a.paluch 26.05.09, 15:42 szkoda tylko, ze nie można rozmawiać przez ten telefon. Jakość rozmow pozostawia wiele do życzenia. Myślalam, ze telefon służy do rozmawiania pprzez jego pomocy, widocznie sie myliłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziwnoknurski2 ciut stare zwłoki, $290 w USA 26.05.09, 15:44 ale żeby od razu rozjeżdzać http://szokcen.pl/290-telefon-samsung-sgh-f480-ice-silver-bez-sim-locka/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boso i Kaczo Re: ciut stare zwłoki, $290 w USA IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 26.05.09, 17:01 Telefon "zmasakrowany"? Coz, to tylko kolejny tytul zblizajacy portal "gazeta.pl" do poziomu "Faktu" oraz innych brukowcow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renior Samsung F480 poddany torturom IP: 94.254.212.* 26.05.09, 17:45 Czytałam artykuł o teście jaki przeszedł LG Renoir, a raczej jakim torturom był poddany i wypadł całkiem pozytywnie, LG test zaliczyło, w końcu to dobra marka a więc nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez Re: Samsung F480 poddany torturom IP: *.centertel.pl 26.05.09, 19:49 Gość portalu: Renior napisał(a): > Czytałam artykuł o teście jaki przeszedł LG Renoir, a raczej jakim > torturom był poddany i wypadł całkiem pozytywnie, LG test zaliczyło, > w końcu to dobra marka a więc nie ma się co dziwić. wez sie schowaj i idz agitowac gdzie indziej... LG cholera... LUCKY GOLDSTAR.. GOLDSTAR... bosz chinski zlom w latach 70-90 potem PR zmiana nazwy i juz dobra super firma.. mialem nie przyjemnosc uzywac w UK sluzbowo kilki LG i wiekszego szitu nie widzialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Samsung F480 poddany torturom IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.05.09, 17:57 Czy ktos mial telefon wyprany i wysuszony ( w suszarce ), ktory poznijej dzialal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Samsung F480 poddany torturom IP: *.md4.pl 26.05.09, 18:30 Miałem ten telefon, ale szybko sprzedałem.Nieporęczny gadżet.SMSy pisało się fatalnie.Telefon tylko tylko do odbierania połączeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucuś Re: Samsung F480 poddany torturom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:02 Też miałem podobny problem z dzwiękiem, teraz jest idealnie. Wystarczyło kilka zmian i jest ok. Faktem jest, że tak być nie powinno by poprawiać producenta, ale.. Jestem z niego (telefonu) bardzo zadowolony. Link do sposobu uzdrowienia Samsunga: samsung-mobile.pl/showthread.php?t=13312 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaaa Samsung F480 poddany torturom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 19:39 jakos chyba nie sprobuje sama przekonac sie ze faktycznie wytrzyma taka masakre. hehe ... moj kilka razy upadł ale autem go nie potraktuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcguirre Re: Samsung F480 poddany torturom IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.05.09, 22:09 Dokładnie :)) Miałem przez chwilę samsunga omnia. Wszystko było fajne jak nie trzeba było przez niego rozmawiać. Wróciłen do nokii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hens Samsung F480 poddany torturom IP: 89.191.129.* 26.05.09, 23:46 Jak wybrałeś sobie ekologiczno gó...ane życie, poza zasięgiem sieci to nie patrz na firmę tylko na zasięg sieci. Ja wiem są telefony są lepsze lub gorsze .............ale w cywilizowanym świecie zdają egzamin. Czasami również 30 km od stacji bazowej jak np Nokia 6150 lub Eryk T 39m..........reszta to zbadziewione truchła, i bez słuchawek podłączonych, nie przedstawiają żadnej wartości .........ani radia , ani wi-fi, a Blu........czasem,a aparacik klasy przystawki na kablu do t-39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Bezsensowne testy IP: *.nwrk.east.verizon.net 27.05.09, 02:16 A czy przyszlo komus do glowy zeby po prostu testowac wielokrotny upadek na beton? To jest realny test z "zycia telefonu". Pomyslodawcy takich testow daje jeszcze jeden pomysl: prosze testowac wytrzymalosc i zasieg telefonu po jego polknieciu. Soki zoladkowe moga wiele szkody wyrzadzic jak sie taki telefon przypadkowo polknie. Szczgolnie narazone na polkniecie sa telefony w rekach idiotow ktorzy spodziewaja sie ze on wytrzyma pod kolami samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiSt Samsung F480 poddany torturom IP: *.acn.waw.pl 27.05.09, 08:16 Will it blend? That is the question! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Samsung F480 IP: 213.25.102.* 27.05.09, 10:20 Mam F480 jakieś 8 miechów. Na początku faktycznie denerwowała mnie jakość rozmów. Dźwięk gdzieś uciekał, był zniekształcony. Jednak przypadkiem doszedłem do tego, że telefonie tryb pracy musi być ustawiony nie na gsm 900/1800 czy gsm 1900 a na ustawienia automatyczne. Wtedy słyszalność jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankar LG Arena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 09:26 ciekawe jak LG Arena wytrzymuje takie testy ... z wyglądu wydaje się być bardzo mocnym telefonem ... może ktoś to sprawdzi ? Odpowiedz Link Zgłoś