Dodaj do ulubionych

Czy warto zainstalowac Google Chrome?

25.04.09, 11:38
Bardzo prosze o rade bo ciagle mi wyskakuje informacja
ze warto i zeby zainstalowac.
Obserwuj wątek
    • yndrk Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 25.04.09, 17:35
      kobbieta napisała:

> Bardzo prosze o rade bo ciagle mi wyskakuje informacja
      > ze warto i zeby zainstalowac.

Ba. To bardzo filozoficzne pytanie.
      Może parę konkretów?
      Y
      A - i skąd wyskakuje?
      Y:)
      • fabianj Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 25.04.09, 21:53
        Po prostu bardzo często reklamowana jest ta przeglądarka. To zależy po co chcesz
        ją instalować? Z ciekawości przez jakiś czas ją miałem, ale już jej nie mam.
        • kobbieta Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 26.04.09, 03:44
          Dziekuje, wnioskuje, ze obecna przegladarka jest moze lepsza i nie
          ma co zmieniac
          • Gość: Greg Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.09, 09:32
            Co ci szkodzi spróbować? Ważne jest twoje zdanie, twoja wygoda, a
            nie czyjaś. Przykładowo, wiele osób pod niebiosa wychwala Firefoxa,
            którego ja osobiście nie lubię, wolę Operę, a nawet IE, Chrome'a też
            czasem używam.
            • fabianj Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 27.04.09, 13:56
              Spróbować zawsze można. Wtedy mamy ocenę czegoś, o czym pisze się na Forum.
              Potem można tę przeglądarkę pozostawić albo odinstalować. Korzystam z Mozilli
              Firefox oraz Opery i z IE tylko wtedy, gdy muszę. Miałem ją kilka miesięcy temu,
              kiedy jeszcze sprawiała kłopoty. Być może teraz Google Chrome jest ok. Sam
              bardzo chętnie przeczytałbym opinię praktyka o niej.
              • lemari Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 27.04.09, 14:05
                Chrome to taki golisieńki firefox, nie powiększa stron tylko same litery (ta funkcja ma dopiero później się pojawić), reklamy fruwają na wszystkie strony. Mam ją, ale jako ciekawostkę. Polecam Operę lub ewentualnie FF.
                • quo_bun Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? 28.04.09, 17:57
                  też używam raczej jako uzupełnienie firefoxa, chodzi szybko ale brak jeszcze
                  niektórych funkcji do których przyzwyczaiła mnie mozilla (nie tak dobry
                  spellcheck, blokowanie reklam itp)
                  czasem niektóre aplikacje googla nie chcą działać na mocno obładowanej mozilli u
                  mnie wtedy chrome jest dobrym kołem ratunkowym ;)
    • Gość: 0,7l Re: Czy warto zainstalowac Google Chrome? IP: *.stk.vectranet.pl 29.04.09, 20:11
      Kieruj się reklamą a dobrze na tym wyjdziesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka