Dodaj do ulubionych

Norton 360

29.03.09, 18:44
i
Obserwuj wątek
    • Gość: loki Re: Norton 360 IP: *.delta.furrynet.org 31.08.09, 22:44
      zainstalowałem triala rodzicom, polecam takie rozwiązanie z uwagi na to, że program nie wymaga żadnej interwencji użytkownika jest typu zainstaluj i zapomnij. Działa szybko na cel 1,7 z 512MB ramu posiada wszystkie cechy młodzszego brata internet security a jak komputer zaczyna zacinać wystarczy nacisnąć jeden guzik aby zooptymalizowac szybko i bezpiecznie komputer,
    • Gość: domator Re: Norton 360 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.09, 12:34
      kombajn do wszystkiego i o dziwo, nie jest do niczego. Mozna instalowac na 3 kompach w domu i na laptopie. u mnie dziala sprawnie na kazdej z maszyn, niezaleznie czy vista, czy xp i jaki procek. Mozna miec nawet 1gb pamieci a i tak smiga
    • Gość: wacek Re: Norton 360 IP: *.chrobry.pl 02.11.09, 22:23
      dobre i calkiem tanie skoro na 3 stanowiska. wlasnie sciagam triala, dam znac co i jak z tym dalej
    • Gość: Klaudia Re: Norton 360 IP: *.chrobry.pl 04.12.09, 11:03
      Kilka dni temu dostalam w prezencie i zainstalowalam na nowym laptopie. Konfiguracja bardzo prosta i nieskomplikowana. Nie jestem zaawansowana uzytkowniczka komputera, po prostu na nim pracuje 8 godzin dziennie. Odpukac - nie mam zadnych problemow i wszystko dobrze dziala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka