Dodaj do ulubionych

Szansa dla płockich mam

27.03.10, 08:26
Zamiast siedzieć w domu - idź na kurs.

plock.gazeta.pl/plock/1,35681,7707013,Zostan_mazowiecka_kwiaciarka.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Szansa dla płockich mam IP: *.plock.mm.pl 27.03.10, 11:13
      To Pan, Panie Maćku niech idzie na kurs wózków widłowych albo machania łopatą,
      też mi kurs...
      • Gość: iksinska Re: Szansa dla płockich mam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 13:13
        wiecie co, ja chętnie bym poszla, gdyby nie to, że mam prace. jestem
        na macierzynskim, taki dodatkowy fach bardzo by mi się przydał.
      • maciek.zwany.jajem Re: Szansa dla płockich mam 27.03.10, 19:22
        Od czynności które wymieniłaś mam ludzi. Kto wie, może nawet twój facet zarabia u mnie machając łopatą albo na magazynie ustawiając palety.
        A jaki kurs ciebie satysfakcjonuje? (dla księżniczek na ziarnku grochu ciężko o jakiekolwiek zajęcie).
    • Gość: bez_cukru Re: Szansa dla płockich mam IP: *.109.c73.petrotel.pl 27.03.10, 21:25
      Oj Maciek, żebyś wiedział, że taki kurs florystyczny to moje marzenie. No, ale ten akurat nie jest dla mnie- mam stałą, satysfakcjonującą pracę.
      Florystyka to moje hobby, czytam profesjonalne pisma, układam kompozycje z roślin. Ale obiecałam sobie, że jak będę miała więcej czasu (tylko kiedy ;-) ) zapiszę się na porządny kurs florystyczny.

A do osoby "ja": nie rozumiem kpiny. Pada świetna propozycja, szkolenie bezpłatne, sfinansowany dojazd itd.(tego typu kursy są naprawdę drogie), niezłe rozwiązanie dla kobiet narzekających na brak pracy. Ale nie, trzeba marudzić, że fach niedobry, a po co, lepiej leżeć w domu. Beznadzieja.

• maciek.zwany.jajem do bez_cukru 27.03.10, 22:16
        Cieszę się, że masz takie spostrzeżenia i sądzę że zrealizujesz swoje marzenie. Pasje warto rozwijać, pasje stanowią o rozwoju człowieka. Ja myślę, że na kursie niczego ponad to co już wiesz nie dowiedziałabyś się ale 'uporządkowałabyś' już swoją wiedzę. Trzymam kciuki.
        Odnośnie tych kpiących szkoda słów.
        • maja11-25 Re: do bez_cukru 27.03.10, 22:26
          ja tez lubie ogrod i kwiaty [ najbardziej storczyki ]
          mam w domu 4 i sa piekne pozdrawiam
          • maciek.zwany.jajem Re: do bez_cukru 27.03.10, 22:29
            Kwiaty są piękne i bardzo ważne, gdy potrafimy to piękno dostrzec. Pozdrawiam wszystkie Miłośniczki kwiatów!
            • Gość: ja Re: do bez_cukru IP: *.214.c77.petrotel.pl 28.03.10, 22:29
              WOW!!!Sami malkontenci na forum "pogaduchy płockich mam",wujek dobra rada czyli
              Maciek zwany jajem, który to z kolei jest wielkie panisko i snuje
              przypuszczenia, kto u niego łopatą wywija tudzież chwali się, że ma "murzynów"
              do roboty:-)Chyba czas zająć się własnym życiem, anie spędzać je na forum, czas
              wziąć się za jakieś konkrety miły panie, zacząć właśnie rozwijać swe pasje, jak
              to pan radzi płockim mamom. Wszak ślęczenie w internecie i klikanie w klawiaturę
              non stop to nie jest zbyt rozwijające i twórcze zajęcie:-)Może rade i cenne ale
              wyczuwam tu nutkę sarkazmu. Rad może lepiej udzielać żonie lub narzeczonej czy
              dziewczynie, ewentualnie przypilnować pracowników czy rzetelnie na pana pracują:-)
              Pozdrawiam, życzę dużo samozaparcia, wytrwałości:-)))
              Ja również idę poświęcać się swej pasji jaką jest profesjonalna fotografia, panu
              Maćkowi także polecam z czystym sumieniem:-)
              • maciek.zwany.jajem Re: do bez_cukru 28.03.10, 22:41
                Gość portalu: ja napisał(a):

> Maciek zwany jajem, który to z kolei jest wielkie panisko

Potrafię zrozumieć, że czujesz wobec mnie kompleks. Lecz proszę nie głoś tego na forum :-)))

> tudzież chwali się, że ma "murzynów"
                > do roboty:-)

Po pierwsze nie chwalę się. Po drugie nie traktuję ludzi jak "murzynów". Po trzecie gratuluję słownictwa.

> Chyba czas zająć się własnym życiem,

Masz rację. Zajmij się własnym życiem, a będzie to z korzyścią dla ciebie.

Reszty nie komentuję. Trudno komentować niedorzeczności. ;-))
    • Gość: Margerithe Re: Szansa dla płockich mam IP: 188.120.228.* 29.03.10, 08:26
      Zatrudniałam kiedyś płocczanki do zbioru owoców ale zrezygnowałam. Więcej
      wyżerały niż uzbierały :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka