Gość: sagas IP: *.acn.waw.pl 02.09.09, 08:53 nie działał tylko dostęp przez www sama poczta działała i można było korzystać z programów pocztowych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ojej 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 08:55 straszne, naprawdę okropne Odpowiedz Link Zgłoś
go_bsh 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? 02.09.09, 09:22 to czyli jak będę korzystał z ChromeOS i przydarzy się taka awaria to z niczego nie będę mógł korzystać skoro wszystko będzie internetowe? tym bardziej, że jeśli ma to bazować na stałym dostępie do internetu i usług Google? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: 194.9.53.* 02.09.09, 09:27 Całkiem spora awaria. Nawet w googlach ludzie popełniają błędy, które mają katastroficzne skutki. Mam nadzieję że wyciągną z tego wnioski i to się więcej nie powtórzy jak zmienić konto na darmowe Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 oczywiście że się nie powtórzy ... 03.09.09, 07:57 ... awaria 100 minutowa :) następna będzie o 100 minut dłuższa. Jak czytam takie artykuły to się zastanawiam jak przeżyli to ci wszyscy uzależnieni od gmail :) Pewnie połowa poszła wziąść jakieś antydepresanty bo im się życie towarzyskie na 100 minut zatrzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybarboruh 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: *.wkwtor.vivi2.kapper.net 02.09.09, 09:40 Już pisałem o tym. Może wreszcie zmienicie to logo zamiast wymyślać kolejne artykuły typu: 7 programów, 10 wad, 8 zalet czy inne gnioty przepisywane z zagranicznych blogów. czytam was tylko dlatego, że wasze artykuły to niezły LOL, ale już bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vash 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: 195.42.249.* 02.09.09, 09:41 Ciekawe czy zauważyliście, ale poczta cały czas działała poprzez gadżet w iGoogle Odpowiedz Link Zgłoś
pi-vo Re: 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? 02.09.09, 10:19 To straszna katastrofa, Czarnobyl schodzi na drugie miejsce....... Bardzo niepokojące, bardzo niepokojące.... Jedno jest pewne - wszyscy zginiemy........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt ważny 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: *.chello.pl 02.09.09, 11:44 tak jak było już nieraz, barany: POCZTA GMAIL DZIAŁAŁA! nie działała strona, ale poczta sama w sobie działała poza tym gmail już od długiego czasu oficjalnie nie jest beta, ale patrząc na refleks pismaków z gazety, to za rok to zauważą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neri 100 minut bez Gmail, czyli co się stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:55 Bardzo profesjonalnie, szczególnie że gmail już od jakiegoś czasu nie ma w logo 'beta' Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane MAP/POP access and mail processing continued to wo 02.09.09, 14:38 MAP/POP access and mail processing continued to work normally because these requests don't use the same routers. No właśnie, obsługa przez klienta pocztowego działała, a ten kto ślepo polega na usługach dostępnych tylko przez internet sam jest sobie winien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka dzisiaj to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 18:37 dzisiaj znowu to samo - od 40 minut zero połączenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mifkovy Re: dzisiaj to samo IP: *.de.ibm.com 03.09.09, 07:25 Twoja Neozdrada sie popsula - a teraz wracaj trollu do gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olla 100 mint?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:38 Mnie nie działa przynajmniej do godziny 2:30, gdyż o tej godzinie poszłam spać. Gmail już od połowy sierpnia ma jakieś problemy. A z początkiem września jak widać coraz większe i coraz bardziej dotkliwe...Mam nadzieje że to się szybko zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olla 100 minut?!? pozostawie bez komentarza.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.09, 22:52 Poczta nie działała co najmniej do 2:30! Wiem, bo do tej pory nie spałam. To nie jest pierwszy wybryk gmaila. Od drugiej połowy sierpnia gmail ma jakieś spore problemy. A ostatnio stają się one coraz częstsze, bardziej dotkliwe i dokuczliwe... Teraz np. znów mi nie działa edytor tekstu w wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś