Gość: stelka IP: *.opera-mini.net 07.02.10, 14:53 Czy któraś z was korzystała z zabiegów depilacji laserowej? Który gabinet polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyrygent Re: depilacja laserowa 07.02.10, 17:33 Nie znam dobrych gabinetów. Pęknięte jeże najlepiej wydepiluje facet - kochanek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka81 Re: depilacja laserowa IP: *.plock.mm.pl 07.02.10, 17:44 bez przesady z tym kochankiem. mój mąż depiluje mnie bardzo dobrze, a i kiedyś poleciłam go koleżankom, trochę się wstydziły na początku, ale teraz są bardzo zadowolone i mąż ma stałe klientki! Odpowiedz Link Zgłoś
lena-36 Re: depilacja laserowa 07.02.10, 17:54 Z tego co mi wiadomo Twój mąż depiluje ale swoim laserem. Widziałam cie na basenie i wybacz ale chyba by się przydała poprawka. A ty się ciesz, ciesz, ze masz dużo koleżanek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka81 Re: depilacja laserowa IP: *.plock.mm.pl 07.02.10, 18:08 zazdrość, zazdrość.... powalcz z cellulitisem i odchudź tyłek Odpowiedz Link Zgłoś
lena-36 Re: depilacja laserowa 07.02.10, 18:13 Pisze się celluitem jak już ale nie mam go. A tyłka odchudzac nie muszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka81 Re: depilacja laserowa IP: *.plock.mm.pl 07.02.10, 19:31 hahahahhahaha, to daj lin na naszą klasę hahahahhahaha, kłamczucho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: depilacja laserowa IP: 80.48.4.* 08.02.10, 14:41 też slyszałam jak się chwalił tym swoim laserkiem,co on może i nie może,a on cienias jak ten laserek.Czy to jest aż tak ciekawy temat na Forum.Każda ma to samo i tak samo lub podobnie.Czy warto się upodabniać do dziewczynek z przedszkola,bo to tak topowo,mam wątpliwości.Kobiety rozgłaszają,że robią to i owo dla swoich facetów,a w rzeczywistoścji same dla siebie,koleżanek,sąsiadek.Argumenty higieniczno-zdrowotne są śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek.zwany.jajem Re: depilacja laserowa 08.02.10, 18:35 Gość portalu: jadzia napisał(a): > Argumenty higieniczno-zdrowotne są > śmieszne. Nie takie śmieszne. Jeden z moich pracowników - Tadeusz opowiadał głośno na korytarzu o pewnej płocczance-mężatce-dzieciatej którą zamierzał posiąść. Przeszła mu chęć gdy zauważył na jej włosach łonowych zaschnięte grudki krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.14, 10:44 Ja korzystałam z zabiegów depilacji laserowej i z czystym sumieniem mogę polecić te zabiegi. Miałam gęste i czrne owłosienie a po 4 zabiegach mam po pięć włosów na krzyż, niebo a ziemia. Wszystkim polecam bo to niesamowity komfort a szczególnie jak sie ma skłonność do wrastających włosów. Ja robiłam zabiegi w Estetice w Krakowie ale myślę ze w innych miastach też znajdziecie dobry gabinet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.16, 21:14 ponawiam temat jaki salon w Płocku polecacie do depilacji laserowej i czy są efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: depilacja laserowa IP: *.146.4.47.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.05.16, 14:57 witam. Ja korzystam z zabiegów w Laser Delux na ul. 1 Maja . www.laserdelux.pl/plock mają dobre ceny, najpierw wykonują probe laserową, wywiad, pytają o wszystko szczegółowo. Widać ze zabieg przede wszystkim ma byc bezpieczny. Jestem po 2 zabiegu i efekt rewelacja. zalecają od 3 do 6 zabiegów. Z czystym sumieniem polecam ten salon Odpowiedz Link Zgłoś
caterina.caterina Re: depilacja laserowa 15.05.16, 15:30 Ja również skorzystałam z depilacji Light Sheer Duet w salonie Laser Delux w Płocku. Polecam to miejsce, bo spotkałam się z miłą i profesjonalną obsługą. Jestem dopiero po I zabiegu, ale już umówiłam się na następny. Jeśli ktoś również wybiera się do tego salonu, mogę go polecić. W całej Polsce w salonach Laser Delux obowiązuje promocja, dzięki której osoba polecona otrzymuje 20% zniżki na swój pierwszy zabieg. Zainteresowanych proszę o kontakt na mail: kasiaw.net@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinalu21 Re: depilacja laserowa 26.08.16, 13:05 Ja korzystam regularnie odkąd raz spróbowałam polecam gabinet www.beautymedica.pl/zabiegi/depilacja_laserowa/. Jak będziesz szukać gabinetu dla siebie patrz na jakim sprzęcie pracują ponieważ lasery mają różną skuteczność działania jak np. laser vectus. Odpowiedz Link Zgłoś
malters Re: depilacja laserowa 28.09.16, 12:34 Ja osobiście polecam Lalalook na kolegialnej. Miałam bardzo silne owłosienie, próbowałam wiele rzeczy dopiero tam dziewczyny mi pomogły, efekt było widać już po pierwszym zabiegu i przede wszystkim nie bolało co dla mnie jest dużym atutem. Odpowiedz Link Zgłoś
marlenaciekot6 Re: depilacja laserowa 13.10.16, 15:23 Ja najbardziej polecam salon w Krakowie, ceny są super, uda np kosztują tylko 400 zl. Podaję linka bonadea-krakow.net.pl/oferta/laseroterapia/depilacja-laserowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malamaja Re: depilacja laserowa IP: *.centertel.pl 11.11.16, 16:35 Witam wszystkich zainteresowanych tematem . Jestem w trakcie zabiegów więc z pełną odpowiedzialnością mogę wyrazić swoją opinię. Długo wahałam się z podjęciem tego wyzwania, bo zawsze było coś, ale w końcu zdecydowałam się na pozbycie się zbędnego owłosienia i to była jedna z lepszych decyzji. Zanim wybrałam stosowny gabinet przeczytałam tysiące postów dotyczących laserowej depilacji. Zachęcona pozytywnymi komentarzami wybrałam sieć Laser DeLux. I co tu dużo mówić: myślę, że opinie nie są bezpodstawne. W gabinecie przywitały mnie przemiłe panie kosmetolog, przeprowadziły ze mną wywiad medyczny, a potem przeszłyśmy do konkretów. Zabiegi wykonywane są laserem diodowym LightSheer przez wykwalifikowany personel, terminy dostosowuje się do moich możliwości czasowych (rano, południe, wieczór), a do tego wszystkiego można miło pogawędzić z obsługą . Przy wyborze salonu nie bez znaczenia były ceny takich usług. W tej chwili jest promocja i depilację możemy wykonać od 99 zł do 199 zł za daną partię ciała. Może i nie jest to mała kwota, ale gwarantuję, że dla tych efektów warto wydać każdą złotówkę (oczywiście jeżeli wcześniej wydawałyście kasę na depilację woskiem, depilatory i inne ustrojstwa do golenia). Zachęcam do skorzystania z oferty, a dla zainteresowanych podaję bezpośredni link do strony salonu: www.laserdelux.pl/ Ktoś chętny na dodatkową 20% zniżkę? Z mojego polecenia każda osoba zyska dodatkowy rabat na zabiegi. Chętnych podjąć wyzwanie zapraszam do kontaktu:malamaja000@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaR Re: depilacja laserowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.17, 02:17 Podobno jest nowy lightsheer 2017 ale czytałam że Vectus jest nowszy i lepszy bo ma czujnik melaniny , ktoś się orientuje jak to jest ? i czy warto korzystać z usług mniejszych gabinetow za niższą cene skoro urządzenie jest takie samo np. taki depilacja-laserowa.torun.pl Odpowiedz Link Zgłoś