenia i inne dziwne komunikaty (w większości po angielsku)) aby się do czegokolwiek dostać. Oprogramowanie telefonu kompletnie niedopracowane. Co do jakości wykonania... to jak na Chińską manufakturę pozytywne zaskoczenie oceniam na 4-, minus za klawisz nawigacyjny który w lewą stronę się źle naciska powodując naciśnięcie na sąsiedni klawisz wyłączający ekran. Podsumowując telefon bardzo przereklamowany. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiszQ Tanie komórki z Polski IP: *.acn.waw.pl 23.10.08, 23:26 W celu przypomnienia, iPhone też ma gwarancję na 12 miesięcy tak jaki i gama modeli HTC (MDA,TnT). Jeśli sprzęt będzie ok, a w to wierzę, to żadna gwarancja nie jest potrzebna ale jeśli będzie to sprzęt tak awaryjny jak wspomniany powyżej sprzęt na i od producenta na A to lepiej trzymać się od paskudztwa z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basior Myphone 3350 IP: *.toya.net.pl 27.03.09, 13:09 Telefon w porządku. Mogę ocenić go na 4+. Latarka jest super wyjściem. Można posłuchac mp3 całkiem dobrej jakości. Upadł mi kilkakrotnie i dalej działa bez szwanku:) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś