Dodaj do ulubionych

fotelik samochodowy

27.10.09, 19:15
witam. czy ma ktos na sprzedaz fotelik samochodowy ? przedzial od 18
do 35 kg mniej wiecej. znacie moze jakis komis dzieciecy
Obserwuj wątek
    • Gość: mili Re: fotelik samochodowy IP: *.120.c76.petrotel.pl 27.10.09, 21:35
      niedawno ja również szukałam takiego fotelika kupiłam espiro od0do25kg jestem
      bardzo zadowolona zresztą nie tylko ja bo opinie można też na forum niemowle
      znależć i cena przystępna bo w promocji w taygerze za 340zł ale używane w dobrym
      stanie oglądałam już za 170zł w komisie na królewieckiej na 1piętrze w kamienicy
      na przeciw wejśćia na rynek tu gdzie jest pizzeria gruby benek warto tam zajrzeć
      nie tylko foteliku mają w przystępnych cenach komis jest również na rynku starym
      w pawilonie w bocznem uliczce ale niewarto nim sobie głowy zaprzątać same
      klamoty z przed kilkudziesięciu lat ma właścicielka był również na
      rembielińskiego ale go zlikwidowali.
    • Gość: megi Re: fotelik samochodowy IP: *.022.c88.petrotel.pl 28.10.09, 00:13
      Witam, ja polecam rozejrzeć się na allegro bo tam często gęsto można kupić
      taniej fotelik niż w sklepie. Ja posiadam na sprzedaż fotelik ale niestety dla
      brzdąca o niższej wadze. Osobiście jeśli mogę coś doradzić polecam foteliki
      Coneco, dobrze się sprawdzają i kosztują w miarę przyzwoicie. Pozdrawiam i życzę
      owocnych poszukiwań.
    • Gość: majka Re: fotelik samochodowy IP: *.146.c81.petrotel.pl 28.10.09, 08:16
      my mamy taki:
      www.allegro.pl/item791580271_chicco_fotelik_key_1_9_18_kg_gwar_pol_2009_rok.html
      kupilismy na allegro, jestesmy zadowoleni. na allegro sie znacznie bardziej
      oplaca niz w komisie, gdzie dodatkowo placisz jeszcze na komis, a uzywana rzecz
      w dobrym stanie kupujesz w prawie takiej samej cenie, jak nowa na allegro- o ile
      dobrze poszukasz, tak bylo w naszym przypadku, np. a komis jest np tez na
      rembilinskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka