Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić dobry biustonosz

09.02.10, 20:50
Gdzie w Płocku można kupić fajny stanik na duży biust, chodzi mi o
rozmiar 70 E. W Kaphal i Intimisimi ładne są tylko do rozmiaru C,
reszta wychodzi z założenia, ze jak masz duzo w biuście to i pod
biustem tez. Tylko nie odsyłajcie mnie na zakupy do Wawy, bo to tez
juz przerobiłam. Stanik bardzo drogi, ale jakosciowo bez rewelacji.A
ja potrzebuję kilku w rozsadnej cenie, za ostatni dopasowywany dałam
ponad 300 zł.A moze znacie dobry sklep internetowy z bielizną?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: Gdzie kupić dobry biustonosz IP: *.072.c80.petrotel.pl 09.02.10, 21:34
      gorseteria w wiśle lub w tss sklep z bielizną na dole jedynie tam coś może być.
      • lena-36 Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 10.02.10, 12:56
        Dzieki, sprawdze w tss.
    • mika_p Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 10.02.10, 11:46
      Hm... mjie sie zdaje, że właśnie w Intimissimi proponowano mi dawno temu 70e,
      kiedy poszukiwałam 70g ;) Gorseteria za droga na moją kieszeń, w tss jakoś
      dziwnie się czuję, więc do żadnego z nich nie zaglądam. Kupuję przez internet.
      Albo w melissie (sklep producenta) - tam staniki są w okolicach 100 zł, albo w
      Dopasowanej.pl poluję na wyprzedaże.

Na Lobby był niedawno wątek o tym, że może powstanie sklep
      internetowo-stacjonarny, czytłaś:
      forum.gazeta.pl/forum/f,32203,LOBBY_BIUSCIASTYCH_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,32203,106463140,106463140,Sklep_w_Plocku.html
      PS. Ile ty masz w biuście, e 70e to dla ciebie duzy biust?
      • lena-36 Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 10.02.10, 12:52
        Ale teraz w Intimmisimmi nie ma nic ciekawego w dobrych cenach w tym
        rozmiarze.Gorseteria droga to fakt,moze zajrze do tss i zobacze co
        proponują.Jeśli chodzi o rozmiary to ja też zostałam "ostanikowana"
        kiedyś na 70 G . Ale w większosci sklepów coś poza rozmiarem 75 D to
        już wyczyn,jeśli chodzi o delikatne, ładne staniki (nie konstrukcje
        budowlane) więc jest szansa, ze jak jest gdzieś w rozmiarze 70 E to
        i G i H się znajdzie :)Sprawdze w Dopasowanej, dzieki.
        A TY uwazasz,że 70 E to mały biust? Oj to co mają powiedzieć
        dziewczyny z rozmiarem od A-D? Tak, uwazam, że to jest duży biust,
        szczególnie przy drobnej budowie ciała.Pozdrawiam.
        • mika_p Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 10.02.10, 13:06
          Mialam 70g, miałam 65g, teraz jeszcze muszę zmniejszyć miskę i widzę w lustrze,
          że to co najwyżej średnio ;) No, ale ja mam ponad metr siedemdziesiat wzrostu ;)
          • Gość: .... Re: Gdzie kupić dobry biustonosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 15:55
            sklepy internetowe jest duży wybór, ja tylko tam kupuje np.kontri.pl
    • uschnietapalma Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 09.08.10, 10:54
      Eh, ja to nie mam jednego ulubionego sklepu czy coś, raczej kilka źródeł, w
      których się zaopatruję. Jedno to sklep u mnie na osiedlu. Nie wiem, skąd oni
      mają staniki, ale dla mnie przynajmniej są dobre. Drugie źródło to koronka.pl -
      tam często kupuję coś sexy, bo mają dużo takich rzeczy, dla chłopaka i własnej
      satysfakcji. Czasem coś mi wpadnie w oko w sieciówkach, ale ogólnie to rzadko.
    • stylonka Re: Gdzie kupić dobry biustonosz 13.06.11, 13:10
      A patrzyłyście może na staniki od Nipplex? Ja niedawno kupiłam sobie pierwszy biustonosz z tej firmy i jestem zadowolona. ładnie wyglądają w nim piersi i co najważniejsze dobrze je trzyma, pomimo tego że mój model ma wąskie ramiączka. Nawet po praniu w pralce jest ok. Z tego co wiem to można je kupić w różnych stacjonarnych sklepach jak i przez internet.
      • Gość: biuściasta Re: Gdzie kupić dobry biustonosz IP: *.212.c67.petrotel.pl 13.06.11, 13:24
        Ja kupuje biustonosze w triumph, najczęsciej w championie. Tam jedynie można znaleźć rozmiary powyżej D. Ja noszę 70 G. Szukałam w całym Płocku i tam własnie znalazłam: BAWEŁNIANY! bez rewelacji, No ale w czymś musimy chodzić moje panie. Pozdrawiam!
        • Gość: m Re: Gdzie kupić dobry biustonosz IP: *.class97.petrotel.pl 14.06.11, 17:11
          Na Kolegialnej jest Triumph - świetny sklep z rewelacyjną obsługą, panie pracują tam już baaardzo długo i naprawdę znają się na rzeczy. Mają tam bieliznę z różnych firm w takich rozmiarach, ja zawsze kupuję samantę, bo mi najlepiej odpowiada, no i jest sexy, a nie jakaś zbroja. Trzeba sie tylko liczyć z wydatkiem rzędu 120 - 150 zł, ale za to stanik służy bardzo długo.
    • Gość: bez_cukru Re: Gdzie kupić dobry biustonosz IP: *.224.c78.petrotel.pl 17.06.11, 19:36
      Noszę taki sam rozmiar jak Ty Lena. Polecam Ci świetne staniki Malinez-kupuję je w sklepie z bielizną w galerii Carrefoura. Cena ok 80-90 zł. Moje dwie koleżanki są też z nich zadowolone. Staniki świetnie trzymają biust, są ścisłe pod biustem, pięknie profilują, no naprawdę są godne polecenia. Ja wciąż po nie wracam ;-) Zresztą na forum Lobby biuściastych też mają dobrą opinię.
    • madzienka82 Mika_p 20.06.11, 10:38
      Czy orientujesz się czy ten sklep co link wklejałaś powstał? Baaardzo chciałabym się wybrać do takiej prawdziwej brafitterki w Płocku.
      • Gość: Gość Corin IP: *.plock.mm.pl 03.07.11, 21:28
        A byłyście w Corinie w Wiśle ?? Ja noszę 65 G i miałam tam spory wybór, i obsługa też wiedziała o co chodzi. Naprawdę wyszłam zadowolona.
        • Gość: onka Re: Corin IP: *.plock.mm.pl 06.07.11, 13:21
          dokładnie tak, tam i w TSS znają się na rzeczy i mają rozmiary poza dziwnym "75B", który noszą tylko kobiety, które nie potrafią dobrać stanika.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka