roxi100708 27.10.09, 19:15 witam. czy ma ktos na sprzedaz fotelik samochodowy ? przedzial od 18 do 35 kg mniej wiecej. znacie moze jakis komis dzieciecy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mili Re: fotelik samochodowy IP: *.120.c76.petrotel.pl 27.10.09, 21:35 niedawno ja również szukałam takiego fotelika kupiłam espiro od0do25kg jestem bardzo zadowolona zresztą nie tylko ja bo opinie można też na forum niemowle znależć i cena przystępna bo w promocji w taygerze za 340zł ale używane w dobrym stanie oglądałam już za 170zł w komisie na królewieckiej na 1piętrze w kamienicy na przeciw wejśćia na rynek tu gdzie jest pizzeria gruby benek warto tam zajrzeć nie tylko foteliku mają w przystępnych cenach komis jest również na rynku starym w pawilonie w bocznem uliczce ale niewarto nim sobie głowy zaprzątać same klamoty z przed kilkudziesięciu lat ma właścicielka był również na rembielińskiego ale go zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: fotelik samochodowy IP: *.022.c88.petrotel.pl 28.10.09, 00:13 Witam, ja polecam rozejrzeć się na allegro bo tam często gęsto można kupić taniej fotelik niż w sklepie. Ja posiadam na sprzedaż fotelik ale niestety dla brzdąca o niższej wadze. Osobiście jeśli mogę coś doradzić polecam foteliki Coneco, dobrze się sprawdzają i kosztują w miarę przyzwoicie. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: fotelik samochodowy IP: *.146.c81.petrotel.pl 28.10.09, 08:16 my mamy taki: www.allegro.pl/item791580271_chicco_fotelik_key_1_9_18_kg_gwar_pol_2009_rok.html kupilismy na allegro, jestesmy zadowoleni. na allegro sie znacznie bardziej oplaca niz w komisie, gdzie dodatkowo placisz jeszcze na komis, a uzywana rzecz w dobrym stanie kupujesz w prawie takiej samej cenie, jak nowa na allegro- o ile dobrze poszukasz, tak bylo w naszym przypadku, np. a komis jest np tez na rembilinskiego Odpowiedz Link Zgłoś